Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkabarka, gratuluję!
A ja dzisiaj obudziłam się... o 13 ) I czuję się świetnie, w końcu wyspana, bez żadnego bólu (oprócz cyców jak zwykle ), tylko trochę po śniadanku mnie mdliło, ale już przeszło. Brzuszek i piersi nasmarowane Palmersem - pachnie obłędnie masłem kakaowym i jeśli ktoś ma chrapkę na mleczko palmersa to konsystencję też polecam, nie jest ani za rzadka, ani za gęsta, super się wchłania i serio nawilża, czuć to nawilżenie na skórze nawet po kilku godzinach.
Zaraz musimy skoczyć do biedry po zakupy - koniec opychania się (na święta trochę sobie pofolgowałam), teraz trzeba dbać o siebie i dziecko, więc robimy zdrowe zakupy i jemy zdrowo
No i zaczęłam dzisiaj 5 tydzień ciąży! Czyli 2-gi mc CzaaadWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 15:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
skabarka wrote:Witam i nieśmiało do Was dołączam
dzisiaj całkiem na odczepnego zrobiłam test i niespodzianka! druga kreseczka http://www.tinypic.pl/c20cs6pov57l
od razu poszłam na bete i wynik 35,2
czyli bardzo wcześnie jeszcze, ale jak najbardziej fasolka jest
gratuluję i witam -
Witam kobietki , ja przeszłam trochę , miałam 2 torbiele endometrialne usunięte laparoskopowo, potem analogi i po odpoczynku 2 letnim zaczęliśmy starania , przez pierwsze dwa miesiące nie udawało się , przy trzecim podejściu lekarz
przepisał duphaston i 2 dni przed wigilia odstawiłam ten lek i w wigilię zrobiłam test i wyszła blada druga kreska , zrobiłam 3 innych firm i to samo blada druga kreska , pojechałam tylko do lekarza po receptę na duphaston i mówi żebym 2 stycznia przyszła to przepisze mi dalej duphaston i powie co i jak i wtedy na 100% potwierdzi ciążę , mam wielką nadzieję że się udalo, ja cały czas biorę kwas foliowy ale czy mam dokupić witaminę D? Ja miałam lekka niedoczynność tarczycy ale hormony były uformowane , ale jeśli jestem w ciąży to czy mam zwiększyć dawkę? Napewno wybiorę się jak najszybciej do endokrynologa , ogólnie czuje się dobrze , tylko czuje takie ciągnienie w brzuchu oraz mam bardziej wrażliwe i bolące piersi , to będzie moje pierwsze dzieciątko , choć może być różnie bo mąż z bliźniaków jest Termin wg tutejszego suwaczka mam w moje urodziny 6 września , choć nie ukrywam ze bardzo boje się porodu i raczej będę starała się o cesarskie cięcie , wszystko będę mieć potwierdzone 2 stycznia Życzę żeby każda z nas jak najlepiej zniosła ciążę i żeby dzieciaczki się prawidłowo rozwijały -
Witam nowe Adzia nie wiem, moja mama by wiedziała, bo jest pielęgniarką położniczą, ale teraz jest w pracy i odbiera porody.
Aneta 89, ja się nie boję porodu, ale poronienia, co dziennie głaskam swój brzuszek i mówię, kocham cię wszystko jest dobrze i rośniesz zdrowoprzyszła mama lubi tę wiadomość