X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma, Adzia

chyba wszystkie Nas to interesuje: JAK WAGA? JAK BRZUCH?

relgio4pxlxziakh.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to powiedzial, to pomyslalam: Booooze, on z epoki Frani jeszcze jest! Przestraszylam sie i od razu zaczelam sprawdzac czy pomywac, sprzatac umie. Umial. No to sobie pomyslalam, ze jak go naucze pranie wstawiac to mi korona z glowy nie spadnie :P

l22nhdge5b933eoh.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:
    Sigma, Adzia

chyba wszystkie Nas to interesuje: JAK WAGA? JAK BRZUCH?

O tak, tak... też jestem bardzo ciekawa

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nerwicy dostalam .
    Siedze u mamy a ta porusza temat celowo na ktory zna odpowiedz .
    Jak wiecie nie gadam z tesciowa od 4lat nie wchodziny sobie w droge i jest git .
    A mamusia z tekstem do M ze chyba matke przywiezie zeby zobaczyla mała, a co to kurwa mac jakis posąg czy co !!!
    Prasowalam akurat to czulam ze az sie trzese cala w srodku , pies wyczul bo zaczal mnie w noge lizac i mial uszy na dole . Idiota do mnie ze zaraz urodze z nerwow !!
    Wczoraj mamie sie zalilam ze in zamiast szukac karuzeli do lozeczka to sobie wymyslil ze opony musi kupic do auta , gadala ze jest nie fair a dzisiaj jak przy nim o oponach nabaknelam to powiedziala co ? No tak jak trzeba to niech kupi .
    Wkurwia mnie ze jak go nie ma i jej cos mowie to stoi za mna podpowiada co zrobic albo mu gadac a jak jestem z nim i rusze temat o ktorym w ktorym sie zalilam to sie okazuje jak by sztame z nin trzymala a ten chodzi i sie cieszy ze mija matka za nim jest a ja jestem glupio mądra .
    Myslalam ze sie poplacze nad tą deską jak na mnie siedli , krzyknelam zeby skinczyli temat o jego matce bo widziec jej nie chce i niewiem skad mi to przyszło na mysl , powoedzialam ze jak bedzie trzeba to pojde do domu samotnej matki , odrazu zamknęli gęby .
    Podejrzewam ze jak wroce z nim do domu to bedzie kłótnia

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Agatka, no to wyobraz sobie moja reakcje, jak zamieszkalismy razem, ja bylam w pracy i powiedzialam swojemu, ze ma automat tylko wlaczyc bo proszek i plyn wlalam. A on dzwoni i mowi: " a wode do pralki jak mam wlac?" ... takze tego...
    Poprawilas mi humor :D :D
    Dziękuję

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Ci faceci:D Mój też zrobił sobie szafę z łóżeczka! Właśnie wiszą tam jeansy i jego dwie koszulki.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Hahaha Ci faceci:D Mój też zrobił sobie szafę z łóżeczka! Właśnie wiszą tam jeansy i jego dwie koszulki.

Mój to samo...dosłownie wieszak nowy znalazł

74disg18xt1q3yyo.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w lozeczku się zrobiło kocie spanie. Trudno, przykrylam kocem i niech śpią. Za to mam kanapę w sypialni i tam jest szafa. Ale my oboje tak mamy wiec nie narzekam na to akurat XD

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koty w łóżeczku ....ble =P
    Szybko by za oknem wylądowały !

74disg18xt1q3yyo.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczko nie chce się wtrącać, ale jeśli mąż ma normalny kontakt ze swoją mama (nawet jeśli Ty z Nią nie rozmawiasz - chociaż w sumie nie wiem też czemu macie takie relacje) to chyba nie powinnaś zabraniać mężowi chociażby odwiedzenia mamy z córką... Ty możesz z kobietą nie rozmawiać, nie jechać, albo Jej unikać ale to jednak matka Twojego męża i jeśli będzie miał ochotę pokazać Jej wnuczke to wydaje mi się, ze ma do tego prawo i powinnaś Mu to umożliwic...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    U nas w lozeczku się zrobiło kocie spanie. Trudno, przykrylam kocem i niech śpią. Za to mam kanapę w sypialni i tam jest szafa. Ale my oboje tak mamy wiec nie narzekam na to akurat XD

a nie boisz sie,że koty się przyzwyczają i będą wchodziły potem do dziecka?

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się tak brzydzę kotów, że nie wyobrażam sobie, że siedzą w łóżeczku dziecięcym - nawet na kocu. Bleee...

diatomka, aldonaa, easymum lubią tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawde zrób z nimi coś zanim dziecko sie urodziny...nie wpuszczaj do pokoju,wyganiaj z łożeczka bo szkoda zeby krzywde dziecku zrobiły ...obrzydliwości...

74disg18xt1q3yyo.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez się trochę obawialam, żeby ta moja cholera nie wchodziła do łóżeczka, ale o dziwo w ogóle nie jest nim zainteresowana... za to znalazła sobie miejsce w pokoiku małej na fotelu... śmieje się, że już się szykuje i później będzie pilnować dziecka ... taka kocia niania =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja musze dziś pochwalić mojego R, przyjechali wczoraj rodzice, dziś wieczorem wracają i on sam obiad szykuje a ja odpoczywam :)

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anula1990 wrote:
    Naprawde zrób z nimi coś zanim dziecko sie urodziny...nie wpuszczaj do pokoju,wyganiaj z łożeczka bo szkoda zeby krzywde dziecku zrobiły ...obrzydliwości...

anula bez przesady... dlaczwgo koty miałyby zrobić dziecku krzywdę?
    Kwestia charakteru i wychowania kota... ja np.o swoją jestem całkowicie spokojna i wiem, ze dziecku nic nie zrobi... aczkolwiek tez nie wyobrażam sobie, zeby mi Lajza wchodziła do dzieciecego łóżeczka ... może spać obok na fotelu, czy gdzieś obok =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• diatomka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja osobiscie nie lubie kotow i im zwyczajnie nie ufam

Pytanie z innej beczki
    Jakie badania krwi aktualne maja byc do porodu? Wybieram sie w tym tyg po skoerowanie i standardowo moj gin nic nie pOwiedzial

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka - chyba powtórka wszystkiego z początku ciąży, zerknij tutaj: http://www.gdzierodzic.info/artykul/51

diatomka lubi tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Staraczko nie chce się wtrącać, ale jeśli mąż ma normalny kontakt ze swoją mama (nawet jeśli Ty z Nią nie rozmawiasz - chociaż w sumie nie wiem też czemu macie takie relacje) to chyba nie powinnaś zabraniać mężowi chociażby odwiedzenia mamy z córką... Ty możesz z kobietą nie rozmawiać, nie jechać, albo Jej unikać ale to jednak matka Twojego męża i jeśli będzie miał ochotę pokazać Jej wnuczke to wydaje mi się, ze ma do tego prawo i powinnaś Mu to umożliwic...
    Wiesz jak by przy tobie na boku niby po cichu do twojego faceta powiedzial "nie chce widziec tej szmaty w domu" tez bys byla w takiej sytuacji , ja powiedziałam ocenila moj wyglad i ubior swoją miarą bo mając 60lat wyglada jak by wyszla ze zmiany w burdelu .
    Do tego doszlo kilka innych wątków

• ela Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sił mi brak, sił mi braknie

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
‹‹ 2016 2017 2018 2019 2020 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ