Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWchodze na fb i znowu kolezanka dodaje mnóstwo zdjec dziecka
Miesiąc temu rodzila a ja juz wiem co ile ją karmi ,jak wygladala podroz do domu , ze malo spi , wczoraj miala chrzest , ze jest podobna do tatusia
Nawet w nocy posty pisze ze mała kupkę zrobila i jej pokoj smierdzi bo przecież tak gorąco -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Wchodze na fb i znowu kolezanka dodaje mnóstwo zdjec dziecka
Miesiąc temu rodzila a ja juz wiem co ile ją karmi ,jak wygladala podroz do domu , ze malo spi , wczoraj miala chrzest , ze jest podobna do tatusia
Nawet w nocy posty pisze ze mała kupkę zrobila i jej pokoj smierdzi bo przecież tak gorąco
Ludzie to nie szanuja swojej prywatnosci. Koszmar.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualnyMagdalenkaihelenka na wrzesniowej ?
Ja tam nie jestem , mam taka z dziewczynami ktore mają niedoczynność tarczycy
.ona. dokładnie tak jest , potem będą zdjęcia pierwszy nocnik pierwszy ząbek pierwszy obiadek . Ja nie będę na fb wstawiać multum zdjęć na pokaz . Urodze wstawie jedno foto i styka .
Nawet nie bede pisala wagi i dlugosci bo sama po sobie wiem jak ktoras rodzi i sie jara wymiarami to ja mowie w domu i jest temat ze np duzo wazy albo taka dluga
Nieliczni wiedzą jak córkę nazwę .
A koleżanka ktora teraz ma termin od marca wypisywala że rośnie jej kaja w brzuchu . Na Wielkanoc też zyczenia świąteczne i id kaji tez .. -
Dzień doberek
Wczoraj u mnie armagedon, mega burza, mega wiatr, do tego burza piaskowa i ulewa, ale w zamian za to mieliśmy rześkie powietrze i ochłodzenie. Udało mi się nawet troszkę mieszkanie wywietrzyć i ochłodzić ale nadal czekam z niecierpliwoscią na wtorek i polskie temperatury
)
Apropo brzuszków, to mój wygląda tak
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f78733d83c8c.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/440720da4898.jpg y
Lady - trzymam kciuki, oby wszystko poszło zgodnie z planemLilla My, la_lenka, karolcia87, Staraczka23, kasig, 4me, agatka196, Lady Savage, Dżuls, Gusiak, Anitka201, julita, easymum lubią tę wiadomość
-
Ja mam instagram i tam najwięcej zdjec wrzucam. Ale ja w ogóle jestem straszna fanka tych wszystkich social media
Kumpela się ze mnie ciagle smieje, szczególnie że zdjęć jedzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 10:30
polkosia lubi tę wiadomość
-
Ostatnio się zastanawiałam, co taka plaga zgagi i nieprzespanych nocy. Niestety ja dzisiaj zaliczyłam to samo - piekło strasznie, do tego młody chyba ze 4h się wypinał i wpychał mi piętę na zmianę pod żebra i na żołądek
. I tak mnie brzuch bolał, że nie wiem, czy to jakieś lekkie skurcze czy od jego wygibasów.
A w ogóle wieczór też "super" - byliśmy na parapetówce u koleżanki, ale nie wspomniała, że mieszka na 5. piętrze bez windy... Do tego ma dwa koty, z czego jeden wygląda naprawdę na zaniedbanego. Do tego kuweta w kuchni (WTF??!!). I te koty wskakiwały mi ciągle na brzuch. Poza tym na stół i lizały talerze... A ja ciągle kichałam i miałam katarSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualnyPytałyście o wagę i brzuch.
No więc wagi nie mam, muszę kupić. Idę dzisiaj do rossmanna, może dorwę jakąś tanią
A brzuch tak:
Generalnie jest dobrze, chociaż jest jeszcze luźny i mięśnie nie trzymają tak, jak powinny. Na dole pod pępkiem jeszcze jest oponka spora jak na mnie.Lilla My, karolcia87, Staraczka23, aldonaa, kasig, la_lenka, agatka196, Lady Savage, Luna1, Dżuls, marlenak_me, Gusiak, .ona., julita, Nancy87, easymum lubią tę wiadomość
-
W ogole to polecam ćwiczenia New dimension z Cindy Crawford dla kobiet zaraz po ciazy. Uwielbiam je. Stosowalam przed ciążą, po Tasce i teraz tez jest plan żeby od nich zacząć. Sa podzielone na kilka etapów, pierwszy jest mega lightowy i ponoć mozna zacząć je ćwiczyć juz kilka dni po porodzie. Sa nagrane w takim tempie, że spokojnie że wszystkim mozna zdążyć. No i mają świetna muzykę. Polecam.
marlenak_me lubi tę wiadomość
-
Sigma - nie spojrzałam na nick i już chciałam pisać gdzie ty dziecko chowasz xD Wyglądasz świetnie! Nie powiedziałabym, że dopiero co dzieciaczka urodziłaś
Ciekawe jak Adzia i nasza LenkaJuż w domku pewnie się tulą
KathleenPL, polkosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKathleenPL wrote:Ja mam instagram i tam najwięcej zdjec wrzucam. Ale ja w ogóle jestem straszna fanka tych wszystkich social media
Kumpela się ze mnie ciagle smieje, szczególnie że zdjęć jedzenia
Tez zagladam na fb często ale nie jestem aktywna ze zdjęciami , częściej jakieś opisane obrazki udostępniam
Lila ja teraz spojrzalam czy w nocy tabletke wzielam na zgage bo nie pamietamale nie wzielam haha .
Ze zgaga to ja nawet przed ciąża mialam utrapienie , bylo znosnie ale przy końcówce ciąży to jest mega .
Juz nie męcz tematu kotówale kuweta w kuchni wtf !!
Sigma ja niewiem czy czytalas ,pisalam ostatnio jak rana po cc sie zagoi to zebys masowala aby zgrubien nie bylo i zrostow
Niewiem czy ci mowili o tym , mi nikt po operacji nie powiedzial dopiero jak mamie mowilam ze kulki czuje pod palcami to nakazala masowac -
nick nieaktualnymoka89 wrote:Sigma - nie spojrzałam na nick i już chciałam pisać gdzie ty dziecko chowasz xD Wyglądasz świetnie! Nie powiedziałabym, że dopiero co dzieciaczka urodziłaś
Ciekawe jak Adzia i nasza LenkaJuż w domku pewnie się tulą
magdalenkaihelenka, Dżuls lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobrek
wszystkie macie śliczne brzuszki
U nas cała noc padłoteraz też się chmurzy i jest chłodniej w koncu normalnie bosko jest
Co do wczorajszej "sprzeczki" na temat kotów ... Mam bardzo bliską koleżankę która miała kotka ale jak urodziła syna to kto zaczął dosłownie polować na to dziecko więc szybko kota wydali gdzieś na wieś....
I tak samo z psiakami mojego kuzyna piesek nie przyjął w domu za dobrze nowego członka rodziny był bardzo agresywny dla malucha ... więc też musieli co wydać...
Ale znam też mnóstwo histori gdzie pies dziecka na krok nie zostawial tylko ciągle pilnował
Tak więc nie ma reguły na zwierzęta bo to są tylko zwierzęta które zawsze mają swoi instynktA każdy ma to co lubi ją mam psiaka
A koty u rodziców na dworze sobie mieszkają ale głaskać się nie dają hehe Ja to w ogóle kocham chyba wszystkie zwierzęta świata i jak bym mogła to bym wszystkie przygarnela
Miłej niedzieli brzuchatki -
Hej dziewczynki
My po tym Basenie spałyśmy jak zabite. Fakt w nocy przeniosłam się do salonu bo było za gorąco ale zasnęłam snem kamiennym
Brzuszki macie cudowneKażda z nas ma inny kształt brzuszka aż miło się patrzy. Ale Fakt ALDONA ja też nie wiem gdzie ty masz te 95kg? Naprawdę
U mnie już obiadek naszykowany, a potem jedziemy na cały dzień na zakupy. Mam nadzieję że moje stopy to zniosą
Miłego dnia Brzuchatki -
ela wrote:Hej, ratunku, ale boli mnie gardło - macie coś sprawdzonego.
takie plukanie gardla robi sie kilka razy dziennie
powodzenia
-
nick nieaktualny