Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej u mnie wczoraj było bardzo fajnie ale nie za bardzo mogłam jeść , nie wiem chyba za bardzo się napatrzyłam wszystkiego podczas gotowania
Ja nie wiem ile będę czekać na wizyte pierwsza jest w 8 tyg Mieszkam w UK i niestety trzeba tyle czekać . Oczywiście wiem że nie wytrzymam i USG zrobię prywatnie ale poczekam jeszcze 2 tygodnie gdzieś żeby serduszko już biło i żeby dzidzia zagościła na dobre Na razie zostają mi testy B-hcg , które też oczywiście musze robić prywatnie ehhh no cóż jakoś damy radę
Buziaki dla Was :* :* :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Mamuśki!
Ja poleciałam do ginekologa juz 22.12
Pani doktor zbadała mnie, pobrała cytologie, dala skierowania na rozne badania, zbadala piersi, zważyła, powiedziała co moge a czego nie I zaprosila na wizyte 5.01- wtedy da mi zwolnienie z pracy, poniewaz pracuje fizycznie i zrobimy USG moze zobaczymy jakas mala kropeczke albo kropka Kolejna kolejna wizyte mam 19.01 wtedy juz na pewno bedzie cos widac i slychac NIE MOGE SIE DOCZEKAC!
Pozdrawiam Was -
Ja przed ciążą w listopadzie, zrobiłam cytologię, badanie piersi, usg, badanie na toxoplazmozę, wirus hpv, różyczkę, morfologia + mocz, tsh. Wszystko było ok, teraz czekam na pierwsze badanie w ciąży i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Będę dopiero spokojna, gdy lekarz potwierdzi, że wszystko jest w porządku - oczywiście dr google, uruchomiony.. takze już się naczytałam historii
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak, normalnie pobierają od rana do wieczora, ale jutro (jako, że między świętami a sylwkiem) pobierają tylko w godz. 8.00-11.00, także muszę wstać z rana
Zastanawiam się co zrobić z lutką... Po owulce brałam 2x1 tabletkę luteiny 50 dopochwowo, na razie nie odstawiam, bo się boję. Lekarz prowadzący mi wyjechał miesiąc temu i nie mam póki co nowego ;/ Muszę się gdzieś szybciutko umówić na wizytę, żeby mi jakiś lekarz zerknął na poziom hormonów i określił co i ile powinnam brać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 18:56
-
Cześć dziewczyny nieśmiało dołączam przewidywana data rozwiązania to 5 wrzesień cuuuuudny dostaliśmy z mężem prezent na święta
Sigma, sowa28, Ewelcia lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Hej eM
OF wyznaczyło mi dokładnie ten sam termin Ciekawe, czy terminy wyznaczone przez lekarzy też nam się pokryją
Z ciekawości, wiesz kiedy miałaś owulkę? Ja 13.12
Też 13stego w 1 ciąży ta data z of idealnie się pokryła z wyliczeniami gin jak już można było zmierzyć dzidzię więc myślę że można do tego podchodzić w miarę wiarygodnie. Ewentualne rozbieżności raczej by oznaczały że owu była ciut wcześniej czy później a był jakiś czynnik który zakłócił temp czy coś i z tego złe są wyliczeniaAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeM, no to dobrze wiedzieć! To chyba u mnie ten termin już zostanie, bo owulkę potwierdzałam monitoringiem
Boże, tak się cieszę, że się udało! Jeszcze przed chwilą robiłam wieczorny teścior i jest wyraźna krecha. Czuję się, jakby te dwie krechy jednocześnie były z jednej strony oczywiste, a z drugiej kompletnie z kosmosu Mindfuuuck!eM, karolcia87 lubią tę wiadomość