X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • easymum Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie, Staraczka pisała, że dźwignęła ten akumulator, a potem pytała o te bóle. Może coś się stało?

gg64rl68s121551a.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajcie mi tu deszcz!! Dalej duszno i nie ma czym oddychać i jak tu spac?? :/

relgio4pxlxziakh.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    easymum wrote:
    Słuchajcie, Staraczka pisała, że dźwignęła ten akumulator, a potem pytała o te bóle. Może coś się stało?

No to trochę niepokojące, że się nie odzywa. Może położyła się spać...W sumie już późna godzina. Albo uległa swojemu mężczyźnie i miło spędza wieczór, a my się martwimy:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    easymum wrote:

A później nic się nie odzywala, że coś się dzieje czy ma plan gdzieś iść... spać czy cus?
    Jak to jutra się nie odezwie to trzeba będzie skrobnac do Niej smska (magdalenaihelenka ma chyba numer), ale myślę ze sie po prostu czymś zajęła i dlatego od południa nic nie pisała...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widziałam spadające gwiazdy :) jeśli Staraczka się nie odezwie to napiszę do niej rano.

KathleenPL, alutka lubią tę wiadomość

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snoopy_etka wrote:
    Ja zazwyczaj się nie odzywam i spokojnie czekam, ale ten giga koszyk z piwem mnie wpienił i tyle... zresztą dziś i tak jestem w bojowym nastroju, bo mi moja rodzicielka nieźle ciśnienie wcześniej podniosła.... ale szkoda gadać... już zapowiedziałam mojemu, że jak zobaczy u mnie jakiekolwiek oznaki jej charakteru, zwłaszcza w odniesieniu do dzieci, to ma prawo mnie prać i to równo: p
    Ja dzisiaj na pocztę szlam, z naprzeciwka szła jakas baba. Jak mnie zobaczyła to nagle torpeda, doladowania dostała żeby tylko wejść przede mną. No ale co zrobić, życie... Co prawda ciążą to nie choroba, ale na poczcie zero przewiewu, a my akurat tam byliśmy koło 12 więc w najgorszy upał...

Matko kochana, mamy starszych dzieci, czy Was tez gowniarze tak wpieniaja? Mloda zrobiła godzinną awanturę przed snem, bo najpierw chciała chleba, potem go nie chciała, potem znowu go chciała, potem nie mogła go znalezc, potem trzy razy chodziła siku, potem się wydarła, że chce do mamy... No wpienila mnie strasznie, wkurzylam się i Wylaczylam jej radio to zrobiła awanturę, ze chce radyjkoooooo!!!!! I wyla kolejne pol godziny. No autentycznie miałam ochotę jej przylac.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    widziałam spadające gwiazdy :) jeśli Staraczka się nie odezwie to napiszę do niej rano.
    My tez siedzielismy w ogrodzie i oglądaliśmy deszcz perseidow. Niesamowite wydarzenie. Przy okazji przeleciała jeszcze stacja kosmiczna i sporo satelit :D

magdalenkaihelenka lubi tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 03:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde wstalaam do wc i oczy jak 5 zl

Ale mialam nerwy wxzoraj! Myslalam ze porozrywam meza. Ze zlosci zjadlam pol pizzy mrozonej o 21 teraz mi az niedobrze bo jestem przejedzona, normalnie nie jem o tej godZ. Jakis wiatr za oknem moze beda re burze w koncu!

Witam w 34=35 tyg!!!

Nancy mi galaretka odeszla 5 dni przed porodem;)

Gusiak odstawias ju luteine? Moj gin do 36 kaze a moj brat ginekolog mowi ze udowodniono ze po 34 tyg luteeina nie ma zadnego wplywu juz na szyjke

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 03:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathlen ja widze zmiane u moje synka , robi sie zaborczy o mnie... Wczoraj rano postawilam mu sniadanie na stoliku a ten sie drze ze stolik stoi nie w tym miejscu, przesuniety byl z 20 cm! I sie drze i drze wiecmpowiedzialam ze po osiedlu chodzi policja i pilnuje porzadku i cisza sie zrobila haha dobrze ze ro dziala jeszcze na niego ale Twoja starsza jest i oczy jej sie tak nie zamydli

KathleenPL lubi tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 04:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zerwał się wiatr, zrobiło się przyjemnie chłodno, a ja zamiast spać to się właśnie rozbudziłam. Poszłam się napić, trochę pokręciłam po domu i wracam do łóżka - może uda mi się jeszcze przysnąć. :/

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 04:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja poszłam siku i oczy jak 5 zł. Ale idę dalej spróbować zasnąć ;-)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstalam do wc, weszlam na forum, zeby sprawdzic czy ktoras nie urodzila w nocy, ide dalej spac :)

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem jestem .
    Powiedzmy ze się wyrobiłam z porodem :D :D
    Śniło mi się że rodze hahaha ale tak prawdziwie a nie jak ostatnio haha .

A wczoraj zerkalam tutaj po jednym poście cisza byla i o 21 rzygalam jak kot , potem zgage mialam , poszlam spac nawet tych gwiazd nie ogladalam wrr :/

Idę na morfologie dzisiaj w sumie za jakies 40min wychodzę .

No i te bole z lewej to mała tam była bo dzisiaj luzik :)

Też się wycofuje z 2000str bo pewnie jak wroce to juz bedzie :D

• easymum Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie po pobudce, w nocy jedno wstawanko, klima chodziła całą noc, spałam jak dziecko. Co prawda do wyspania trochę brakuje, ale może dodrzemię w ciągu dnia. Idę zrobić koktajl ...

gg64rl68s121551a.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry =)

Diatomka na ostatniej wizycie ginek stwierdził, że szyjka się już bardziej nie skróciła, jest zamknięta i dlatego miałam wybrać resztę opakowania, która mi pozostała i juz przestać ... może też jest faoowgo zdania jak Twój brat i uznał, że dalsze branie luteiny nie ma sensu... nie wiem =)

Staraczko jak tylko wstaniesz to łap się za telefon/komputer/tablet i dawaj znać, bo zaczynasz być wywoływana... =)
    Edit: Nie aktualne - nie zauważyłam, że już się odezwalas =)

Powodzenia jeśli któreś dziś wizytują! =)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 06:31

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe spokojnie numer do Magdalenkaihelenka mam nawet chyba w tym snie bylo ze sms pisalam do niej :D

magdalenkaihelenka lubi tę wiadomość

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, wstaję i idę pod prysznic. Fajnie chłodno teraz ale pewnie niedługo skończy się taka sielanka.

Lilla My lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie myślę że adzia urodziła córkę w 37 tygc a przecież nie skarżyła się na nic typu szyjka. Itd, wstała z rana wody odeszły i o 15 juz urodziła :)

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaM dlatego jak widać po przykładzie naszej Adzi i Sigmy ... pod koniec ciąży człowiek nie może być już niczego pewien... =)

Nie znasz dnia ani godziny =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• easymum Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba i do mnie dociera front, jest ciepło, ale się chmurzy, może wreszcie popada i trochę oczyści powietrze. Oby, bo muszę dziś zrobić remament w spiżarce, no i jeszcze to samo w kosmetykach - moja pięta achillesowa - pozaczynane opakowania, leżą i zajmują miejsce, mnóstwo próbek, muszę się z tym uporać.

gg64rl68s121551a.png
‹‹ 1972 1973 1974 1975 1976 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ