Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Laski, AFI 10 na tym etapie ciąży to dobry wynik?

Nie pamietam dokladnie, ale chyba prawidlowe afi to >5 , <18.
    Od 5 w dol jest malowodzie ,a od 18 w zwyz wielowodzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 10:11

l22nhdge5b933eoh.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh ja po 2 razy dziennie biegam po schodach bo mam dom wielopiętrowy i nic- zero skurczy, dzidzi sobie pewnie jeszcze posiedzi...

720fbe94f2.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    W normie (raczej bardziej przy dolnej granicy), też tyle mam.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, dzięki!

8pdp47e.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adzia no to szybki poród, apropo 4 piętra ja mieszkam na 4 piętrze chodzę po schodach raz dziennie i nic się nie dzieje :-P a ja jutro wg belly mam ciążę donoszona wiec od poniedziałku myję okna i się nie oszczędzam :-P niech Wiktor wyłazi o ile będę miała siłę się nie oszczędzać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 10:13

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na tvn jest ta aktorka co blizniaki urodzila jako 60latka

Pola Irene lubi tę wiadomość

• Pola Irene Przyjaciółka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 dzięki za info, właśnie przełączyłam. Rety nie wiem co myśleć o tej całej historii...

17u9df9hyjbnpcim.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Na tvn jest ta aktorka co blizniaki urodzila jako 60latka
    Niech mnie to babsko nie wnerwia. Trzeba było sobie machnąć te dzieciaki kolo 40tki, a nie po 60tce, jak się babie zaczęło nudzić na emeryturze. Zamiast latać na imprezy będą się zajmować 80letnią matką i to bez grosza, na dodatek. Cholerna egoistka.

MadziaRatMed lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Spałam cała noc jak zabita! Już zdążyłam ogarnąć i obiad naszykować a teraz delektuję się kawą :-)
    U mnie w domu teraz psy jelitowka mają. Dobrze ze R jest to sprząta i łazi na spacerki co 2h nawet w nocy.

Sigma a właśnie miałam się Ciebie pytać jak tam się śpi ja brzuchu? :-)

Adzia gratuluję szybkiego porodu :-)

A i witamy się w 37 tygodniu :-)

Dżuls, nick nieaktualny, Czarna_88, Gusiak lubią tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez ją slucham i normalnie az mnie nosi .
    Mogla odkładać kasę na przyszłość miala jakies epizody w filmaach chociaż nigdy jej na oczy nie widzialam :D
    Wielka mi aktorka w dupe kopana .
    Ona teraz szuka sponsora na dzieci wśród ludzi ktorzy sa związani z aktorami .
    Ojciec nieznany a mi sie wydaje ze właśnie tatusiem jest ten co nagłośnil sprawe.

• AniaM Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    AFi każda ma indywidualnie najważniejsze żeby wód nie ubywało

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde a ja wczoraj zapomniałam wziąć insuliny na noc. Padlam jak kawka ze zmęczenia i odziwo dziś wstaje mierze cukier a tam 85 na liczniku. :O
    Chyba dziś na noc zapodaj sobie mniejsza dawkę niż normalnie. Może się zaczyna wszystko regulować.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się dziś i ja :) będę rzadko zaglądać na forum dziś bo mój R ma urodziny :) więc świętujemy :P jeszcze nie urodziłam, ta Zuzia to mnie robi w konia tymi skurczybykami ;P to chyba za te wszystkie miesiące dziugania XD

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Dzuls haha wspolczuje Ci ale komicznie to opisalas:) moja mama zawsze jak jestem w domu mowi idz do siebie zobacz czy masz cos jeszcze do wyrzucenia! Juz mi tylko stare listu zostaly i wyklady ze studiow i dalej ja meczy ze to lezy! Wyzbylam sie wsystkiego!
    Jak nie mieszkalam z rodzicami to w zasadzie mój pokój był nie tkniety. Potem się mloda urodziła to mój pokój się zamienil w Taśki pokój. No ale teraz sami tez tu mieszkamy więc się wszystko pozmienialo.

Dzuls, po jakiemu Ty się z teściowa dogadujesz? Musisz nas kiedyś do tych włoch zabarac :D
    A... I w jakiej dzielnicy wwy mieszkasz?

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Z innej beczki - ubranka z zapięciem kopertowym albo śpioszkowym (które trzeba podłożyć pod dziecko i mają milion napów) są koszmarnie nieporęczne.
    A ja te właśnie bardzo przy Tasce lubilam :D

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Hejka.

Ja chce do wody!!! Dzis ma byc u nas upalnie a ja juz w naszym chlodnym domu nie wysiedzę. Kombinuje, gdzie by tu na plaze pojechać.... Najlepiej nad otwarte ale droga juz dla mnie za daleka i pewnie korki będą masakryczne a w 3 City na plażach tlumy nie do zniesienia ;)
    Marzy mi się jakas cicha miejscówka nad woda- najlepiej prywatny basen :) :) :) stolik w cieniu i lemoniada.... Accchhhhhhhhhh :D

Alutka- jestes???? Gdzie u nas tego szukać??? Hahahaha
    W Gdyni chyba jest jeszcze trochę nieodkrytych miejscowek :D

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Jak nie mieszkalam z rodzicami to w zasadzie mój pokój był nie tkniety. Potem się mloda urodziła to mój pokój się zamienil w Taśki pokój. No ale teraz sami tez tu mieszkamy więc się wszystko pozmienialo.

Dzuls, po jakiemu Ty się z teściowa dogadujesz? Musisz nas kiedyś do tych włoch zabarac :D
    A... I w jakiej dzielnicy wwy mieszkasz?
    Akurat teściowa jest Polką, więc po polsku, ale małż rozmawia z nią po włosku, więc jak jesteśmy w mieszanym towarzystwie to po włosku :)
    Mieszkam na Bielanach, przy Klaudyny.

KathleenPL lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola Irene wrote:
    Snooopy_etka, mój mąż też się odmładza a ma 40. Na sport ciągle lata -box i crav magę, jest chyba z 10 kilo szczuplejszy niż jak się poznaliśmy. Ciągle łazi w tych kolorowych sportowych ciuchach, co mnie w sumie wkurza. Moda teraz taka zapanowała, każdy albo biega, albo triatlony, albo coś... niby sport to zdrowie, ale ile w tym lansu...
    Czemu Was wkurza? Ja sobie porównuje obecnych czterdziestolatków z tym co było kiedyś (wystarczy spojrzeć na serial czterdziestolatek XD) jest mega przepaść w wyglądzie itp. Mój mąż tez się fajnie ubiera, kupił ostatnio new balancy (mi z reszta tez, autentycznie, najwygodniejsze buty świata!!). I wygląda 10 lat mlodziej co mi bardzo odpowiada :)

Carolline lubi tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 23:08

• 4me Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    W Gdyni chyba jest jeszcze trochę nieodkrytych miejscowek :D
    Hehe są co roku nawet i takie w Sopocie co mozna znalezc bez tlumow ;) ale ten rok jest jakiś wyjątkowy pod względem ilości turystów - tak mi się przynajmniej wydaje. Problem to nie z sama plaża- w tym roku to musze miec i parking w miare blisko i kibielek i leżaczek wiec wymagania sa :) a takie wymagania to mozna o 8 rano tylko spełnić :D a ja o 8 to śpię póki jeszcze mogę :)
    Ale i tak sie dzis wybiore- jak nie na leżak to choc na kawe mrozona pod parasolem ;) tylko się juz nie spiesze- niech to slonce największe sobie pójdzie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 11:10

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
‹‹ 2012 2013 2014 2015 2016 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ