X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    U mojej siostry na forum była sytuacja, że jedna z dziewczyn wcale nie była w ciąży - nawet wstawiała nie swoje fotki. Wydało się dopiero tuż przed porodami :D
    Wow, rozumiem, że przypadkiem?

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    U mojej siostry na forum była sytuacja, że jedna z dziewczyn wcale nie była w ciąży - nawet wstawiała nie swoje fotki. Wydało się dopiero tuż przed porodami :D
    Hahaha a pewnie byla ekspertka w doradzaniu na dolegliwości ciążowe :D :D

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    psychiczna :P
    Już nie pamiętam detali o co tam chodziło, ale ogólnie jakaś niezła afera z tego wyszła :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Oj, interet jest mały :P Ja bym chyba padła, jakbym tutaj z Wami rozmawiałą sobie o staraniach, ze szczegółami, a tu nagle okazuje się, że rozmawiam z własną matką. Wow. Oprócz tego przecież nie raz obasmarowywałyśmy tu własne matki, czy teściowe :D
    Ja na swoją mame czy teściowa nie powiem złego słowa (tfu tfu :-)) ale mój treść ostatnio przegina :-) uslyszalsm od niego ze mamy za długie zasłony, recznik w toalecie! i w sumie to on by nam wybrał jakiś chodnik do przedpokoju! ( treść w tym roku kończy 70 lat - gust odpowiedni do wieku :-) ) mnie to rozbawilo. . Mój malz się trochę wkurzyl i powiedział że takiego dekoratora wnętrz to nam nie potrzeba i żeby swoje wizje realizował u siebie w domu :-)

• Kucykowa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helol Mamusie!
    Ktoras z Was ostatnio podawala przepis na placuszki z jogurtu typu greckiego,moge prosic o jego wstawienie ponownie?:)
    My po burzy i to na dzialce bez pradu 12godz,takze wesolo :) Dzis zjezdzamy i musze juz naprawde dokonczyc pranie poscieli dla Corci.
    Co do fotek,to na fb mam z brzuszkiem,bo i tak grono znajomych mam ograniczone a tutaj Wam tez kilka pokazalam i na luzie.Co do zdjec Malej to na pewno pokaze jedno Wam a na fb nie ujawnie,bo tak ustalilam z Mezem.
    Milej reszty niedzieli:)

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Ja wrzuciłam na FB zdjęcie z USG chyba z 13tc. Większość osób w znajomych, których mam, wiedziała, że się długo staraliśmy, kibicowała mocno i naprawdę chciałam trochę tym szczęściem się podzielić ;) Chociaż teść mnie opierdzielił i mówił, że to gruba przesada, ale cóż - każdy ma prawo do własnego zdania. Ja akurat większość prywatnych fotek udostępniam na widoczność tylko dla znajomych, których raczej znam lepiej niż gorzej (nie mam ich +5000) ;) Ale rzeczywiście siusiak czy pupa na wierzchu i jeszcze publiczne ustawienie to przegięcie, a takie zdjęcia też widziałam...

ja też większość zdjęć ustawiłam tylko dla znajomych.

polkosia lubi tę wiadomość

• diatomka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z mezem postanowilismy nie jechac do tesciowej na obiad dzis po tym jak wczorab tylek nam obsmarowala ze dziecko niedlygo zaglodzimy i nie wtykamy mu jedzenia jak ona sobie zyczy. Takze pojechalsimy do malej restauracji i bylo pysznie.
    Nasze dziecko duzo zjadlo - efekt bez babci;)

Ja na fb pewnie bym wstawiala fotki ale to jest tez dziecko mojego meza ktory sie nie zgadza na zdjecia synka w necie. Takze szanuje jego zdanie. A swoje rzadko tam wstawiam. Osoby ktore wstawiaja miliony zdjec psow swoich i tego co jedza na sniadnaie obiad i kolacje poblokowalam . Mam tez kolege ktory wiecznie fotki niedzwiedzi wstawia tez zablokowalam...
    O ciazy wie niewiele osob .

Dzis obfocilysmy nasze brzuszki, niemalze kazdy inny!

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na poprzednim ciazowym forum sprzed pieciu lat, mialam dziewxzyne ktora udawala ciaze, pisala z nami od poczatku, a poten rzekomo poronila i wszystkim zasiala psychoze , kazda z nas sie bala ita. Poten jak ja wywalil moderator to chyba pod innym nikiem sie podawala i dalej straszyla ale przejrzalysmy ja i znow wyleciala

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Ja na poprzednim ciazowym forum sprzed pieciu lat, mialam dziewxzyne ktora udawala ciaze, pisala z nami od poczatku, a poten rzekomo poronila i wszystkim zasiala psychoze , kazda z nas sie bala ita. Poten jak ja wywalil moderator to chyba pod innym nikiem sie podawala i dalej straszyla ale przejrzalysmy ja i znow wyleciala

straszne, trzeba mieć nieźle zrytą psychę, żeby udawać taką tragedię, myślę że chciała być w centrum uwagi obojętnie jakim kosztem, ale na pewno zdrowa psychicznie to ona nie była

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niewiem czy takie obcykane jestescie na fb ale jest tam funkcja taka ze mozna ograniczyc widocznosc naszych postów dla ludzi ktorzy sa w znajomych i jak wstawiacie ich na ta liste to zobacza tylko posty jak zrobicie jako publiczne .

Polowe rodziny tak ustawilam , i tych co lubia gadac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Ostatnio tu na BBF też jedna osoba podkradła nie swoje zdjęcie z usg ciąży bliźniaczej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieźle żeby tak kłamać :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Ostatnio tu na BBF też jedna osoba podkradła nie swoje zdjęcie z usg ciąży bliźniaczej ;)

takie rzeczy to już choroba. kobiety pewnie nie mogą zajść w ciąże i mają słaba psychikę.

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Serio? Masakra, ludzie chyba nie mają życia żeby coś takiego odstawiać o_O

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już bez humoru chodzę od dłuższego czasu , a w ogóle to by ma spala całe dnie nie wiem czemu....

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam wrzucam normalne, rodzinne zdjęcia na FB, instagram itp. Pedofil jak bedzie chciał to i tak przyjdzie na plac zabaw i sobie sam fotki zrobi (niestety nie raz widziałam różnych typów bez dzieci na placu zabaw na Woli co albo obserwowali albo ostro fotki robil).
    Jestem przeciwna zdjęciom w intymnych sytuacjach, ale tez z tego względu, że internet wszystko zapamietuje, a nie wyobrażam sobie sytuacji, żeby potem przyszły pracodawca mojej córki sprawdzając ja w sieci znalazł jakieś jej dziwne zdjęcia. Generalnie wszystko z głową...

polkosia, Carolline lubią tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na to wygląda, że serio - oskarżyła ją o to kobieta, która faktycznie jest w ciąży bliźniaczej, już za połową - natychmiast zniknął pamiętnik i wykres oskarżonej ;) to młoda dziewczyna, od kilkudziesięciu miesięcy podobno stara się z mężem o dziecko, miałam z nią bliższy kontakt jakiś czas temu - faktycznie pewne detale nie trzymały się kupy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 17:04

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w sumie też zamieszczam fotki - jak robię coś ciekawego, jestem na wycieczce, wakacjach itp. Małej fotki też wstawię, właśnie w takiej konfiguracji, a nie, że oo, patrzcie na moje dziecko. No i stanowczo umiar wskazany, parę osób już zdążyłam poblokowac, bo oglądanie 50 fotek czyjegoś dzieciaka, dzień w dzień, może naprawdę znudzić. :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja musze dzisiaj pochwalic mojego meza;) jest kochanym stworzeniem, biega w okol mnie caly week, posprzatal caly domek, zrobil pyszny obiad, wlaczyl mi harrego pottera i kazal lezec a sam poszedl po bavarie;))) co do fb, i belly - ja sie tu nie kryje kim jestem ze wzgledu na to, ze i tak nie opisuje tutaj 'intymnych' szczegolow pomijajac to co powiedziałabym znajomym normalnie;) na fb mam dosc duzo fpt, ale wydaje mi się ze sa w miare normalne i dodaje je raz na jakis czas nie na codzien;)

Kucykowa lubi tę wiadomość

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby nie to, że są mi potrzebne w pracy, to najchętniej skasowałabym fb i inne konta, i potem złożyła wniosek o zapomnienie w internecie i ewentualnie zaczęła wszystko do nowa :) Człowiek jak był młody to takie głupoty w necie wypisywał, że szok. Jeszcze nie był świadom, jak to się potem rozwinie i że każdy będzie mógł się do tego dokopać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 17:19

8pdp47e.png
‹‹ 2035 2036 2037 2038 2039 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ