Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Właśnie się zwlekam z łóżka... udalo mi się zasnąć nad ranem i po spałam do 11, wiec nie jest źle
Nie dość, ze nie mogłam w nocy zasnąć to biegalam co godzinę do toalety, później jak pisalam ze juz mnie powoli składa do snu to owszem zasnelam... znów na jakąś godzinę, bo się rozpętała wieeeeeelka burza, a ze ja się burzy boje to zamiast spać podskakiwalam na łóżku ze strachu przy każdym większym grzmocie... całe szczęście później się jeszcze drzemnelam
Lady dziś to pewnie będzie Ci się mega ciągnął dzień, ale pomysl ze to juz jutro... juz jutro będziesz miała przy sobie swoją wymarzoną Zuzie
Zmykam myśleć nad jakimś sniadaniem.... no kompletnie nie wiem na co mam ochotę...
Milej niedzieli! -
Właśnie leci mi ten dzień bardzo szybko
no mam nadzieję
że urodzę szybko i już o tej porze będę tulić małą
wiem nie realne
haha. Pewnie, zanim mi zrobią wszystkie badania, zanim co to będzie 18 sierpień.
Ale łażę dziś jak nakręcona
. Zaraz rafcio nas do restauracji zabiera, wczoraj miał urodziny, prezenty mu się podobały, i tort który zamówiłam bardzo mu smakował
i dziś restauracja Indyjska, potem lecimy do ikei.
Zanim sie obejrzę to będę już dopakowywać ostatnie rzeczy do torby szpitalnej.
Mamusie, ja pierdziu :# ja już jutro rodzęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 12:33
Misi@, easymum, trix lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, jesli chodzi o profile spolecznosciowe i to co na nie wstawiamy. To kazdego indywidualna sprawa. Jesli ktos chce wstawiac pierdylion zdjec jednego obiektu w milionie roznych poz to niech je wstawia. Mnie szczerze bardziej wkurzaja zdjecia selfie, gdzie jedna osoba ma 200 zdjec na facebooku tylko swojej twarzy z kazdego profilu. Wole ogladac zdjecia dzieci niz " takie tam" czy "z nudow". Wiele osob nie zdaje sobie sprawy z tego, ze jesli wrzuca zdjecia do internetu to one juz tam zostaja. Ja mam duzo zdjec, ktore wstawilam z pelna swiadomoscia. I zdjecia dziecka tez bede wrzucac, ale z glowa. Dzis znajoma wstawila zejecia synka. Synek 4 latka , caly goly, na kilku zdjeciach sika. 5 praktycznie takich samych zdjec. No to juz trzeba miec cos z glowa, ale z drugiej strony co to mnie obchodzi...
agatka196, polkosia, Carolline lubią tę wiadomość
-
u mnie w końcu leje
dziękuję Diatomka że oddałaś deszcz
mam nadzieję że będzie lało cały dzień albo najlepiej dwa, bo od razu jest czym oddychać
co do zdjęć na fb to ja osobiście mam bardzo malutko zdjęć na profilu, ciążą się tam nie chwaliłam, a po porodzie pewnie wrzucę jedną fotkę i tyle. Ale każdy robi jak uważadiatomka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarna ja nie lubię jak mała ma czkawke mnie wręcz to drażni.
Chciałam powiedzieć ze chyba cukrzyca mi się cofanormalnie nażarłam się na śniadanie jak głupia a cukier 89
i prze dewszystkim od wczoraj biorę połowę dawki insuliny. Czyli jest szansa że będzie dobrze.
A teraz szukam przepisu na jakieś pyszne ciasto lub tort. We wtorek mam urodziny i juz zapowiedzieli mi się goście wiec wypadałoby czymś poczestować.
Julita dawaj przepis na sernik który ostatnio pokazywałaś. -
Mnie wykończy ten stan przeporodowy. Mam dziś taki wkurw na wszystko, że nie wiem co mam ze sobą zrobić. Mimo, że nic się nie wydarzyło.
Mam taki nastrój, że już najchętniej poszłabym rodzić, mimo, że to stanowczo za wcześnie. Fizycznie czuję się super, ale psychika wysiada. Niech mnie ktoś uśpi na najbliższe 2-3 tygodnie i obudzi już po porodzie.
Nie wiem jak ogarnę jeśli mi bb wylezie.
-
agatka196 wrote:Julita dawaj przepis na sernik który ostatnio pokazywałaś.
proszę bardzo, wrzucam linka do przepisu i jeszcze raz fotkę tego co mi wyszło aby podkręcić smakale muszę przyznać że to najlepszy sernik jaki kiedykolwiek zrobiłam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a41679fdee3.jpg
http://chlebmiejski.blogspot.com/2012/12/sernik-ze-skorka-pomaranczowa.htmlagatka196 lubi tę wiadomość
-
sowa28 wrote:Dziewczyny, a te zdjęcia to w ramach szanowania swojej prywatności
? Tylko Anulka, nie zrozum mnie źle, że posłużę się Twoim przykładem. Uważam, że wyglądasz pięknie i nie ma czego się wstydzić. Tylko chyba nie ma co krytykować innych za wstawianie zdjeć, skoro samemu wstawia się zdjęcie w bieliźnie, bardzo ładne, choć wg mnie np. trochę osobiste i w kontekście Twojej wypowiedzi a propos wstawiania zdjeć przez innych, wydaje mi się to niespójne. Ale wyglądasz bardzo ładnie i kobieco.
Tylko ja tutaj wystawiam zdjęcia takie, na fb nie wstawiam i tu jest różnicaI tylko majtki mi widać więc , żadne rozbieranie poza tym w stroju chodzi się po plaży to czego mam się wstydzić
nie pokazuje gołej pupy ani cycków
KathleenPL ja tak samo się czuję źle mi, nie dobrze, a do tego skurcze .Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 15:01
-
Nie widzę różnicy. Zarówno fb jak i belly to internet, wg mnie Twoja krytyka dotyczy samej siebie. Ale to tylko mój punkt widzenia, co nie zmienia faktu, że zdjęcie jest b. ładne
a jesli chodzi o Twój brzuszek, to mój jest zdecydowanie niżej.
aldonaa, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aldonaa wrote:Dziewczyny, jesli chodzi o profile spolecznosciowe i to co na nie wstawiamy. To kazdego indywidualna sprawa. Jesli ktos chce wstawiac pierdylion zdjec jednego obiektu w milionie roznych poz to niech je wstawia. Mnie szczerze bardziej wkurzaja zdjecia selfie, gdzie jedna osoba ma 200 zdjec na facebooku tylko swojej twarzy z kazdego profilu. Wole ogladac zdjecia dzieci niz " takie tam" czy "z nudow". Wiele osob nie zdaje sobie sprawy z tego, ze jesli wrzuca zdjecia do internetu to one juz tam zostaja. Ja mam duzo zdjec, ktore wstawilam z pelna swiadomoscia. I zdjecia dziecka tez bede wrzucac, ale z glowa. Dzis znajoma wstawila zejecia synka. Synek 4 latka , caly goly, na kilku zdjeciach sika. 5 praktycznie takich samych zdjec. No to juz trzeba miec cos z glowa, ale z drugiej strony co to mnie obchodzi...
Wpadłam gościnnie, ale całkowicie się zgadzam!!!Nie irytuje mnie jak ktoś codziennie wrzuca jedno zdjęcie swojego dziecka czy psa, ale jak wrzuca 20 cykniętych pod rząd to też myślę, że chyba coś ma z banią
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
magdalenkaihelenka wrote:USG z 6 tyg to trochę wcześnie zeby się chwalić bo różnie może być...masakra.
mój mąż wstawił zdjęcie buzi naszej małej z 24 tygodnia- dumny tatuś- i dopiero wtedy sporo ludzi dowiedziało sie o naszej ciąży. my w ogóle rodzicom powiedzieliśmy w 9 tygodniu.
półrocznice- ja mam w swoich znajomych ludzi którzy wrzucają zdjecia i piaszą mamy dwa tygodnie, mamy miesiąc, mamy 2 miesiące itd...
wiadomo,że każdy rodzic cieszy sie swoim najpiękniejszym dzieckiem i można wrzucić kilka zdjęc ale bez przesady
Ja wrzuciłam na FB zdjęcie z USG chyba z 13tc. Większość osób w znajomych, których mam, wiedziała, że się długo staraliśmy, kibicowała mocno i naprawdę chciałam trochę tym szczęściem się podzielićChociaż teść mnie opierdzielił i mówił, że to gruba przesada, ale cóż - każdy ma prawo do własnego zdania. Ja akurat większość prywatnych fotek udostępniam na widoczność tylko dla znajomych, których raczej znam lepiej niż gorzej (nie mam ich +5000)
Ale rzeczywiście siusiak czy pupa na wierzchu i jeszcze publiczne ustawienie to przegięcie, a takie zdjęcia też widziałam...
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn