Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:eM jak coś, to mogę skopiować link i wrzucić do pierwszego postu?
Grr wkurzona jestem makabrycznie. Wszystko mnie wkurza, hormony szaleją:p
a ja z kolei płaczę, albo się cieszę z byle czegoZuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
Nancy87 wrote:Ok, dopisałam się do listy, ale nie wiem czy mnie nie pogonicie z tym 29 sierpnia:( Na początku myślałam, że jestem 1 wrzesien, ale doświadczone mamusie liczą na 29...Zresztą nigdy nic nie wiadomo:) Może dużo z nas jednak rozpakuje się już w sierpniu:)
eM mam pytanko, jak mogę podlinkować ten adres żeby nie trzeba było go kopiować?
Haha, ja mam teoretycznie na 4 września a wszyscy mi wróżą że rozłożę się 15 sierpnia bo u nas to rodzinne
mój brat jest z 17 sierpnia
moja mama z 16 sierpnia
mój chłopak z 15 sierpnia
i babcia jest z 24 sierpniaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 09:56
Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:Ddobry
My na bank rozpakujemy się przed terminem bo to będzie cc. Moja mama też sierpniowa .
Obudziliśmy sie dziś z potwornym bólem pleców a to dopiero początek
Mnie też dziś kręgosłup rwie, ale ja o tym wiedziałam już od kiedy się staramy, mam inaczej wygiętą macicę nie w stronę pęcherza, tylko na kręgosłup, więc, mnie dzidzia nie uciska na pęcherz ale na kręgosłup, będzie się działo -
Nancy87 wrote:A ja ledwo wstałam, a już baaardzo chce mi się spać. W ogóle nic mi się nie chce, tylko bym leżała:( Ale muszę zaraz się ogarnąć i iść rybę smażyć.
mnie dziś oprócz tego kręgosłupa, strasznie głowa boli, i chyba też zaraz się położe spać. -
Nancy87 wrote:Ok, dopisałam się do listy, ale nie wiem czy mnie nie pogonicie z tym 29 sierpnia:( Na początku myślałam, że jestem 1 wrzesien, ale doświadczone mamusie liczą na 29...Zresztą nigdy nic nie wiadomo:) Może dużo z nas jednak rozpakuje się już w sierpniu:)
eM mam pytanko, jak mogę podlinkować ten adres żeby nie trzeba było go kopiować?
Musisz dodać sobie znacznik url przed i po adresie, o tak:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4850e94181a.png
A kiedy miałaś owu? Przegonić Cię nie przeganiamyAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]