Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżuls wrote:Akurat teściowa jest Polką, więc po polsku, ale małż rozmawia z nią po włosku, więc jak jesteśmy w mieszanym towarzystwie to po włosku
Mieszkam na Bielanach, przy Klaudyny.Dżuls lubi tę wiadomość
-
Ja tam bym się cieszyła, gdyby mój nagle regularnie zaczal uprawiać jakiś sport i trochę o siebie zadbał. Mentalnie jest ciągle na etapie 30-latka, pod tym względem się nic nie zmieniło od kiedy się poznaliśmy, ale nie zaszkodziłoby gdyby nabrał znów trochę mięśni, bo widać po nim pracę za biurkiem. We Włoszech był bardzo aktywny fizycznie i jak oglądam jego zdjęcia z przysięgi wojskowej, jak miał 21 lat (i jakieś 30 kg temu), to mam ochotę go przelecieć tu i teraz
KathleenPL - no mówiłam, że mamy do siebie trzy krokiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 11:10
-
Ja mam straszny problem z naszykowaniem ubranka dla małej na wypis. Wczoraj przekładałam ciuszki w tą i nazad, ale w sumie nie do końca nadal wiem, po prostu mój poziom zdecydowania zasysa.
Co naszykowałyście?
Wstępnie mam body na krótki rękaw, pajacyk z niedrapkami, cieniutką czapeczkę, skarpeteczki (jakby trzeba przytrzymać za długiego pajaca), pieluszkę, cienkie bawełniane okrycie. Jakoś tak wyszło, że wszystko róziowe
No i właśnie co dalej? Grubszy kocyk? A może jakiś cienki otulacz (nie mam, myślę czy kupić)? Rożek?
Pochwalcie się swoimi zestawami na wypis!
-
nick nieaktualnyja mam 2 zestawy, jeden ciut mniejszy drugi troszkę większy, nie pomyślałam o skarpetkach i niedrapkach, muszę dołożyć. jakby było chłodno to mam polarowy kombinezon albo cienki kocyk.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/df9b53e20b12.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/857a485dd40c.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/faa38c8e3c80.jpg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Liczę, że zanim urodzę, to te upały trochę zelżeją, mam ich już nieźle dość
Ale jak będzie gorąco to zawsze można nie założyć bodziaka pod spód albo pajaca na wierzch.
Widzę, że pomimo mojego niezdecydowania całkiem nieźle złożyłam zestaw, dzięki za utwierdzenie mnie w mojej decyzji -
ja jezcze o tym nie mysle, rodze wg planu przynajmniej na koniec wrzesnia a moze i poczatek pazdziernika to ciezko przewidziec jaka bedzie pogoda a poza tym dziecko moze sie urodzic 50cm a moze 60cm to tez pewnie przygpotuje 4 zestawy: cieply maly i duzy, lzejszy maly i duzy
-
Dzień dobry
U nas znowu zapowiada się gorący dzień... od samego rana słońce nieźle daje popalić...
Co do chodzenia po schodach to ja właśnie mieszkam na 4 piętrze bez windy, dlatego od czasu akcji z szyjka w tygodniu staram się jak najmniej wychodzić... trochę mnie juz dobija to 'uziemienie' w mieszkaniu, ale co poradzić... jeszcze 26 dni...
Adzia gratuluję porodu, szybko, sprawnie i Lenka jest juz z Tobą
Laski z Wawy powiedzcie mi gdzie jest jakiś w miarę duży hm mama?
Konkretnie szukam sukienki
Niby najbliższy mam w Jankach, ale tam zazwyczaj nie ma jakiegoś wielkiego wyboru... parę ciuszków na krzyż i juz... -
Ja też jeszcze nie przygotowałam ciuszków na wyjście, bo mój ciągle mówi, że on sam wybierze. Na pewno będę musiała mu napisać co ma być w takim zestawie, bo o czymś zapomni.
Byłam przed chwilą na sierpówkach i tak im się kurczy ta lista oczekujących:) Urodziło się już 40 dzieciaczków, zaraz nasza kolej.kasig, easymum lubią tę wiadomość
-
Gusiak wrote:Laski z Wawy powiedzcie mi gdzie jest jakiś w miarę duży hm mama?
Konkretnie szukam sukienki
Niby najbliższy mam w Jankach, ale tam zazwyczaj nie ma jakiegoś wielkiego wyboru... parę ciuszków na krzyż i juz...
Gusiak, KathleenPL lubią tę wiadomość
-
Dżuls wrote:Ciezko powiedzieć, bo ostatnio przeszłam się po karminiki do HM w Arkadii, a tam okazało się, że dział zlikwidowany, mimo że cieszył się dużym powodzeniem
Echhh... no ładnie...
Albo po prostu skoczę sobie do Janek, jesli tam nie będzie tej sukienki która wypatrzylam necie to poproszę żeby dziewczyny podzwonily po innych i zapytały gdzie i czy w ogóle mogę ja dostać... taaaa... takie rozwiązanie będzie chyba najlepsze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 12:10
-
Nancy Anulka znacie kogoś do prania dywanów i naroznika?
Potrzebuje jeszcze przed narodzinami wyprać i dywan i narożnik. Narożnik mam z wstawkami z eco skóry białej i juz nie daje rady z czyszczeniem tego.
Ja mam mniej więcej naszykowana takie zestawy jak wy. I na w razie co mam kocyk.
Wieczorem jadę na basen i siostra się śmieje ze mam być naszykowana bo możemy wejść w 4 osoby a wyjść w 5 i się śmieją.