Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nosz k...mac, że tak brzydko powiem. Ani lewy bok, ani prawy ani plecy i tak do cholery od 3 nosz kurcze pieczone co za beznadziejna noc koszmarna niech ktoś mnie uderzy tak bym straciła przytomność lub da tabletkę nasenna. Wkurzylam się i płacze wrrr..... , ja tak nie chcę i co chwila kurs do WC bo wydaje się że dużo się chce a kropelki lecą.
-
nick nieaktualnywspółczuje Wam z tym spaniem, ja wstawałam tylko do łazienki i teraz bo mąż do pracy szedł i idę dalej w kime.
Aldona jesteś wysoka to nie widać po Tobie wagi
u mnei w domu wszyscy są szczupli i to bardzowszyscy się zawsze dziwili gdzie ja pochłaniam takie ilości jedzenia
i przytyłam w ciąży niby 12kg (z ostatniej wizyty tak wychodziło) i nie wiem w co mi to poszło...
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Hej
U mnie grzmi i kropi i pochmurzone niebo,ciemno!
Dzuls mam podobny brzuch ,potem wstawie. Ile masz wzrostu?
Aldona waza z kosmosu;)
Kathlen dwa rozne brzuchy u Ciebie! A Taske tez we wrzesniu rodzilas z tego co widze na suwaku.
Dominika oj to sobie pospalas! -
Kurcze dopiero was nadrabiam
u mnie wczoraj byl armagedon. W ciągu 1,5 godz 3 razy sypal grad, była ulewa j na koniec burza
ale chyba nie muszę pisać jak fajnie się teraz oddycha?
Aldona! Błagam Cię nie wierzę że tyle wazysz!gdzie ty to chowasz? Ja mam 178 cm wzrostu i obecnie ważę 75 kg i czuję się jak sloniatko.
4me ja mam identyczne postaniwieniew sumie mam mało do zrzucenia ale zalezy mi na ujedrnieniu ciała.
Co do brzucha to u mnie 93 cm w pepku. Mnie sie wydaje ze on z dnia na dzień jest wiekszy no ale centymetr mowi swoje -
ela wrote:Hej, ratunku, ale boli mnie gardło - macie coś sprawdzonego.
-
hej widzę, że pojawiły się nowe zdjęcia brzuszków, wyglądają super!
a to mój z dzisiejszego poranka:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d0c9bff69338.jpg
wczorajszy dzień minął aktywnie a dzisiejszy minie jeszcze bardziej w ruchu, więc dopiero jutro będę was nadrabiać
przyjemnej niedzieli wam życzę kochane!karolcia87, .ona., snoopy_etka, Dżuls, Dominka92, Staraczka23, 4me, skabarka, Kasiarzynka, wiaraczynicuda, trix, kasig, la_lenka, easymum, agatka196, Gusiak, Anitka201, alutka lubią tę wiadomość
-
Oj biedne Wy. Mi się udało zasnąć, później kot mnie obudził po 2 w nocy, bo chciał na dwór, zrobiłam siku i dopiero teraz się obudziłam. Myślałam, że jak zwykle wstanę o 4 i nie będę mogła spać, to sobie ogarnę w domu, bo dzisiaj ta koleżanka przyjeżdża o jakiejś mało ludzkiej porze. No nic, wstaję teraz i zaraz posprzątam.
-
nick nieaktualny
-
A ja popatrzyłam na suwaczek odliczający do porodu i trochę się przeraziłam, że za 12 dni będziemy rodzicami:) Wiadomo plus, minus ale to już tak blisko! Jakoś nie dociera do mnie. Wydaje mi się, że ja w tej ciąży jeszcze z kilka miesięcy będę
Paulinek, karolcia87, kasig, agatka196, Gusiak lubią tę wiadomość