Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sigma też się tak czułam
Agata83 pamiętam Cię graaaaatuluję
Wszystkim zafasowanym gratuluję życzę nudnych pozostałych 8m-cy i szczęśliwego rozwiązaniaagata83 lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Nancy87 ja tam jestem zachwycona serią z Rossmann, Babydream fur Mama. Jest i olejek i balsam, naprawdę fajnie nawilżają skórę a są dość tanie
Co do objawów to mam tylko mega zmęczenieAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Hej dziewczyny
Nieśmiało dołączam do Was, jeśli można? 3 miesiace starań, w grudniu zrobiliśmy sobie przerwę i są dwie kreseczki. Nadal w szoku jestem. Mezus ma słabe nasionka a ja jeden jajnik... No cud jakiś terminy wychodzą różnie - 31.08 lub 1.09
-
nick nieaktualnyHejo Cześć Sweety! Graty i witamy!
Nancy - ja dzisiaj właśnie kupiłam Palmersa, ale nie masło, tylko mleczko do brzucha, ud i piersi. Mam nadzieję, że się sprawdzi upolowałam go w rossmannie, ale dopiero w 2-gim z kolei.
KOCHANE beta pozytywna więc to już oficjalne, że jestem w ciąży ))))Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny92,5 mIU/ml w 14 dpo
Wydaje mi się, że to ani wysoko, ani nisko - zgadza się? Na pewno zrobię w pon jeszcze przyrost
A czym się różni masełko, oprócz konsystencji? Jest lepsze pod względem działania na rozstępy, czy po prostu wolisz masło niż mleczko? -
Sigma beta ładna
piszecie o palmersie,nie testowałam.w 1 ciąży smarowałam się za to oliwką z johnsona,taką żelowatą dla dzieci,pachnącą bo też polecają na forach.Mnie nie pomogło,genetycznie po mamie mam odziedziczone rozstępy poza tym synek był duży
Nancy87 widzę,że ten sam rocznik jesteśmy -
nick nieaktualnyHahaha Aż sama bym to masło chciała wypróbować! Póki co zużyję mleczko, a potem zobaczymy Ale sam fakt kupowania kosmetyków dla ciężarnych - hmm, normalnie jakiś inny level
O, widzę Sweety, że Ty już nosisz rodzeństwo dla pierworodnego A jak reszta z nas - wrześniówek? U mnie to pierwsza ciąża, a u Was?
Jak się w ogóle czujecie dziewczyny? -
Sigma tak ja juz mamuśka jestem 1 ciążę poronilam w 8 tyg. Potem o synka staraliśmy się prawie 2 lata..pewna pani doktor z kliniki leczenia niepłodności twierdziła, że nigdy nie znajdę w ciążę naturalnie. I wierz tu lekarzom... Za to ta ciąża to pełne zaskoczenie
Rany, czy kogoś jeszcze boli tak bardzo kręgosłup?? Zwariuje chyba
Jeszcze kilka dni i będzie nas tu więcej
-
nick nieaktualnyHej Adzia!
Sweety, a czemu ta lekarka tak twierdziła? Pisałaś, że masz 1 jajnik, ale przecież babeczki z 1 jajnikiem rodzą dzieci aż miło
Ja też do końca zdrowa nie jestem, mam PCOS, dlatego cieszę się, że udało się w 4 mcu starań Mogło być różnie.
Co do kręgosłupa to tylko troszkę boli teraz, ale w okolicy implantacji mega bolał mnie krzyż. Ledwo chodziłam
p.s. A, jeszcze rocznik 90Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 17:02
-
nick nieaktualny