Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls brzuch mam az do mostka tak wysoko, u mnie na wadze ok 76

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej brzuchatki,

u nas goraco, mimo nocnego deszczu. 3 razy wstawalam do wc i na picie.
    ale jeszcze troche :D, choc dluzy mi sie okropnie.

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja dzis 34+3
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff71e33800b3.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/21872e74e611.jpg

nick nieaktualny, .ona., 4me, nick nieaktualny, Dżuls, Kasiarzynka, karolcia87, trix, julita, kasig, la_lenka, easymum, agatka196, Gusiak, Anitka201 lubią tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super macie brzuchole, :)
    Witam się na dzień przed porodem, troszkę się denerwuje ale nie porodem, ale tym że z małą może być coś nie tak, muszę znowu czymś zająć myśli.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady mysle, ze wszystko bedzie ok. Mysl pozytywnie! Fajnie Ci ;).

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , ja dopiero sie obudzilam , na wieczor wypilam jogurt kiwi z wanilią , zgaga potężna , bym do was dołączyła ale bateria siadla w telefonie , do tego psy szczekaly co 20minut wrr .

Mąż w nocy do mnie rymowanke sypnal
    " zgaga fajna sprawa , ma ją moja ciężarna baba " usmialam sie z tego :D

diatomka, Dżuls, Lady Savage, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

• 4me Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja :)

Piękne brzuchy, choc takie różne :)
    A w ogóle to macie tal, ze ludzie sie na Was gapią jakos nachalnie? Ja zauwazylam, ze tak a wczoraj na plaży to juz w ogóle... A przeciez kostium ladnie brzuch zakrywał i do tego spodenki krótkie - wiec to chyba nie zbrodnia z domu na plaze wyjsc w ciazy ???

A propos plaży to u nas dzis 25 stopni i pelne słońce wiec jak przestanie grzać tak mocno- dość późnym po poludniem- to znów ruszamy powdychać jod :) trzeba korzystać z weekendu, ze mam do z kim wyjsc i do kogo buzie otworzyć:) od jutra znów wszyscy do ciężkiej pracy wracają ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    " zgaga fajna sprawa , ma ją moja ciężarna baba " usmialam sie z tego :D

+1000 do romantyzmu :D

Lilla My lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 23:08

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Witam sie i ja :)

Piękne brzuchy, choc takie różne :)
    A w ogóle to macie tal, ze ludzie sie na Was gapią jakos nachalnie? Ja zauwazylam, ze tak a wczoraj na plaży to juz w ogóle... A przeciez kostium ladnie brzuch zakrywał i do tego spodenki krótkie - wiec to chyba nie zbrodnia z domu na plaze wyjsc w ciazy ???
    Gapią się, głównie panowie. Mam wrażenie, że baba z brzuchem budzi u nich jakiś rodzaj przerażenia.

4me, trix lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Luna1 Ekspertka

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:

A w ogóle to macie tal, ze ludzie sie na Was gapią jakos nachalnie?

Też tak mam. Ale najbardziej mi się śmiać chce jak patrzą na mnie dzieci i po cichu szepczą coś do ucha rodzicom ze zdziwioną miną ;) Choć wprost też potrafią zapytać czy mam w brzuchu dzidziusia- ale to jest akurat fajne, bo dla nich to czarna magia jak on się tam dostał :P

4me lubi tę wiadomość

Kubuś bl9c3e5e2cvzpimq.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Gapią się, głównie panowie. Mam wrażenie, że baba z brzuchem budzi u nich jakiś rodzaj przerażenia.
    Hehe moze byc :)

My mielismy kiedys ze znajomymi niezla beke- lata temu jeden kolega stwierdzil, ze jakby spotkal obca niezla laske ale w ciazy to by mu to nie przeszkadzalo w hmmmm ekkk no wiecie w przespaniu sie z nia.... Wszyscy bylismy w lekkim szoku bo nas to wlasnie przerazalo- zarowno kobiety, jak i facetow ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole to dzieki Wam mam jakiekolwiek zdjecia brzucha- bo robie tylko tu na forum i juz sie niezla kolekcja uzbierala;) co prawda wszystkie bez glowy i srednie ujecia no ale coz ..... ;)

A oto moj smieszny brzuchol- podluzny i niski :D ale tak jak pisalam chyba sie zaczal od gory wypelniac :)

mbpxdk.jpg

vooo3q.jpg

P.s. Ktos widzi moje zdjecia przekrecone- zauwazylam, ze w zaleznosci czy ogladam forum na tablecie, telefonie to mi sie zdjecia wlasne przekrecaja i za cholere nie wiem jak to zmienic :/ teraz na tablecie u mnie sa odpowiednio spozycjonowane akurat....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 09:36

Kasiarzynka, .ona., Dżuls, aldonaa, snoopy_etka, Luna1, karolcia87, diatomka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, julita, trix, kasig, Lilla My, la_lenka, easymum, agatka196, Gusiak, Anitka201 lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obudzona! Ale zasnelam chyba ok 5. No nic. Nie pierwszy i nie ostatni raz.

Fajnie slyszec, ze nie jest sie takim klockiem, na jakiego wskazuje waga :) dzieeeeki :)

Trataratam. Zaczynamy 37 tc! :D jeszcze tydzien i bede mogla z ulga odetchnac. :)

Gusiak lubi tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Super macie brzuchole, :)
    Witam się na dzień przed porodem, troszkę się denerwuje ale nie porodem, ale tym że z małą może być coś nie tak, muszę znowu czymś zająć myśli.
    Lady, jutro wielki dzień, wreszcie poznasz Zuzkę :D Nie ma co się denerwować, daj się ponieść, słuchaj organizmu i lekarzy, i będzie git :) Tylko dzisiaj wrzuć na luz i się nie przemęczaj, żeby mieć dużo sił na jutro :)

Ja godzinę temu zjadłam kanapkę z jajkiem i zaraz puszczę pawia, pierwszy raz od pierwszego trymestru. Już mam dość :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 09:46

8pdp47e.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tak patrze na te Wasze brzuszki, to wydaje mi sie, ze moj faktycznie bardzo w dol opadl. Wy macie pepki tak w miare po srodku, w najbardziej wysunietym do przodu miejscu na brzuchu. Moj pepek jest juz prawie pod brzuchem. Zsunal sie wlasnie wtedy kiedy brzuch opadl. Kiedys wlasnie w okolicy pepka byla najbardzoej napieta skora, a teraz juz tak nie jest.

l22nhdge5b933eoh.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pospalam do 7, a na poważnie się obudzilam koło 9. Ale myślałam, że umrę. Skurcze nieregularne, dość bolesne, bóle brzucha, bóle z kręgosłupa, młody swoje dowalal. Cala noc szalał. I co się kladlam to w zasadzie nie wiedziałam, czy zaraz się zwymiotuje i czy mnie do łazienki pogoni. Noc koszmar!!!

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tym gapieniem się to mnie strasznie to irytuje.faceci to się spojrzą i tyle, ale niektóre kobity- szczególnie takie 50+ to czasem oczu nie mogą oderwać, są wręcz nachalne, mąż mówi, że to albo dlatego,że młodo wyglądam i sobie historie w głowie układają o wpadce albo zazdroszczą,ze tak dobrze wyglądam. ;) moim zdaniem tak samo jak pod względem uprzejmości do ciężarnych tak i pod względem lustrowania kobiet w ciąży baby są gorsze ;)

4me lubi tę wiadomość

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w końcu usnelam idealnie dopiero się obudziłam. Wstaje jeść śniadanko i umyć włosy, a i witam się w 37 =38 tygodniu ciąży. Wg belly dzisiaj ciąża donoszona także super ;-) a ja później was pokaże mój brzuch :-) tez skurcze łapią co jakiś czas bóle krzyża i podbrzusza ale nie regularne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 10:05

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no i spałabym sobie dalej w najlepsze gdyby przed chwilą sąsiadka nie przyszła zostawić kluczę i karmę dla psa bo wyjeżdżają a maja jednego malutkiego którego biorą ze sobą a drugiego wielkiego potwora co po podwórku biega. bałam się że zrobi krzywdę mężowi jak ten będzie tam szedł ale przeszedł próby i nawet się polubili :) i po spaniu :)

‹‹ 2030 2031 2032 2033 2034 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ