X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • przyszła mama Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adzia super wieści :) gratulacje :) moja kolezanka z liceum też dziś urodziła sunka:) cała akcja z dojazdem do szpitala ( około 40minut drogi) trwała 3 i pół godziny także ekspresowo :) a moja siostra ma skurcze 97% ale rozwarcie na razie na dwa luźne palce także myślę, że się rozwinie dziś w nocy i jutro pójde ją na noworodki odwiedzić :)
    My po wizycie :) młody waży 2700. szyjka robi się powoli miękka także mam nadzieje, że nie przenosze a urodzę przed 2 września :)

Gusiak, aldonaa, Carolline, trix, karolcia87, la_lenka, Lady Savage, agatka196, Anitka201, Czarna_88 lubią tę wiadomość

Marzenia się spełniają :)

relgi09kd0jrtcj6.png
  • Bruma Ekspertka

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja również po wizycie. Henio na razie nie ma zamiaru wychodzić ;) Szyjka miękka i jeszcze się nie skraca ale palec już przepuszcza. Henio waży już 3350g. Gin twierdzi, że max dojdzie do 3700-3800. Tak więc spokojnie czekam :)

kasig, la_lenka, aldonaa, Lady Savage, snoopy_etka, Gusiak, Dominka92, agatka196, Dżuls, Czarna_88, karolcia87 lubią tę wiadomość

[*] 06.08.2010 (8tc), [*] 26.06.2014 (9tc)
    Błażejek
    961l3e5ewx9j5tgn.png
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adzia, gratuluję :)
    Ja wróciłam właśnie z Auchan i po raz pierwszy wkurzona na ludzi, wykorzystałam swój stan. Noż kurde... wg mnie kasa pierwszeństwa jest dla ludzi, którzy mają do niej prawo... w życiu nie wpadłam na to, żeby się tam kiedyś wbić na krzywy ryj... przede mną stała sobie grupka jakiejś młodzieży z całym giga koszykiem zeszytów, artykułów szkolnych i do tego alkoholi różnej maści...już miałam odpuścić, ale jak dowalili się kolejni kumple z piwkiem, to nie wytrzymałam...
    Kulturalnie powiedziałam przepraszam, ale czy mogę przed państwem, bo to jest kasa pierwszeństwa i wskazałam na tabliczkę nad kasą..ich mina bezcenna i jeszcze panienka, że przecież inni też tu stoją... kasjerka też jakaś lewa, bo patrzyła na mnie jak na ufo... No Ale sorry, czemu mam czekać z małym koszykiem w kasie pierwszeństwa, żeby ktoś się najpierw piwem obkupił...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 21:41

przyszła mama lubi tę wiadomość

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, to komu jeszcze brak pomysłu na sesję? ;)
    c2f9c9ac2b073620a67efbe734623e62.jpg

Carolline, agatka196, diatomka, Gusiak, kasig, Anitka201, snoopy_etka, Dżuls, Dominka92, easymum, Mozjaka, Lady Savage lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snoopy_etka wrote:
    Ja wróciłam właśnie z Auchan i po raz pierwszy wkurzona na ludzi, wykorzystałam swój stan. Noż kurde... wg mnie kasa pierwszeństwa jest dla ludzi, którzy mają do niej prawo... w życiu nie wpadłam na to, żeby się tam kiedyś wbić na krzywy ryj... przede mną stała sobie grupka jakiejś młodzieży z całym giga koszykiem zeszytów, artykułów szkolnych i do tego alkoholi różnej maści...już miałam odpuścić, ale jak dowalili się kolejni kumple z piwkiem, to nie wytrzymałam...
    Kulturalnie powiedziałam przepraszam, ale czy mogę przed państwem, bo to jest kasa pierwszeństwa i wskazałam na tabliczkę nad kasą..ich mina bezcenna i jeszcze panienka, że przecież inni też tu stoją... kasjerka też jakaś lewa, bo patrzyła na mnie jak na ufo... No Ale sorry, czemu mam czekać z małym koszykiem w kasie pierwszeństwa, żeby ktoś się najpierw piwem obkupił...
    O proszę, a wczoraj w Auchan jeszcze dobrze nie zdążyłam się ustawić w kolejce do kasy uprzywilejowanej, a już podeszła do mnie jakaś pani z obsługi i prosiła żebym pierwsza podeszła do kasy. Lol. Dziś w przychodni to samo, jak spytałam kto teraz wchodzi, żeby się kulturalnie przed niego wpieprzyć i pan, który był pierwszy ewidentnie się nie skapnął, że jestem z brzuchem, i odpowiedział mi że jest kolejka, to tak został zbesztany przez stojące w kolejce babki, że szok. Albo mam tak wielki brzuch, że wszyscy mi współczują, albo już naprawdę źle i mizernie wyglądam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 21:48

snoopy_etka lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady, a może Twoja macica zasugerowała się Adzią? Powiem szczerze, że jak Sigma urodziła, to przez jakiś czas potem musiałąm się powstrzymywać od ciągłego zaglądania na forum,, bo mnie od tego czytania o porodzie i Milanku zaczynał boleć brzuch, jakieś hormony mi się chyba uaktwyniły :D To wtedy, co pojechałam na IP, bo miałąm często skurcze :P

Lady Savage lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls podswiadomie chcialas rodzic;)

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Terazsięuda:-) Przyjaciółka

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adzia gratulacje moja córka 11 lat temu miała takie same wymiary :-) przyjemności i samych miłych chwil

oar8dqk316wccxxh.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolline Śliczne zdjęcia :-)

Ja już po wizycie :-) Córa waży wg. lekarza około 3300, więc kawałek dziewczyny się szykuje. Szyjka zamknięta wysoko i jak na dzień dzisiejszy nic nie wskazuje na to, aby córcia szykowała się już na wyjście. Mam tylko nadzieję, że nie przenoszę...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:15

agatka196, trix, Gusiak, la_lenka, kasig, Dżuls, Czarna_88, Bruma, Dominka92, easymum, karolcia87 lubią tę wiadomość

sRUqp2.png
  • SweetCherryPie Ekspertka

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj zostałam uwieczniona na sesji : https://www.youtube.com/watch?v=sPIu_8kg5tI :D Pamiątka dla syna :D

la_lenka, agatka196, Czarna_88, Anitka201, diatomka, karolcia87 lubią tę wiadomość

in8vzdb.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi chyba wypadł kawałek czopa albo to po wczorajszym serduszkowaniu. Trochę tego było i brzuch zaczął boleć okresowo, więc to raczej nie po <3, chociaż różnie to może być. Teraz oczywiście już nic nie boli:)

Gusiak, Bruma, skabarka, Lady Savage, Sigma lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snoopy_etka wrote:

Snoopetka ja za każdym razem wykorzystuję ta kasę jak jestem w auchan, skoro jest taka kasa to dlaczego mam z niej nie skorzystać. W sumie zawsze też widzę tam ludzi nieuprawnionych, ale ja zawsze trafiam na kumate kasjerki które za każdym razem zapraszają mnie do przodu, ale masz racje mina tych ludzi jest czasem powalająca. W auchanie u mnie jest 10 kas z czego tylko jedna pierwszeństwa dlatego ręce mi opadają czasami

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    A mi chyba wypadł kawałek czopa albo to po wczorajszym serduszkowaniu. Trochę tego było i brzuch zaczął boleć okresowo, więc to raczej nie po <3, chociaż różnie to może być. Teraz oczywiście już nic nie boli:)

Nancy to może jednak się uda i bedzie na liście kolejny chłopczyk jeszcze przed Lady Zuzią =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherryPie wrote:
    Dzisiaj zostałam uwieczniona na sesji : https://www.youtube.com/watch?v=sPIu_8kg5tI :D Pamiątka dla syna :D

Sweet jaki ty masz fajny zgrabniutki brzuszek :) mój to przy Tobie jak od bliźniaków :) super pamiątka :)

SweetCherryPie lubi tę wiadomość

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Nancy super to może się u Ciebie rozkręci ;-) pisz śmiało o każdej porze dnia i nocy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 22:07

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zazwyczaj się nie odzywam i spokojnie czekam, ale ten giga koszyk z piwem mnie wpienił i tyle... zresztą dziś i tak jestem w bojowym nastroju, bo mi moja rodzicielka nieźle ciśnienie wcześniej podniosła.... ale szkoda gadać... już zapowiedziałam mojemu, że jak zobaczy u mnie jakiekolwiek oznaki jej charakteru, zwłaszcza w odniesieniu do dzieci, to ma prawo mnie prać i to równo: p

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę ręki sobie nie sam uciąć, że to ten cały czop. UWAGA MAŁY OPIS, WRAŻLIWE OSOBY PROSZONE SĄ O POMINIĘCIE RESZTY POSTU:D

Robiłam siku, podtarłam się i był bardzo gęsty żółtawy śluz (wtedy pomyślałam, że to jak zwykle po), poszłam pod prysznic i jeszcze z dwa takie kawałki mi wyleciały no i oczywiście od razu brzuch zaczął pobolewać. Teraz jest wszystko ok. No zobaczymy. Jutro się może czegoś więcej dowiem.

Lady Savage lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruma- wybraliście śliczne imię :) wcześniej nie zwróciłam uwagi:)

Sweet- jak bym tak siadła na podłodze to bym później sama nie wstała, pomimo tego,że nie mam jakiegoś wielkiego brzucha ale moje biodra i spojenie odmawiają posłuszeństwa. Podziwiam :)

Bruma, easymum lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy to pewnie już czop :P zawsze to krok do porodu :)

Nancy87, Lady Savage lubią tę wiadomość

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Kurczę ręki sobie nie sam uciąć, że to ten cały czop. UWAGA MAŁY OPIS, WRAŻLIWE OSOBY PROSZONE SĄ O POMINIĘCIE RESZTY POSTU:D

Robiłam siku, podtarłam się i był bardzo gęsty żółtawy śluz (wtedy pomyślałam, że to jak zwykle po), poszłam pod prysznic i jeszcze z dwa takie kawałki mi wyleciały no i oczywiście od razu brzuch zaczął pobolewać. Teraz jest wszystko ok. No zobaczymy. Jutro się może czegoś więcej dowiem.

Jak tak czop wygląda to i mi już dawno wyleciał hmm....

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
‹‹ 1970 1971 1972 1973 1974 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ