X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Ciezko powiedzieć, bo ostatnio przeszłam się po karminiki do HM w Arkadii, a tam okazało się, że dział zlikwidowany, mimo że cieszył się dużym powodzeniem :/
    Ja mam teraz HM w łomiankach i w sumie spory ten dział jest więc zaprawzam do CH Auchan do nas :D

Gusiak, Dżuls lubią tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle z ciuchami to ja nie szykuje czegos konkretnego na wyjście. Mam cala listę co trzeba wziąć do szpitala więc wzięłam trochę na wyrost, po jednej, dwie sztuki wszystkiego więcej i tyle. Jak będę wychodzić to się będę zastanawiać w co ubiore. Jak mloda się rodziła to akurat we wrześniu było akos bardzo ciepło tez :)

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabiję kiedyś mojego męża i każdy sąd mnie uniewinni... albo będziemy siedzieć w jednej celi ze Skabarką

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 12:30

KathleenPL, Dżuls, easymum, skabarka lubią tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b74695bf6d54.jpg

o taką =)

la_lenka, trix lubią tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja drzemam od rana sobie a tu nagle siostra z dziecmi wpadli i oczywiscie chrzesnica przyleciala widzac ze spie drze sie : dominika wstawaj !!!
    Masakra :( a taki mam dzien zamulony,co wstane to mi jakos slabo

relgzbmhh8tsviez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila co tam się stało? jak Was nie uniewinni to będziemy Wam słać paczki ;)

Lilla My, skabarka lubią tę wiadomość

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    Zabiję kiedyś mojego męża i każdy sąd mnie uniewinni... albo będziemy siedzieć w jednej celi ze Skabarką

A co ten Twój mąż zrobił/nie zrobił, że aż planujesz do zabijać? =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Nancy Anulka znacie kogoś do prania dywanów i naroznika?
    Potrzebuje jeszcze przed narodzinami wyprać i dywan i narożnik. Narożnik mam z wstawkami z eco skóry białej i juz nie daje rady z czyszczeniem tego.

Ja mam mniej więcej naszykowana takie zestawy jak wy. I na w razie co mam kocyk.

Wieczorem jadę na basen i siostra się śmieje ze mam być naszykowana bo możemy wejść w 4 osoby a wyjść w 5 i się śmieją.

Mój wujek :) http://www.pralnia-ochota.pl/

agatka196 lubi tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilly nabroil? Czy w druga str nic nie robi?

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominka92 wrote:
    A ja drzemam od rana sobie a tu nagle siostra z dziecmi wpadli i oczywiscie chrzesnica przyleciala widzac ze spie drze sie : dominika wstawaj !!!
    Masakra :( a taki mam dzien zamulony,co wstane to mi jakos slabo
    Moja Taska mnie obudziła o 10. Slyszalam jak rozmawiala z P, że się musi ubrać bo idą na chwile na rower (P niestety w pracy juz :( ). No i mloda mowi, że sama sobie jakieś ciuchy weźmie i nie trzeba mamy budzic. A spalam u niej bo nad ranem do nas do łóżka przyszła więc wolę się wtedy do niej przetransportowac. No i wchodzi do pokoju. Słyszę jak bierze skarpetki, majtki itp. Potem podchodzi do mnie: mama!!! Otwórz mi szafeee!!!(mamy szafy przesuwane, ale koty notorycznie tam wlazily więc zamontowalismy blokady, którymi mloda nie do końca sobie radzi XD)
    A potem mąż wyniuchal, że nie śpię: kochanie, uprasuj mi dwie rzeczyyyy....

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mojemu mezowi robote na wieczor znalazlam, musi umyc lazienke ale cala od stop do glow, cale kafelki. Specjalnie mokra reka roztarlam kurz. Bo on wiuecznie tego nie widzi a mycie lazienki to tylko sanitariaty. To sie zdziwi!

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathlen ja tez uwielbiualam koperrtowe przy Tymku, az zalowalam ze mam za malo! Dlatego teraz mam z 10 ;)

KathleenPL, skabarka lubią tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    W ogóle z ciuchami to ja nie szykuje czegos konkretnego na wyjście. Mam cala listę co trzeba wziąć do szpitala więc wzięłam trochę na wyrost, po jednej, dwie sztuki wszystkiego więcej i tyle. Jak będę wychodzić to się będę zastanawiać w co ubiore. Jak mloda się rodziła to akurat we wrześniu było akos bardzo ciepło tez :)
    U mnie do szpitala nie trzeba ciuszków wcale, więc dopiero na wyjście mam pierwszy debiut w wyborze garderoby dla małej. :)

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Ja mam teraz HM w łomiankach i w sumie spory ten dział jest więc zaprawzam do CH Auchan do nas :D
    my tam jeżdzimy raz w tygodniu na zakupy, bo tam jest pousto nawet przez sanmym Bożym Narodzeniem.

Btw, ogładam sobie paradę samolotów z balkonu, latają mi przed oknami :D <3 <3 <3 Kocham samoloty, normalnie mi łzy z oczu lecą jak je widzę.

8pdp47e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    (mamy szafy przesuwane, ale koty notorycznie tam wlazily więc zamontowalismy blokady, którymi mloda nie do końca sobie radzi XD)
    Ooo! Powiedz coś więcej o tych blokadach, bo u mnie ten sam problem - 4 metry przesuwanej szafy i kot który ciągle śpi na ciuchach - ale nie wiedziałam, że coś się z tym da zrobić.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najpierw stwierdził, że sprzątamy. Zaczął sprzątać łazienkę, a ja wytarłam kurz i podlałam kwiatki. Poprosiłam, żeby odkurzył, to umyję podłogi. "Później" i robi sobie kawę. No to odkurzyłam sama. Poprosiłam, żeby podłogi umył. "Nie chce mi się". No więc ja też nie umyję. Syf, kiła i mogiła.

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilly no moj dzis za piorytet mial jechac i sie opalac i jutro tez. Wyciagnelasm rano wszystko z lazienki to nakrzyczal ze jak wroci to sprzatnie, zostawilam to i dodatkowo cala sciane w tym roztartym kurzu tez. Zeby sie nie znudzil za szybko. Dobrze ze malego wzial to sama jestem.
    Potem do nich dajade na obiad bo tesciowa robi.

W ogole dzis mala wypiela sie pierwszy raz pod samym mostkiem, w sumie byla spokojna ostatniue dni ale dzis az boli.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Anulka.:-)

Ja właśnie wyciągnęłam torbę i dopakowałam jakieś tam rzeczy. Przeglądnęłam co z ciuszków naszykowałam, dopakowałam świeżo wyprane koszule, ręczniki, Kosmetyki. Jeszcze laktator, woda, papier toaletowy i zastanawiam się nad rożkiem czy brać?

Rozmawiałam u nas w szpitalu z położną i pytałam o laktator to mówi że mają dwa, ale trzeba dokupować końcówki do niego w aptece. A po CC często jest ciężko z laktacją i mówi że dziewczyny wiszą sporo na laktatorach i jak ma się możliwość to lepiej mieć swój by nie chodzić i się prosić.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umrę zaraz z przeżarcia...zamówiłam szisz kebab w amricie, z kaszą i surówką. Nie jestem w stanie leżeć na kanapie.

easymum lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • justysss Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w ten kiepski dla mnie dzień. :(

Adzia gratuluje maleństwa no i zazdroszcze porodu:)

Tak mi niedobrze, do tego biegunka. Mało tego wczoraj mąż stracił gdzieś karte do bankomatu, wiec trzeba było jechać ją zastrzec, aq po drodze załatwiliśmy przegląd auta który dwa dni był już nie ważny, no ale mój mąż ma czas. Na wszyzstko ma czas. Na korytarzu który jest już pomalowany zostały kosmetyczne rzeczy, oczywiście zamiast zrobić to w ciągu jednego dnia to dziubdzia każdego dnia po trochu, a pokój małego czeka na remont!!!
    Mam ochot4e złapać go za łeb i walić po tych świeżo pomalowanych ścianach.

Di tego moj kochany Mąż przypomniał sobie że z tego sklepu dzwonili do niego półtorej tyg temu i pytali o kod pocztowy. Powiedzieli mu ze paczke wyślą w piatek. Więc pytam w który piatek. A on no ten co był albo będzie...no myslałam ze mu jebne( za przeproszeniem)

Mam już dość wszystkiego, nie chce mi sie nawet spotykać ze znajomymi i rodziną, wszyscy działąją mi na nerwy.

Chce już urodzić bo chyba oszaaleje przez te hormony.

Ps. wyniki na cholestaze w normnie, to swędzenie to prawdopodobnie od upałów i puchnięcia stóp i dłoni.

agatka196, aldonaa, Carolline lubią tę wiadomość

Szymcio :)3jgxskjo9y0m1v90.png
    9vk503.jpg
‹‹ 2014 2015 2016 2017 2018 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ