Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie to tez pierwsza ciąża. Zero mdłości, trochę więcej śpię (drzemki popołudniowe ). Trochę boli mnie podbrzusze i tym sie stresuję. Nie biorę nospy, ale jestem ciekawa co powie o tym lekarz. Na razie czytałam, że na tym etapie mogą się pojawić tego typu bóle i nie jest to nic groźnego. Dopiero będę spokojna po wizycie.
-
nick nieaktualnyHaha to widzę, że mamy podobnie... Ja wstałam rano, żeby iść na betę. Potem skoczyliśmy (z mężem i mamą, którą jeszcze do jutra gościmy u nas w domu) do rossmanna i na spacer zakończony śniadaniem w knajpce. Przed śniadaniem było mi niedobrze z głodu, po śniadaniu było mi niedobrze z najedzenia I do tego niestety uderzenia gorąca i ogólne osłabienie, więc mało przy tym stoliku nie fiknęłam. No a potem znowu senność - od 11 do prawie 14 znowu spałam I generalnie pół dnia sobie poleguję, bo jestem mega zmęczona, a potem w nocy nie mogę spać
Sowa - mnie też boli podbrzusze, chociaż już mniej niż wczoraj i przedwczoraj. Gdzieś 24-26.12 bolało mnie mega mocno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 19:26
-
Dziewczyny bólem brzucha się nie przejmujcie, to zupełnie normalne. Macica zaczyna się rozciągać i stąd ten ból. Tak naprawdę na tym etapie to niepokojące są tylko krwawo czerwone plamienia, bo brązowawe też się mogą zdarzyć ale brązowe nie są powodem do niepokoju, tylko czerwone i baaaaardzo mocne skurcze. Takie mniej więcej jak w najgorszy dzień @. Na ból można brać nospę lub pić melisęAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Hej dziewczyny !
Witam się tez z nowymi czlonkiniami naszego wątku Ja jednak nie byłam dziś na necie, bo mi synek się rozchorował. Ale zrobiłam w sumie 4 rożne testy w tym tyg i wszystkie pozytywne, wiec chyba zielona kropeczka jest pewna Ja na razie nie mam za bardzo dolegliwości. W dzień trochę chce mi się spać, za to w nocy nie dam rady spać ;( Aha no i brzuch mnie boli czasem, ale właśnie wiem, ze tak może być. Jak nie przejdzie za kilka dni to się wybiorę do lekarza. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej ja mam termin na 4 września witam, też jest to moja pierwsza ciąża i zero mdłości, czasem w nocy pobolewa brzuszek, a tak to nic, mimo że spać mi się nie chce, to dla dobra dzidzi :0) rano śpię bez budzika a popołudniu też z mała drzemka.
-
nick nieaktualny
-
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1vaS4DaC3rysJH3Lq1xfBvbB7mBjMyks21YbnuCd_0Lg/edit?usp=sharing
Link do listy. Starajcie się wpisywać wg kolejności daty porodu, wystarczy kliknąć prawym na jakiś wiersz całkiem z lewej (tam gdzie jest lp) i wstaw 1 powyżej lub poniżej. Jeżeli ktoś będzie miał jakiś problem to postaram się pomóc.
Jeżeli są jakieś propozycje co do tego jakie kolumny dodać to można po prostu dopisać w arkuszuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 21:51
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny to ja 25staraczka25 nie wiem co się stało ale moje konto zostało usunięte . Nie dostałam żadnego e-mail nic ... piszę cały czas do administratorów o odzyskanie konta kurcze abonament wszystko przepadło nawet nie mogłam założyć nowego konta bo pisało że konto na tym komputerze już istnieje a nie mogę się zalogować nic nie wiem dlaczego czekam na odpowiedź ... Co słychać widzę że Nas przybywa każdego dniaKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny