Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Gusiak wrote:Tak na pocieszenie...
Właśnie w wiadomościach mówili, że w tym roku jest najgoretsze lato od ponad stu lat...
Można powiedzieć, że My to mamy szczęście... tak trafić
Ja to generalnie mam szczęście do takich rekordów: podróż poślubna do Grecji w najzimniejsze lato w Grecji od 300 lat, pierwsza i jedyna zima bez samochodu i dojazdy do pracy po 2 godziny w zimę stulecia, no i teraz pierwsza ciąża - lato stulecia. Super!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 19:25
diatomka, Dżuls lubią tę wiadomość
-
easymum wrote:Ja to generalnie mam szczęście do takich rekordów: odróż poślubna do Grecji w najzimniejsze lato w Grecji od 300 lat, pierwsza i jedyna zima bez samochodu i dojazdy do pracy po 2 godziny w zimę stulecia, no i teraz pierwsza ciąża - lato stulecia. Super!
Easymum czyli to wszystko przez Ciebie!
Znamy już winowajce ... ;pCarolline, kasig, easymum lubią tę wiadomość
-
Gusiak wrote:Easymum czyli to wszystko przez Ciebie!
Znamy już winowajce ... ;p
Gusiak, jak to w czymś pomoże, biorę na klatęale podobno jesień też ma być wyjątkowo ciepła i słoneczna - są więc jakieś plusy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 23:37
-
nick nieaktualnyDziewczyny jest wsrod nas mama po cc ktora chce sprobowac porodu naturalnego?
Jagoda fiknela znow glowa w dol. Wazy 3 kg. Lekarz pytal sie czy chce probowac sn. Widzac moje niezdecydowanie umowilismy sie jeszcze na 31 sierpnia. Eh.. Mam teraz o czym myslec.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 19:59
-
Mozjaka wrote:Dziewczyny jest wsrod nas mama po cc ktora chce sprobowac porodu naturalnego?
Jagoda fiknela znow glowa w dol. Wazy 3 kg. Lekarz pytal sie czy chce probowac sn. Widzac moje niezdecydowanie umowilismy sie jeszcze na 31 sierpnia. Eh.. Mam teraz o czym myslec.
Zależy ile minęło od pierwszego cc jeżeli mniej niż 2 lata to nie polecają. Nie znam się na tym , ale jeżeli długo minęło próbuj sndecyzja należy do Ciebie
Mozjaka lubi tę wiadomość
-
Mozajka, ja jeszcze nie rodzialam, ale na Twoim miejscu, gdybym nie miala innych wskazan do cc niz ulozenie( ktore sie zmienilo) to wybralabym sn!
no chybam ze w pierwszej ciazy mialabym jakies traumatyczne wspomnienia po porodzie naturalnym.. porozmawiaj z mezem. Decyzja nalezy do Ciebie. Moze mała skoro fiknela, chcialaby zostac urodzona przez sn ?
Mozjaka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gusiak wrote:Easymum czyli to wszystko przez Ciebie!
Znamy już winowajce ... ;pbiorę wszystko na klatę
ja po pozytywnym teście ciążowym wiedziałam że to będzie lato stulecia
Burza do mnie idzie! Huraa!Gusiak lubi tę wiadomość
-
Polazłam z tym gardłem do nocnej pomocy lekarskiej. Tam diagnoza - opryszczkowe zapalenie gardła i... skierowanie do szpitala. Na szczęście dziś przyjmował też mój ginekolog, więc przeszłam się do niego i uznał, że szpital to bez sensu, więc dostałam tylko receptę na Heviran. Nie ciesze się, że kolejny lek muszę przyjmować w ciąży ale trudno, byle tylko małej nic nie było.
-
Mozjaka wrote:Dziewczyny jest wsrod nas mama po cc ktora chce sprobowac porodu naturalnego?
Jagoda fiknela znow glowa w dol. Wazy 3 kg. Lekarz pytal sie czy chce probowac sn. Widzac moje niezdecydowanie umowilismy sie jeszcze na 31 sierpnia. Eh.. Mam teraz o czym myslec.Mozjaka lubi tę wiadomość
-
anulka20 wrote:Zależy ile minęło od pierwszego cc jeżeli mniej niż 2 lata to nie polecają. Nie znam się na tym , ale jeżeli długo minęło próbuj sn
decyzja należy do Ciebie