X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    U mojej siostry na forum była sytuacja, że jedna z dziewczyn wcale nie była w ciąży - nawet wstawiała nie swoje fotki. Wydało się dopiero tuż przed porodami :D
    Wow, rozumiem, że przypadkiem?

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    U mojej siostry na forum była sytuacja, że jedna z dziewczyn wcale nie była w ciąży - nawet wstawiała nie swoje fotki. Wydało się dopiero tuż przed porodami :D
    Hahaha a pewnie byla ekspertka w doradzaniu na dolegliwości ciążowe :D :D

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    psychiczna :P
    Już nie pamiętam detali o co tam chodziło, ale ogólnie jakaś niezła afera z tego wyszła :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Oj, interet jest mały :P Ja bym chyba padła, jakbym tutaj z Wami rozmawiałą sobie o staraniach, ze szczegółami, a tu nagle okazuje się, że rozmawiam z własną matką. Wow. Oprócz tego przecież nie raz obasmarowywałyśmy tu własne matki, czy teściowe :D
    Ja na swoją mame czy teściowa nie powiem złego słowa (tfu tfu :-)) ale mój treść ostatnio przegina :-) uslyszalsm od niego ze mamy za długie zasłony, recznik w toalecie! i w sumie to on by nam wybrał jakiś chodnik do przedpokoju! ( treść w tym roku kończy 70 lat - gust odpowiedni do wieku :-) ) mnie to rozbawilo. . Mój malz się trochę wkurzyl i powiedział że takiego dekoratora wnętrz to nam nie potrzeba i żeby swoje wizje realizował u siebie w domu :-)

• Kucykowa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helol Mamusie!
    Ktoras z Was ostatnio podawala przepis na placuszki z jogurtu typu greckiego,moge prosic o jego wstawienie ponownie?:)
    My po burzy i to na dzialce bez pradu 12godz,takze wesolo :) Dzis zjezdzamy i musze juz naprawde dokonczyc pranie poscieli dla Corci.
    Co do fotek,to na fb mam z brzuszkiem,bo i tak grono znajomych mam ograniczone a tutaj Wam tez kilka pokazalam i na luzie.Co do zdjec Malej to na pewno pokaze jedno Wam a na fb nie ujawnie,bo tak ustalilam z Mezem.
    Milej reszty niedzieli:)

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Ja wrzuciłam na FB zdjęcie z USG chyba z 13tc. Większość osób w znajomych, których mam, wiedziała, że się długo staraliśmy, kibicowała mocno i naprawdę chciałam trochę tym szczęściem się podzielić ;) Chociaż teść mnie opierdzielił i mówił, że to gruba przesada, ale cóż - każdy ma prawo do własnego zdania. Ja akurat większość prywatnych fotek udostępniam na widoczność tylko dla znajomych, których raczej znam lepiej niż gorzej (nie mam ich +5000) ;) Ale rzeczywiście siusiak czy pupa na wierzchu i jeszcze publiczne ustawienie to przegięcie, a takie zdjęcia też widziałam...

ja też większość zdjęć ustawiłam tylko dla znajomych.

polkosia lubi tę wiadomość

• diatomka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z mezem postanowilismy nie jechac do tesciowej na obiad dzis po tym jak wczorab tylek nam obsmarowala ze dziecko niedlygo zaglodzimy i nie wtykamy mu jedzenia jak ona sobie zyczy. Takze pojechalsimy do malej restauracji i bylo pysznie.
    Nasze dziecko duzo zjadlo - efekt bez babci;)

Ja na fb pewnie bym wstawiala fotki ale to jest tez dziecko mojego meza ktory sie nie zgadza na zdjecia synka w necie. Takze szanuje jego zdanie. A swoje rzadko tam wstawiam. Osoby ktore wstawiaja miliony zdjec psow swoich i tego co jedza na sniadnaie obiad i kolacje poblokowalam . Mam tez kolege ktory wiecznie fotki niedzwiedzi wstawia tez zablokowalam...
    O ciazy wie niewiele osob .

Dzis obfocilysmy nasze brzuszki, niemalze kazdy inny!

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na poprzednim ciazowym forum sprzed pieciu lat, mialam dziewxzyne ktora udawala ciaze, pisala z nami od poczatku, a poten rzekomo poronila i wszystkim zasiala psychoze , kazda z nas sie bala ita. Poten jak ja wywalil moderator to chyba pod innym nikiem sie podawala i dalej straszyla ale przejrzalysmy ja i znow wyleciala

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Ja na poprzednim ciazowym forum sprzed pieciu lat, mialam dziewxzyne ktora udawala ciaze, pisala z nami od poczatku, a poten rzekomo poronila i wszystkim zasiala psychoze , kazda z nas sie bala ita. Poten jak ja wywalil moderator to chyba pod innym nikiem sie podawala i dalej straszyla ale przejrzalysmy ja i znow wyleciala

straszne, trzeba mieć nieźle zrytą psychę, żeby udawać taką tragedię, myślę że chciała być w centrum uwagi obojętnie jakim kosztem, ale na pewno zdrowa psychicznie to ona nie była

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niewiem czy takie obcykane jestescie na fb ale jest tam funkcja taka ze mozna ograniczyc widocznosc naszych postów dla ludzi ktorzy sa w znajomych i jak wstawiacie ich na ta liste to zobacza tylko posty jak zrobicie jako publiczne .

Polowe rodziny tak ustawilam , i tych co lubia gadac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Ostatnio tu na BBF też jedna osoba podkradła nie swoje zdjęcie z usg ciąży bliźniaczej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieźle żeby tak kłamać :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Ostatnio tu na BBF też jedna osoba podkradła nie swoje zdjęcie z usg ciąży bliźniaczej ;)

takie rzeczy to już choroba. kobiety pewnie nie mogą zajść w ciąże i mają słaba psychikę.

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Serio? Masakra, ludzie chyba nie mają życia żeby coś takiego odstawiać o_O

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już bez humoru chodzę od dłuższego czasu , a w ogóle to by ma spala całe dnie nie wiem czemu....

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam wrzucam normalne, rodzinne zdjęcia na FB, instagram itp. Pedofil jak bedzie chciał to i tak przyjdzie na plac zabaw i sobie sam fotki zrobi (niestety nie raz widziałam różnych typów bez dzieci na placu zabaw na Woli co albo obserwowali albo ostro fotki robil).
    Jestem przeciwna zdjęciom w intymnych sytuacjach, ale tez z tego względu, że internet wszystko zapamietuje, a nie wyobrażam sobie sytuacji, żeby potem przyszły pracodawca mojej córki sprawdzając ja w sieci znalazł jakieś jej dziwne zdjęcia. Generalnie wszystko z głową...

polkosia, Carolline lubią tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na to wygląda, że serio - oskarżyła ją o to kobieta, która faktycznie jest w ciąży bliźniaczej, już za połową - natychmiast zniknął pamiętnik i wykres oskarżonej ;) to młoda dziewczyna, od kilkudziesięciu miesięcy podobno stara się z mężem o dziecko, miałam z nią bliższy kontakt jakiś czas temu - faktycznie pewne detale nie trzymały się kupy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 17:04

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w sumie też zamieszczam fotki - jak robię coś ciekawego, jestem na wycieczce, wakacjach itp. Małej fotki też wstawię, właśnie w takiej konfiguracji, a nie, że oo, patrzcie na moje dziecko. No i stanowczo umiar wskazany, parę osób już zdążyłam poblokowac, bo oglądanie 50 fotek czyjegoś dzieciaka, dzień w dzień, może naprawdę znudzić. :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja musze dzisiaj pochwalic mojego meza;) jest kochanym stworzeniem, biega w okol mnie caly week, posprzatal caly domek, zrobil pyszny obiad, wlaczyl mi harrego pottera i kazal lezec a sam poszedl po bavarie;))) co do fb, i belly - ja sie tu nie kryje kim jestem ze wzgledu na to, ze i tak nie opisuje tutaj 'intymnych' szczegolow pomijajac to co powiedziałabym znajomym normalnie;) na fb mam dosc duzo fpt, ale wydaje mi się ze sa w miare normalne i dodaje je raz na jakis czas nie na codzien;)

Kucykowa lubi tę wiadomość

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby nie to, że są mi potrzebne w pracy, to najchętniej skasowałabym fb i inne konta, i potem złożyła wniosek o zapomnienie w internecie i ewentualnie zaczęła wszystko do nowa :) Człowiek jak był młody to takie głupoty w necie wypisywał, że szok. Jeszcze nie był świadom, jak to się potem rozwinie i że każdy będzie mógł się do tego dokopać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 17:19

8pdp47e.png
‹‹ 2035 2036 2037 2038 2039 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ