Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam wrześniówki:) życzę spokojnych,nudnych ciąż,oby Wasze maleństwa dobrze się rozwijały,piękny prezent dostałyście na święta.Ale ten czas leci,przed chwilą był zakładany wątek lipcówek:)
Pozdrawiam lipcówka 2015:)
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć wrześniowe Dzidziolki!
Ależ na Was czekałyśmy!
Czas leci baaardzo szybko - wierzcie nam.
Dwie krechy na teście ciążowym - o rety. Jakby to było góra! miesiąc temu
Spokoju, wzruszeń, żadnych problemów, dobrych wyników badań prenatalnych itd.... itd... itd..
Trzymajcie się ciepło!
A! No i liczymy na Wasze duchowe wsparcie - my juz się rozpakowujemy
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 22:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWrzesnioweczki wszystkiego dobrego, spokojnych, bezproblemowych ciąż!
Boze kochany,pamiętam kiedy moj suwaczek wskazywal 3,4 tyg ciazy,a teraz co? Jest po 1 w nocy a moja hania przy cycusiu, jak ten czas szybko leci! Powodzenia!!!25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, podobnie jak Wy dostałam mega prezent na święta
zrobiłam test 5 dni przed @ i wyszły dwie kreski. Następnego dnia zrobiłam betę 60,5 oraz 3 dni pózniej - 264. Data porodu na podstawie ostatniej @ to 31 sierpnia, ale mi sie wydaje, że będzie to początek września. Pozdrawiam Was ciepło i życzę wesołych Świąt
-
wrześnióweczki 2015!!! spokojnych i zdrowych ciąż Wam życzymy:-)
-
Dobry wieczór
Witamy Cię Sowa
Jak tam? Wasze brzuszki już pelne po kolacji?
Ja dzis baaaardzo niewyspana i chyba nie doczekam Pasterki
A propo samopoczucia nieeee moge patrzec na kapuste kiszona w różnego typu daniach...
Chociaz wczesniej bardzo lubilam kapuche...
Dzis po posmakowaniu krokietów oraz pasztecików z kapusta i grzybami przytulałam sie do białej porcelany ;/ ojjj nieprzyjemnie bylo... ale pomogla mocna herbata
Lece odpoczywacsowa28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny