X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls brzuch mam az do mostka tak wysoko, u mnie na wadze ok 76

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej brzuchatki,

u nas goraco, mimo nocnego deszczu. 3 razy wstawalam do wc i na picie.
    ale jeszcze troche :D, choc dluzy mi sie okropnie.

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja dzis 34+3
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff71e33800b3.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/21872e74e611.jpg

Staraczka23, .ona., 4me, skabarka, Dżuls, Kasiarzynka, karolcia87, trix, julita, kasig, la_lenka, easymum, agatka196, Gusiak, Anitka201 lubią tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super macie brzuchole, :)
    Witam się na dzień przed porodem, troszkę się denerwuje ale nie porodem, ale tym że z małą może być coś nie tak, muszę znowu czymś zająć myśli.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady mysle, ze wszystko bedzie ok. Mysl pozytywnie! Fajnie Ci ;).

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , ja dopiero sie obudzilam , na wieczor wypilam jogurt kiwi z wanilią , zgaga potężna , bym do was dołączyła ale bateria siadla w telefonie , do tego psy szczekaly co 20minut wrr .

Mąż w nocy do mnie rymowanke sypnal
    " zgaga fajna sprawa , ma ją moja ciężarna baba " usmialam sie z tego :D

diatomka, Dżuls, Lady Savage, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

• 4me Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja :)

Piękne brzuchy, choc takie różne :)
    A w ogóle to macie tal, ze ludzie sie na Was gapią jakos nachalnie? Ja zauwazylam, ze tak a wczoraj na plaży to juz w ogóle... A przeciez kostium ladnie brzuch zakrywał i do tego spodenki krótkie - wiec to chyba nie zbrodnia z domu na plaze wyjsc w ciazy ???

A propos plaży to u nas dzis 25 stopni i pelne słońce wiec jak przestanie grzać tak mocno- dość późnym po poludniem- to znów ruszamy powdychać jod :) trzeba korzystać z weekendu, ze mam do z kim wyjsc i do kogo buzie otworzyć:) od jutra znów wszyscy do ciężkiej pracy wracają ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    " zgaga fajna sprawa , ma ją moja ciężarna baba " usmialam sie z tego :D

+1000 do romantyzmu :D

Lilla My lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 23:08

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Witam sie i ja :)

Piękne brzuchy, choc takie różne :)
    A w ogóle to macie tal, ze ludzie sie na Was gapią jakos nachalnie? Ja zauwazylam, ze tak a wczoraj na plaży to juz w ogóle... A przeciez kostium ladnie brzuch zakrywał i do tego spodenki krótkie - wiec to chyba nie zbrodnia z domu na plaze wyjsc w ciazy ???
    Gapią się, głównie panowie. Mam wrażenie, że baba z brzuchem budzi u nich jakiś rodzaj przerażenia.

4me, trix lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Luna1 Ekspertka

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:

A w ogóle to macie tal, ze ludzie sie na Was gapią jakos nachalnie?

Też tak mam. Ale najbardziej mi się śmiać chce jak patrzą na mnie dzieci i po cichu szepczą coś do ucha rodzicom ze zdziwioną miną ;) Choć wprost też potrafią zapytać czy mam w brzuchu dzidziusia- ale to jest akurat fajne, bo dla nich to czarna magia jak on się tam dostał :P

4me lubi tę wiadomość

Kubuś bl9c3e5e2cvzpimq.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Gapią się, głównie panowie. Mam wrażenie, że baba z brzuchem budzi u nich jakiś rodzaj przerażenia.
    Hehe moze byc :)

My mielismy kiedys ze znajomymi niezla beke- lata temu jeden kolega stwierdzil, ze jakby spotkal obca niezla laske ale w ciazy to by mu to nie przeszkadzalo w hmmmm ekkk no wiecie w przespaniu sie z nia.... Wszyscy bylismy w lekkim szoku bo nas to wlasnie przerazalo- zarowno kobiety, jak i facetow ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole to dzieki Wam mam jakiekolwiek zdjecia brzucha- bo robie tylko tu na forum i juz sie niezla kolekcja uzbierala;) co prawda wszystkie bez glowy i srednie ujecia no ale coz ..... ;)

A oto moj smieszny brzuchol- podluzny i niski :D ale tak jak pisalam chyba sie zaczal od gory wypelniac :)

mbpxdk.jpg

vooo3q.jpg

P.s. Ktos widzi moje zdjecia przekrecone- zauwazylam, ze w zaleznosci czy ogladam forum na tablecie, telefonie to mi sie zdjecia wlasne przekrecaja i za cholere nie wiem jak to zmienic :/ teraz na tablecie u mnie sa odpowiednio spozycjonowane akurat....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 09:36

Kasiarzynka, .ona., Dżuls, aldonaa, snoopy_etka, Luna1, karolcia87, diatomka, Staraczka23, wiaraczynicuda, julita, trix, kasig, Lilla My, la_lenka, easymum, agatka196, Gusiak, Anitka201 lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obudzona! Ale zasnelam chyba ok 5. No nic. Nie pierwszy i nie ostatni raz.

Fajnie slyszec, ze nie jest sie takim klockiem, na jakiego wskazuje waga :) dzieeeeki :)

Trataratam. Zaczynamy 37 tc! :D jeszcze tydzien i bede mogla z ulga odetchnac. :)

Gusiak lubi tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Super macie brzuchole, :)
    Witam się na dzień przed porodem, troszkę się denerwuje ale nie porodem, ale tym że z małą może być coś nie tak, muszę znowu czymś zająć myśli.
    Lady, jutro wielki dzień, wreszcie poznasz Zuzkę :D Nie ma co się denerwować, daj się ponieść, słuchaj organizmu i lekarzy, i będzie git :) Tylko dzisiaj wrzuć na luz i się nie przemęczaj, żeby mieć dużo sił na jutro :)

Ja godzinę temu zjadłam kanapkę z jajkiem i zaraz puszczę pawia, pierwszy raz od pierwszego trymestru. Już mam dość :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 09:46

8pdp47e.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tak patrze na te Wasze brzuszki, to wydaje mi sie, ze moj faktycznie bardzo w dol opadl. Wy macie pepki tak w miare po srodku, w najbardziej wysunietym do przodu miejscu na brzuchu. Moj pepek jest juz prawie pod brzuchem. Zsunal sie wlasnie wtedy kiedy brzuch opadl. Kiedys wlasnie w okolicy pepka byla najbardzoej napieta skora, a teraz juz tak nie jest.

l22nhdge5b933eoh.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pospalam do 7, a na poważnie się obudzilam koło 9. Ale myślałam, że umrę. Skurcze nieregularne, dość bolesne, bóle brzucha, bóle z kręgosłupa, młody swoje dowalal. Cala noc szalał. I co się kladlam to w zasadzie nie wiedziałam, czy zaraz się zwymiotuje i czy mnie do łazienki pogoni. Noc koszmar!!!

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tym gapieniem się to mnie strasznie to irytuje.faceci to się spojrzą i tyle, ale niektóre kobity- szczególnie takie 50+ to czasem oczu nie mogą oderwać, są wręcz nachalne, mąż mówi, że to albo dlatego,że młodo wyglądam i sobie historie w głowie układają o wpadce albo zazdroszczą,ze tak dobrze wyglądam. ;) moim zdaniem tak samo jak pod względem uprzejmości do ciężarnych tak i pod względem lustrowania kobiet w ciąży baby są gorsze ;)

4me lubi tę wiadomość

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w końcu usnelam idealnie dopiero się obudziłam. Wstaje jeść śniadanko i umyć włosy, a i witam się w 37 =38 tygodniu ciąży. Wg belly dzisiaj ciąża donoszona także super ;-) a ja później was pokaże mój brzuch :-) tez skurcze łapią co jakiś czas bóle krzyża i podbrzusza ale nie regularne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 10:05

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no i spałabym sobie dalej w najlepsze gdyby przed chwilą sąsiadka nie przyszła zostawić kluczę i karmę dla psa bo wyjeżdżają a maja jednego malutkiego którego biorą ze sobą a drugiego wielkiego potwora co po podwórku biega. bałam się że zrobi krzywdę mężowi jak ten będzie tam szedł ale przeszedł próby i nawet się polubili :) i po spaniu :)

‹‹ 2030 2031 2032 2033 2034 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ