Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Adzia no to szybki poród, apropo 4 piętra ja mieszkam na 4 piętrze chodzę po schodach raz dziennie i nic się nie dzieje
a ja jutro wg belly mam ciążę donoszona wiec od poniedziałku myję okna i się nie oszczędzam
niech Wiktor wyłazi o ile będę miała siłę się nie oszczędzać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 10:13
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Na tvn jest ta aktorka co blizniaki urodzila jako 60latka
MadziaRatMed lubi tę wiadomość
-
Hej!
Spałam cała noc jak zabita! Już zdążyłam ogarnąć i obiad naszykować a teraz delektuję się kawą
U mnie w domu teraz psy jelitowka mają. Dobrze ze R jest to sprząta i łazi na spacerki co 2h nawet w nocy.
Sigma a właśnie miałam się Ciebie pytać jak tam się śpi ja brzuchu?
Adzia gratuluję szybkiego porodu
A i witamy się w 37 tygodniu
Dżuls, Sigma, Czarna_88, Gusiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTez ją slucham i normalnie az mnie nosi .
Mogla odkładać kasę na przyszłość miala jakies epizody w filmaach chociaż nigdy jej na oczy nie widzialam
Wielka mi aktorka w dupe kopana .
Ona teraz szuka sponsora na dzieci wśród ludzi ktorzy sa związani z aktorami .
Ojciec nieznany a mi sie wydaje ze właśnie tatusiem jest ten co nagłośnil sprawe. -
Kurde a ja wczoraj zapomniałam wziąć insuliny na noc. Padlam jak kawka ze zmęczenia i odziwo dziś wstaje mierze cukier a tam 85 na liczniku.
Chyba dziś na noc zapodaj sobie mniejsza dawkę niż normalnie. Może się zaczyna wszystko regulować. -
Witam się dziś i ja
będę rzadko zaglądać na forum dziś bo mój R ma urodziny
więc świętujemy
jeszcze nie urodziłam, ta Zuzia to mnie robi w konia tymi skurczybykami ;P to chyba za te wszystkie miesiące dziugania
-
diatomka wrote:Dzuls haha wspolczuje Ci ale komicznie to opisalas:) moja mama zawsze jak jestem w domu mowi idz do siebie zobacz czy masz cos jeszcze do wyrzucenia! Juz mi tylko stare listu zostaly i wyklady ze studiow i dalej ja meczy ze to lezy! Wyzbylam sie wsystkiego!
Dzuls, po jakiemu Ty się z teściowa dogadujesz? Musisz nas kiedyś do tych włoch zabarac
A... I w jakiej dzielnicy wwy mieszkasz? -
4me wrote:Hejka.
Ja chce do wody!!! Dzis ma byc u nas upalnie a ja juz w naszym chlodnym domu nie wysiedzę. Kombinuje, gdzie by tu na plaze pojechać.... Najlepiej nad otwarte ale droga juz dla mnie za daleka i pewnie korki będą masakryczne a w 3 City na plażach tlumy nie do zniesienia
Marzy mi się jakas cicha miejscówka nad woda- najlepiej prywatny basenstolik w cieniu i lemoniada.... Accchhhhhhhhhh
Alutka- jestes???? Gdzie u nas tego szukać??? Hahahaha -
KathleenPL wrote:Jak nie mieszkalam z rodzicami to w zasadzie mój pokój był nie tkniety. Potem się mloda urodziła to mój pokój się zamienil w Taśki pokój. No ale teraz sami tez tu mieszkamy więc się wszystko pozmienialo.
Dzuls, po jakiemu Ty się z teściowa dogadujesz? Musisz nas kiedyś do tych włoch zabarac
A... I w jakiej dzielnicy wwy mieszkasz?
Mieszkam na Bielanach, przy Klaudyny.KathleenPL lubi tę wiadomość
-
Pola Irene wrote:Snooopy_etka, mój mąż też się odmładza a ma 40. Na sport ciągle lata -box i crav magę, jest chyba z 10 kilo szczuplejszy niż jak się poznaliśmy. Ciągle łazi w tych kolorowych sportowych ciuchach, co mnie w sumie wkurza. Moda teraz taka zapanowała, każdy albo biega, albo triatlony, albo coś... niby sport to zdrowie, ale ile w tym lansu...
) jest mega przepaść w wyglądzie itp. Mój mąż tez się fajnie ubiera, kupił ostatnio new balancy (mi z reszta tez, autentycznie, najwygodniejsze buty świata!!). I wygląda 10 lat mlodziej co mi bardzo odpowiada
Carolline lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KathleenPL wrote:W Gdyni chyba jest jeszcze trochę nieodkrytych miejscowek
ale ten rok jest jakiś wyjątkowy pod względem ilości turystów - tak mi się przynajmniej wydaje. Problem to nie z sama plaża- w tym roku to musze miec i parking w miare blisko i kibielek i leżaczek wiec wymagania sa
a takie wymagania to mozna o 8 rano tylko spełnić
a ja o 8 to śpię póki jeszcze mogę
Ale i tak sie dzis wybiore- jak nie na leżak to choc na kawe mrozona pod parasolemtylko się juz nie spiesze- niech to slonce największe sobie pójdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 11:10