Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Adzia super wieści
gratulacje
moja kolezanka z liceum też dziś urodziła sunka:) cała akcja z dojazdem do szpitala ( około 40minut drogi) trwała 3 i pół godziny także ekspresowo
a moja siostra ma skurcze 97% ale rozwarcie na razie na dwa luźne palce także myślę, że się rozwinie dziś w nocy i jutro pójde ją na noworodki odwiedzić
My po wizyciemłody waży 2700. szyjka robi się powoli miękka także mam nadzieje, że nie przenosze a urodzę przed 2 września
Gusiak, aldonaa, Carolline, trix, karolcia87, la_lenka, Lady Savage, agatka196, Anitka201, Czarna_88 lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają
-
Hej. Ja również po wizycie. Henio na razie nie ma zamiaru wychodzić
Szyjka miękka i jeszcze się nie skraca ale palec już przepuszcza. Henio waży już 3350g. Gin twierdzi, że max dojdzie do 3700-3800. Tak więc spokojnie czekam
kasig, la_lenka, aldonaa, Lady Savage, snoopy_etka, Gusiak, Dominka92, agatka196, Dżuls, Czarna_88, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
Adzia, gratuluję
Ja wróciłam właśnie z Auchan i po raz pierwszy wkurzona na ludzi, wykorzystałam swój stan. Noż kurde... wg mnie kasa pierwszeństwa jest dla ludzi, którzy mają do niej prawo... w życiu nie wpadłam na to, żeby się tam kiedyś wbić na krzywy ryj... przede mną stała sobie grupka jakiejś młodzieży z całym giga koszykiem zeszytów, artykułów szkolnych i do tego alkoholi różnej maści...już miałam odpuścić, ale jak dowalili się kolejni kumple z piwkiem, to nie wytrzymałam...
Kulturalnie powiedziałam przepraszam, ale czy mogę przed państwem, bo to jest kasa pierwszeństwa i wskazałam na tabliczkę nad kasą..ich mina bezcenna i jeszcze panienka, że przecież inni też tu stoją... kasjerka też jakaś lewa, bo patrzyła na mnie jak na ufo... No Ale sorry, czemu mam czekać z małym koszykiem w kasie pierwszeństwa, żeby ktoś się najpierw piwem obkupił...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 21:41
przyszła mama lubi tę wiadomość
-
snoopy_etka wrote:Adzia, gratuluję
Ja wróciłam właśnie z Auchan i po raz pierwszy wkurzona na ludzi, wykorzystałam swój stan. Noż kurde... wg mnie kasa pierwszeństwa jest dla ludzi, którzy mają do niej prawo... w życiu nie wpadłam na to, żeby się tam kiedyś wbić na krzywy ryj... przede mną stała sobie grupka jakiejś młodzieży z całym giga koszykiem zeszytów, artykułów szkolnych i do tego alkoholi różnej maści...już miałam odpuścić, ale jak dowalili się kolejni kumple z piwkiem, to nie wytrzymałam...
Kulturalnie powiedziałam przepraszam, ale czy mogę przed państwem, bo to jest kasa pierwszeństwa i wskazałam na tabliczkę nad kasą..ich mina bezcenna i jeszcze panienka, że przecież inni też tu stoją... kasjerka też jakaś lewa, bo patrzyła na mnie jak na ufo... No Ale sorry, czemu mam czekać z małym koszykiem w kasie pierwszeństwa, żeby ktoś się najpierw piwem obkupił...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 21:48
snoopy_etka lubi tę wiadomość
-
Lady, a może Twoja macica zasugerowała się Adzią? Powiem szczerze, że jak Sigma urodziła, to przez jakiś czas potem musiałąm się powstrzymywać od ciągłego zaglądania na forum,, bo mnie od tego czytania o porodzie i Milanku zaczynał boleć brzuch, jakieś hormony mi się chyba uaktwyniły
To wtedy, co pojechałam na IP, bo miałąm często skurcze
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Carolline Śliczne zdjęcia
Ja już po wizycieCóra waży wg. lekarza około 3300, więc kawałek dziewczyny się szykuje. Szyjka zamknięta wysoko i jak na dzień dzisiejszy nic nie wskazuje na to, aby córcia szykowała się już na wyjście. Mam tylko nadzieję, że nie przenoszę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:15
agatka196, trix, Gusiak, la_lenka, kasig, Dżuls, Czarna_88, Bruma, Dominka92, easymum, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
A mi chyba wypadł kawałek czopa albo to po wczorajszym serduszkowaniu. Trochę tego było i brzuch zaczął boleć okresowo, więc to raczej nie po
, chociaż różnie to może być. Teraz oczywiście już nic nie boli:)
Gusiak, Bruma, skabarka, Lady Savage, Sigma lubią tę wiadomość
-
snoopy_etka wrote:Adzia, gratuluję
Kulturalnie powiedziałam przepraszam, ale czy mogę przed państwem, bo to jest kasa pierwszeństwa i wskazałam na tabliczkę nad kasą..ich mina bezcenna i jeszcze panienka, że przecież inni też tu stoją... kasjerka też jakaś lewa, bo patrzyła na mnie jak na ufo... No Ale sorry, czemu mam czekać z małym koszykiem w kasie pierwszeństwa, żeby ktoś się najpierw piwem obkupił...
Snoopetka ja za każdym razem wykorzystuję ta kasę jak jestem w auchan, skoro jest taka kasa to dlaczego mam z niej nie skorzystać. W sumie zawsze też widzę tam ludzi nieuprawnionych, ale ja zawsze trafiam na kumate kasjerki które za każdym razem zapraszają mnie do przodu, ale masz racje mina tych ludzi jest czasem powalająca. W auchanie u mnie jest 10 kas z czego tylko jedna pierwszeństwa dlatego ręce mi opadają czasami -
Nancy87 wrote:A mi chyba wypadł kawałek czopa albo to po wczorajszym serduszkowaniu. Trochę tego było i brzuch zaczął boleć okresowo, więc to raczej nie po
, chociaż różnie to może być. Teraz oczywiście już nic nie boli:)
Nancy to może jednak się uda i bedzie na liście kolejny chłopczyk jeszcze przed Lady Zuzią -
SweetCherryPie wrote:Dzisiaj zostałam uwieczniona na sesji : https://www.youtube.com/watch?v=sPIu_8kg5tI
Pamiątka dla syna
Sweet jaki ty masz fajny zgrabniutki brzuszekmój to przy Tobie jak od bliźniaków
super pamiątka
SweetCherryPie lubi tę wiadomość
-
Ja zazwyczaj się nie odzywam i spokojnie czekam, ale ten giga koszyk z piwem mnie wpienił i tyle... zresztą dziś i tak jestem w bojowym nastroju, bo mi moja rodzicielka nieźle ciśnienie wcześniej podniosła.... ale szkoda gadać... już zapowiedziałam mojemu, że jak zobaczy u mnie jakiekolwiek oznaki jej charakteru, zwłaszcza w odniesieniu do dzieci, to ma prawo mnie prać i to równo: p
-
Kurczę ręki sobie nie sam uciąć, że to ten cały czop. UWAGA MAŁY OPIS, WRAŻLIWE OSOBY PROSZONE SĄ O POMINIĘCIE RESZTY POSTU:D
Robiłam siku, podtarłam się i był bardzo gęsty żółtawy śluz (wtedy pomyślałam, że to jak zwykle po), poszłam pod prysznic i jeszcze z dwa takie kawałki mi wyleciały no i oczywiście od razu brzuch zaczął pobolewać. Teraz jest wszystko ok. No zobaczymy. Jutro się może czegoś więcej dowiem.Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBruma- wybraliście śliczne imię
wcześniej nie zwróciłam uwagi:)
Sweet- jak bym tak siadła na podłodze to bym później sama nie wstała, pomimo tego,że nie mam jakiegoś wielkiego brzucha ale moje biodra i spojenie odmawiają posłuszeństwa. PodziwiamBruma, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:Kurczę ręki sobie nie sam uciąć, że to ten cały czop. UWAGA MAŁY OPIS, WRAŻLIWE OSOBY PROSZONE SĄ O POMINIĘCIE RESZTY POSTU:D
Robiłam siku, podtarłam się i był bardzo gęsty żółtawy śluz (wtedy pomyślałam, że to jak zwykle po), poszłam pod prysznic i jeszcze z dwa takie kawałki mi wyleciały no i oczywiście od razu brzuch zaczął pobolewać. Teraz jest wszystko ok. No zobaczymy. Jutro się może czegoś więcej dowiem.
Jak tak czop wygląda to i mi już dawno wyleciał hmm....