Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
agatka196 wrote:A ja właśnie zjadłam rarytasy szpitalne
całkiem nieźle było gdyby choć odrobinę soli dali.
Ja bym teraz chętnie się pisała na szpitalny obiad - tak mi się nie chce robić, że zjadłabym cokolwiek, byle ktoś mi podał.
Choć i tak jestem dzielna, kolejna pralka już chodzi, jutro planuje układać w komodzie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zaczęło padać u mnie i wiać.. jejku kto by pomyślał że człowiek będzie tęsknił za taką pogodą
idę posiedzieć przy oknie do wiaterka bo w domu dalej nagrzane;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 14:26
MadziaRatMed lubi tę wiadomość
-
U mnie właśnie zaliczony popołudniowy prysznic... od razu lepiej, pewnie nie na długo, ale to zawsze coś
Ta cola biedronkowa jest robiona przez hop cole także tego...
W biedronce widzialam właśnie mietowa, cytrynowa i wanilie z tym ze mnie np. cola nie smakuje... zdecydowanie wolę pepsi .. jakiś ma dla mnie mniei słodki smak -
nick nieaktualny
-
Ija pije tylko zero lub light, najlepsza jest pepsinmax ale z racji wypijanych ilosci i jej ceny kupuje cole z biedry lub lidla
) ta Adzia wykonczy nas dzis! Co chwile odswiezam czy juz jest jakies info. U mnie dzis jakies apogeum goraca, nie ma mowy, ze ugotuje cokolwiek! Chyba sie wybiore do galerii na jakis obiad jak maz bedzie w tym czasie na sikowni, oby tylko klima dzialala bo ostatnio słabo chodziła przez te ograniczenia zuzycia pradu ;/ i jusze zdobyc skads przeklete gofry!!!