Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
easymum wrote:Słuchajcie, Staraczka pisała, że dźwignęła ten akumulator, a potem pytała o te bóle. Może coś się stało?
No to trochę niepokojące, że się nie odzywa. Może położyła się spać...W sumie już późna godzina. Albo uległa swojemu mężczyźnie i miło spędza wieczór, a my się martwimy:) -
easymum wrote:Słuchajcie, Staraczka pisała, że dźwignęła ten akumulator, a potem pytała o te bóle. Może coś się stało?
A później nic się nie odzywala, że coś się dzieje czy ma plan gdzieś iść... spać czy cus?
Jak to jutra się nie odezwie to trzeba będzie skrobnac do Niej smska (magdalenaihelenka ma chyba numer), ale myślę ze sie po prostu czymś zajęła i dlatego od południa nic nie pisała... -
nick nieaktualny
-
snoopy_etka wrote:Ja zazwyczaj się nie odzywam i spokojnie czekam, ale ten giga koszyk z piwem mnie wpienił i tyle... zresztą dziś i tak jestem w bojowym nastroju, bo mi moja rodzicielka nieźle ciśnienie wcześniej podniosła.... ale szkoda gadać... już zapowiedziałam mojemu, że jak zobaczy u mnie jakiekolwiek oznaki jej charakteru, zwłaszcza w odniesieniu do dzieci, to ma prawo mnie prać i to równo: p
Matko kochana, mamy starszych dzieci, czy Was tez gowniarze tak wpieniaja? Mloda zrobiła godzinną awanturę przed snem, bo najpierw chciała chleba, potem go nie chciała, potem znowu go chciała, potem nie mogła go znalezc, potem trzy razy chodziła siku, potem się wydarła, że chce do mamy... No wpienila mnie strasznie, wkurzylam się i Wylaczylam jej radio to zrobiła awanturę, ze chce radyjkoooooo!!!!! I wyla kolejne pol godziny. No autentycznie miałam ochotę jej przylac. -
magdalenkaihelenka wrote:widziałam spadające gwiazdy
jeśli Staraczka się nie odezwie to napiszę do niej rano.
magdalenkaihelenka lubi tę wiadomość
-
Kurde wstalaam do wc i oczy jak 5 zl
Ale mialam nerwy wxzoraj! Myslalam ze porozrywam meza. Ze zlosci zjadlam pol pizzy mrozonej o 21 teraz mi az niedobrze bo jestem przejedzona, normalnie nie jem o tej godZ. Jakis wiatr za oknem moze beda re burze w koncu!
Witam w 34=35 tyg!!!
Nancy mi galaretka odeszla 5 dni przed porodem;)
Gusiak odstawias ju luteine? Moj gin do 36 kaze a moj brat ginekolog mowi ze udowodniono ze po 34 tyg luteeina nie ma zadnego wplywu juz na szyjke -
Kathlen ja widze zmiane u moje synka , robi sie zaborczy o mnie... Wczoraj rano postawilam mu sniadanie na stoliku a ten sie drze ze stolik stoi nie w tym miejscu, przesuniety byl z 20 cm! I sie drze i drze wiecmpowiedzialam ze po osiedlu chodzi policja i pilnuje porzadku i cisza sie zrobila haha dobrze ze ro dziala jeszcze na niego ale Twoja starsza jest i oczy jej sie tak nie zamydli
KathleenPL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem jestem .
Powiedzmy ze się wyrobiłam z porodem
Śniło mi się że rodze hahaha ale tak prawdziwie a nie jak ostatnio haha .
A wczoraj zerkalam tutaj po jednym poście cisza byla i o 21 rzygalam jak kot , potem zgage mialam , poszlam spac nawet tych gwiazd nie ogladalam wrr
Idę na morfologie dzisiaj w sumie za jakies 40min wychodzę .
No i te bole z lewej to mała tam była bo dzisiaj luzik
Też się wycofuje z 2000str bo pewnie jak wroce to juz bedzie -
Dzień dobry
Diatomka na ostatniej wizycie ginek stwierdził, że szyjka się już bardziej nie skróciła, jest zamknięta i dlatego miałam wybrać resztę opakowania, która mi pozostała i juz przestać ... może też jest faoowgo zdania jak Twój brat i uznał, że dalsze branie luteiny nie ma sensu... nie wiem
Staraczko jak tylko wstaniesz to łap się za telefon/komputer/tablet i dawaj znać, bo zaczynasz być wywoływana...
Edit: Nie aktualne - nie zauważyłam, że już się odezwalas
Powodzenia jeśli któreś dziś wizytują!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 06:31
-
nick nieaktualny
-
Chyba i do mnie dociera front, jest ciepło, ale się chmurzy, może wreszcie popada i trochę oczyści powietrze. Oby, bo muszę dziś zrobić remament w spiżarce, no i jeszcze to samo w kosmetykach - moja pięta achillesowa - pozaczynane opakowania, leżą i zajmują miejsce, mnóstwo próbek, muszę się z tym uporać.