Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja dzis 34+3
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff71e33800b3.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/21872e74e611.jpgStaraczka23, .ona., 4me, skabarka, Dżuls, Kasiarzynka, karolcia87, trix, julita, kasig, la_lenka, easymum, agatka196, Gusiak, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej , ja dopiero sie obudzilam , na wieczor wypilam jogurt kiwi z wanilią , zgaga potężna , bym do was dołączyła ale bateria siadla w telefonie , do tego psy szczekaly co 20minut wrr .
Mąż w nocy do mnie rymowanke sypnal
" zgaga fajna sprawa , ma ją moja ciężarna baba " usmialam sie z tego
diatomka, Dżuls, Lady Savage, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja
Piękne brzuchy, choc takie różne
A w ogóle to macie tal, ze ludzie sie na Was gapią jakos nachalnie? Ja zauwazylam, ze tak a wczoraj na plaży to juz w ogóle... A przeciez kostium ladnie brzuch zakrywał i do tego spodenki krótkie - wiec to chyba nie zbrodnia z domu na plaze wyjsc w ciazy ???
A propos plaży to u nas dzis 25 stopni i pelne słońce wiec jak przestanie grzać tak mocno- dość późnym po poludniem- to znów ruszamy powdychać jodtrzeba korzystać z weekendu, ze mam do z kim wyjsc i do kogo buzie otworzyć
od jutra znów wszyscy do ciężkiej pracy wracają
-
nick nieaktualny
-
4me wrote:Witam sie i ja
Piękne brzuchy, choc takie różne
A w ogóle to macie tal, ze ludzie sie na Was gapią jakos nachalnie? Ja zauwazylam, ze tak a wczoraj na plaży to juz w ogóle... A przeciez kostium ladnie brzuch zakrywał i do tego spodenki krótkie - wiec to chyba nie zbrodnia z domu na plaze wyjsc w ciazy ???4me, trix lubią tę wiadomość
-
4me wrote:
A w ogóle to macie tal, ze ludzie sie na Was gapią jakos nachalnie?
Też tak mam. Ale najbardziej mi się śmiać chce jak patrzą na mnie dzieci i po cichu szepczą coś do ucha rodzicom ze zdziwioną minąChoć wprost też potrafią zapytać czy mam w brzuchu dzidziusia- ale to jest akurat fajne, bo dla nich to czarna magia jak on się tam dostał
4me lubi tę wiadomość
Kubuś -
Dżuls wrote:Gapią się, głównie panowie. Mam wrażenie, że baba z brzuchem budzi u nich jakiś rodzaj przerażenia.
My mielismy kiedys ze znajomymi niezla beke- lata temu jeden kolega stwierdzil, ze jakby spotkal obca niezla laske ale w ciazy to by mu to nie przeszkadzalo w hmmmm ekkk no wiecie w przespaniu sie z nia.... Wszyscy bylismy w lekkim szoku bo nas to wlasnie przerazalo- zarowno kobiety, jak i facetow
-
A tak w ogole to dzieki Wam mam jakiekolwiek zdjecia brzucha- bo robie tylko tu na forum i juz sie niezla kolekcja uzbierala;) co prawda wszystkie bez glowy i srednie ujecia no ale coz .....
A oto moj smieszny brzuchol- podluzny i niskiale tak jak pisalam chyba sie zaczal od gory wypelniac
P.s. Ktos widzi moje zdjecia przekrecone- zauwazylam, ze w zaleznosci czy ogladam forum na tablecie, telefonie to mi sie zdjecia wlasne przekrecaja i za cholere nie wiem jak to zmienicteraz na tablecie u mnie sa odpowiednio spozycjonowane akurat....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 09:36
Kasiarzynka, .ona., Dżuls, aldonaa, snoopy_etka, Luna1, karolcia87, diatomka, Staraczka23, wiaraczynicuda, julita, trix, kasig, Lilla My, la_lenka, easymum, agatka196, Gusiak, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
Obudzona! Ale zasnelam chyba ok 5. No nic. Nie pierwszy i nie ostatni raz.
Fajnie slyszec, ze nie jest sie takim klockiem, na jakiego wskazuje wagadzieeeeki
Trataratam. Zaczynamy 37 tc!jeszcze tydzien i bede mogla z ulga odetchnac.
Gusiak lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Super macie brzuchole,
Witam się na dzień przed porodem, troszkę się denerwuje ale nie porodem, ale tym że z małą może być coś nie tak, muszę znowu czymś zająć myśli.Nie ma co się denerwować, daj się ponieść, słuchaj organizmu i lekarzy, i będzie git
Tylko dzisiaj wrzuć na luz i się nie przemęczaj, żeby mieć dużo sił na jutro
Ja godzinę temu zjadłam kanapkę z jajkiem i zaraz puszczę pawia, pierwszy raz od pierwszego trymestru. Już mam dośćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 09:46
-
Jak tak patrze na te Wasze brzuszki, to wydaje mi sie, ze moj faktycznie bardzo w dol opadl. Wy macie pepki tak w miare po srodku, w najbardziej wysunietym do przodu miejscu na brzuchu. Moj pepek jest juz prawie pod brzuchem. Zsunal sie wlasnie wtedy kiedy brzuch opadl. Kiedys wlasnie w okolicy pepka byla najbardzoej napieta skora, a teraz juz tak nie jest.
-
Ja pospalam do 7, a na poważnie się obudzilam koło 9. Ale myślałam, że umrę. Skurcze nieregularne, dość bolesne, bóle brzucha, bóle z kręgosłupa, młody swoje dowalal. Cala noc szalał. I co się kladlam to w zasadzie nie wiedziałam, czy zaraz się zwymiotuje i czy mnie do łazienki pogoni. Noc koszmar!!!
-
nick nieaktualnyz tym gapieniem się to mnie strasznie to irytuje.faceci to się spojrzą i tyle, ale niektóre kobity- szczególnie takie 50+ to czasem oczu nie mogą oderwać, są wręcz nachalne, mąż mówi, że to albo dlatego,że młodo wyglądam i sobie historie w głowie układają o wpadce albo zazdroszczą,ze tak dobrze wyglądam.
moim zdaniem tak samo jak pod względem uprzejmości do ciężarnych tak i pod względem lustrowania kobiet w ciąży baby są gorsze
4me lubi tę wiadomość
-
A ja w końcu usnelam idealnie dopiero się obudziłam. Wstaje jeść śniadanko i umyć włosy, a i witam się w 37 =38 tygodniu ciąży. Wg belly dzisiaj ciąża donoszona także super
a ja później was pokaże mój brzuch
tez skurcze łapią co jakiś czas bóle krzyża i podbrzusza ale nie regularne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 10:05
-
nick nieaktualnya no i spałabym sobie dalej w najlepsze gdyby przed chwilą sąsiadka nie przyszła zostawić kluczę i karmę dla psa bo wyjeżdżają a maja jednego malutkiego którego biorą ze sobą a drugiego wielkiego potwora co po podwórku biega. bałam się że zrobi krzywdę mężowi jak ten będzie tam szedł ale przeszedł próby i nawet się polubili
i po spaniu