X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma, Adzia

chyba wszystkie Nas to interesuje: JAK WAGA? JAK BRZUCH?

relgio4pxlxziakh.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to powiedzial, to pomyslalam: Booooze, on z epoki Frani jeszcze jest! Przestraszylam sie i od razu zaczelam sprawdzac czy pomywac, sprzatac umie. Umial. No to sobie pomyslalam, ze jak go naucze pranie wstawiac to mi korona z glowy nie spadnie :P

l22nhdge5b933eoh.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:
    Sigma, Adzia

chyba wszystkie Nas to interesuje: JAK WAGA? JAK BRZUCH?

O tak, tak... też jestem bardzo ciekawa

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nerwicy dostalam .
    Siedze u mamy a ta porusza temat celowo na ktory zna odpowiedz .
    Jak wiecie nie gadam z tesciowa od 4lat nie wchodziny sobie w droge i jest git .
    A mamusia z tekstem do M ze chyba matke przywiezie zeby zobaczyla mała, a co to kurwa mac jakis posąg czy co !!!
    Prasowalam akurat to czulam ze az sie trzese cala w srodku , pies wyczul bo zaczal mnie w noge lizac i mial uszy na dole . Idiota do mnie ze zaraz urodze z nerwow !!
    Wczoraj mamie sie zalilam ze in zamiast szukac karuzeli do lozeczka to sobie wymyslil ze opony musi kupic do auta , gadala ze jest nie fair a dzisiaj jak przy nim o oponach nabaknelam to powiedziala co ? No tak jak trzeba to niech kupi .
    Wkurwia mnie ze jak go nie ma i jej cos mowie to stoi za mna podpowiada co zrobic albo mu gadac a jak jestem z nim i rusze temat o ktorym w ktorym sie zalilam to sie okazuje jak by sztame z nin trzymala a ten chodzi i sie cieszy ze mija matka za nim jest a ja jestem glupio mądra .
    Myslalam ze sie poplacze nad tą deską jak na mnie siedli , krzyknelam zeby skinczyli temat o jego matce bo widziec jej nie chce i niewiem skad mi to przyszło na mysl , powoedzialam ze jak bedzie trzeba to pojde do domu samotnej matki , odrazu zamknęli gęby .
    Podejrzewam ze jak wroce z nim do domu to bedzie kłótnia

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Agatka, no to wyobraz sobie moja reakcje, jak zamieszkalismy razem, ja bylam w pracy i powiedzialam swojemu, ze ma automat tylko wlaczyc bo proszek i plyn wlalam. A on dzwoni i mowi: " a wode do pralki jak mam wlac?" ... takze tego...
    Poprawilas mi humor :D :D
    Dziękuję

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Ci faceci:D Mój też zrobił sobie szafę z łóżeczka! Właśnie wiszą tam jeansy i jego dwie koszulki.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Hahaha Ci faceci:D Mój też zrobił sobie szafę z łóżeczka! Właśnie wiszą tam jeansy i jego dwie koszulki.

Mój to samo...dosłownie wieszak nowy znalazł

74disg18xt1q3yyo.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w lozeczku się zrobiło kocie spanie. Trudno, przykrylam kocem i niech śpią. Za to mam kanapę w sypialni i tam jest szafa. Ale my oboje tak mamy wiec nie narzekam na to akurat XD

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koty w łóżeczku ....ble =P
    Szybko by za oknem wylądowały !

74disg18xt1q3yyo.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczko nie chce się wtrącać, ale jeśli mąż ma normalny kontakt ze swoją mama (nawet jeśli Ty z Nią nie rozmawiasz - chociaż w sumie nie wiem też czemu macie takie relacje) to chyba nie powinnaś zabraniać mężowi chociażby odwiedzenia mamy z córką... Ty możesz z kobietą nie rozmawiać, nie jechać, albo Jej unikać ale to jednak matka Twojego męża i jeśli będzie miał ochotę pokazać Jej wnuczke to wydaje mi się, ze ma do tego prawo i powinnaś Mu to umożliwic...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    U nas w lozeczku się zrobiło kocie spanie. Trudno, przykrylam kocem i niech śpią. Za to mam kanapę w sypialni i tam jest szafa. Ale my oboje tak mamy wiec nie narzekam na to akurat XD

a nie boisz sie,że koty się przyzwyczają i będą wchodziły potem do dziecka?

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się tak brzydzę kotów, że nie wyobrażam sobie, że siedzą w łóżeczku dziecięcym - nawet na kocu. Bleee...

diatomka, aldonaa, easymum lubią tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawde zrób z nimi coś zanim dziecko sie urodziny...nie wpuszczaj do pokoju,wyganiaj z łożeczka bo szkoda zeby krzywde dziecku zrobiły ...obrzydliwości...

74disg18xt1q3yyo.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez się trochę obawialam, żeby ta moja cholera nie wchodziła do łóżeczka, ale o dziwo w ogóle nie jest nim zainteresowana... za to znalazła sobie miejsce w pokoiku małej na fotelu... śmieje się, że już się szykuje i później będzie pilnować dziecka ... taka kocia niania =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja musze dziś pochwalić mojego R, przyjechali wczoraj rodzice, dziś wieczorem wracają i on sam obiad szykuje a ja odpoczywam :)

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anula1990 wrote:
    Naprawde zrób z nimi coś zanim dziecko sie urodziny...nie wpuszczaj do pokoju,wyganiaj z łożeczka bo szkoda zeby krzywde dziecku zrobiły ...obrzydliwości...

anula bez przesady... dlaczwgo koty miałyby zrobić dziecku krzywdę?
    Kwestia charakteru i wychowania kota... ja np.o swoją jestem całkowicie spokojna i wiem, ze dziecku nic nie zrobi... aczkolwiek tez nie wyobrażam sobie, zeby mi Lajza wchodziła do dzieciecego łóżeczka ... może spać obok na fotelu, czy gdzieś obok =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• diatomka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja osobiscie nie lubie kotow i im zwyczajnie nie ufam

Pytanie z innej beczki
    Jakie badania krwi aktualne maja byc do porodu? Wybieram sie w tym tyg po skoerowanie i standardowo moj gin nic nie pOwiedzial

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka - chyba powtórka wszystkiego z początku ciąży, zerknij tutaj: http://www.gdzierodzic.info/artykul/51

diatomka lubi tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Staraczko nie chce się wtrącać, ale jeśli mąż ma normalny kontakt ze swoją mama (nawet jeśli Ty z Nią nie rozmawiasz - chociaż w sumie nie wiem też czemu macie takie relacje) to chyba nie powinnaś zabraniać mężowi chociażby odwiedzenia mamy z córką... Ty możesz z kobietą nie rozmawiać, nie jechać, albo Jej unikać ale to jednak matka Twojego męża i jeśli będzie miał ochotę pokazać Jej wnuczke to wydaje mi się, ze ma do tego prawo i powinnaś Mu to umożliwic...
    Wiesz jak by przy tobie na boku niby po cichu do twojego faceta powiedzial "nie chce widziec tej szmaty w domu" tez bys byla w takiej sytuacji , ja powiedziałam ocenila moj wyglad i ubior swoją miarą bo mając 60lat wyglada jak by wyszla ze zmiany w burdelu .
    Do tego doszlo kilka innych wątków

• ela Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sił mi brak, sił mi braknie

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
‹‹ 2016 2017 2018 2019 2020 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ