Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciłam od lekarza. Mały nie przytył mocno, ale ma już pewne 3 kg. Doktor się mocno zdziwił na moją wizytę
Upewnił mnie, że Kosmuś jest już gotowy na przyjście na świat bez negatywnych konsekwencji. Rozwarcie i szyjka bez zmian! Mały balotuje sobie głową w dół i w każdej chwili może zacząć się akcja porodowa. Czekamy w napięciu
karolcia87, Gusiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u mnie znowu pojawiły się skurcze, tym razem co 7 min. Zuzia mamusia prosi wychodz
co by mnie nie musieli igłami w poniedziałek kłuć. Ładnie proszę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 20:49
Carolline, Gusiak, aldonaa, Dżuls, skabarka lubią tę wiadomość
-
Adzia - gratuluję!!!!
mój też straszył, że wcześniej wyjdzie, a czuję, że przenoszę
sweet - co to znaczy, że balotuje głową? Mi tak gin mówiła 3 tyg temu, a na następnej wizycie mówiła, że jest niżej i główka jest w próżni. Nic z tego nie rozumiemWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 20:53
-
To i ja sie brzuchem pochwale, zdjęcia z sesji tydzień temu :p http://naforum.zapodaj.net/thumbs/614c21074fba.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 21:12
aldonaa, agatka196, Wonderland, trix, Gusiak, Lilla My, alutka, Lady Savage, la_lenka, .ona., Staraczka23, MadziaRatMed, Dominka92, karolcia87, snoopy_etka, chabasse, Dżuls, skabarka, bento, Anitka201, magdalenkaihelenka, Czarna_88, julita, 4me lubią tę wiadomość
-
Carolline wrote:To i ja sie brzuchem pochwale, zdjęcia z sesji tydzień temu :p http://naforum.zapodaj.net/thumbs/614c21074fba.jpg
Zdjecie jak z magazynu " mamo to ja " albo z reklamy wozka! Swietne
Dobra, kubek pokrzywy wypilam. Dodajac do tego te litry pochlonietej dzis wody to... chyba biore materac i klade sie w WCWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 21:05
Gusiak, Carolline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aldonaa wrote:Zdjecie jak z magazynu " mamo to ja " albo z reklamy wozka! Swietne
Dobra, kubek pokrzywy wypilam. Dodajac do tego te litry pochlonietej dzis wody to... chyba biore materac i klade sie w WC
Moze i ja pójdę za Twoim przykładem... ponad 3 litry wody wypite i zaraz biorę się za pokrzywe...aldonaa lubi tę wiadomość
-
skabarka wrote:Lenka - współczuję
kuruj się! Heviran szybko powinien przynieść Ci ulgę
ja się tylko tym leczę jak mam oprycha, bo nic innego na mnie nie działa.
Miałam nadzieję, że w ciąży dam radę tego uniknąć, bo to zawsze kolejny lek, ale cóż, nie może być za łatwo. Na samą wargową bym nie brała, ale kto wie co za dziad siedzi w tym gardle. Przynajmniej szybciej mi te pęcherze zlezą, trzeba szukać pozytywnych stron