WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki mamusie :) będzie dobrze :)
    Nancy idź do kina nie wiadomo kiedy Ci się nadarzy kolejna taka okazja :) ja będę wysłać i Tobie i Anuli sms w każdej wolnej chwili :P i z jakimiś nowościami :)

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady trzymam kciuki:)

to moje dziecko dzis oszalalo moze znow probuje sie przekrecic wszystko mnie boli od jej gimnastyki

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pamietacie???czy juz nam przzeszlo?
    http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=783

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znowu mam zagadkę z tym czopem. Dzisiaj po sprzątaniu bolał mnie brzuch jak na okres, później miałam nitki gęstego śluzu. Teraz poczułam, że coś mi mokro, poszłam do toalety, a tam znowu kawał "galarety". Tym razem większy kawałek niż ostatnio. Już głupieję czy to ten czop. Ale na pewno jest to baaaaardzo gęsta wydzielina.

PannaB ja już nic nie kupuję:p Przynajmniej się staram. Dzisiaj w ogóle przyjechała do mnie ta koleżanka z ciuszkami po synku. Ja wiem, że darowanemu...ale słuchajcie, aż brzydzę się dotykać te ciuszki. Czasami mam wrażemie, że ludzie robią z innych śmietniki i co mieli wyrzucić to innym przywożą. Takich brudnych, wytarganych, spranych ciuszków to nawet w lumpie nie widziałam. Mi by było głupio coś takiego komuś dać. Dobrze, że nie oglądałam ich przy niej bo nie wiem jak bym miała się zachować.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    A ja znowu mam zagadkę z tym czopem. Dzisiaj po sprzątaniu bolał mnie brzuch jak na okres, później miałam nitki gęstego śluzu. Teraz poczułam, że coś mi mokro, poszłam do toalety, a tam znowu kawał "galarety". Tym razem większy kawałek niż ostatnio. Już głupieję czy to ten czop. Ale na pewno jest to baaaaardzo gęsta wydzielina.

PannaB ja już nic nie kupuję:p Przynajmniej się staram. Dzisiaj w ogóle przyjechała do mnie ta koleżanka z ciuszkami po synku. Ja wiem, że darowanemu...ale słuchajcie, aż brzydzę się dotykać te ciuszki. Czasami mam wrażemie, że ludzie robią z innych śmietniki i co mieli wyrzucić to innym przywożą. Takich brudnych, wytarganych, spranych ciuszków to nawet w lumpie nie widziałam. Mi by było głupio coś takiego komuś dać. Dobrze, że nie oglądałam ich przy niej bo nie wiem jak bym miała się zachować.

A jest koloru różowego, albo z śladami krwi, jeśli tak to to jest czop,

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No czasami tak jest, że ludzie przyniosą coś co nadaje się tylko do śmieci . A ja dola zalapalam, płakać mi się chce, nie dobrze mi chyba będę wymiotowac, wcześniej zgaga to poradzilam sobie , brzuch mnie boli jak na okres, maly dzisiaj jak kopnie lub się poruszy to as boli i ogólnie mam dosyć wszystkiego i ja juz chcę być po...

KathleenPL lubi tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy moja znajoma ostatnio poprosiła mnie żebym podjechala do jej po kilka worow ciuchów. .ja juz wiedziałam ze to nie będzie nic dobrego. Ogólnie wole sobie sama wszystko kupić i mieć mniej a to co mi się podoba. No i z tych ciuchów wybrałam tylko 1 bluzę. Jej mina była bezcenna. Ogólnie przy każdym ciuchu rozplywala się jak to jej dziecię pięknie wyglądało. .no bez jaj.. straszne to było.

polkosia lubi tę wiadomość

• kasig Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka uduszę Cię przez Ciebie przyszła mi taka ochota na budyń, że mój właśnie poleciał do żabki, bo w domu brak :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy będziesz następna do rozpakowania :D

Kasig moglas pisac bo ja mam zapas :D :D
    Gorzej z mlekiem bo mój klnie ze musi lazic po nocach :D

kasig lubi tę wiadomość

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady bezbarwne.

Anitka no mamusie tak mają. Oooo to bardzo lubiliśmy, tak słodko w tym wyglądał, a ja patrzę, że mój kot ma ładniejszy koc:D Ja też wolę mieć mniej, a lepszych.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z ciuszkami ja sie wrobilam tez bo odkupilam siatke na zdjeciach super to umowilam sie pod sklepem i odebralam a w domu tak smierdzialy i plamy były .
    A z kartona ktory dostalam za darmo wszystko ladne zadbane i to od obcej kobiety .

Wymioty to ja mam od 2tygodni a raczej mdłości , dzisiaj pies biegunke ma i puscilam pawia , ja tak od lat mam ze cos smierdzi albo widze to mnie brzydzi i mam odruch wymiotny , niewiem jak sobie dam rade przerabiac dziecko :/

• julita Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laudy jutro Twój i Zuzi dzień, bądź dzielna, jeśli uda się rodzić SN to pamiętaj nogi szeroko i krzycz głośno ;) powodzenia!

Dżuls lubi tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • trix Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady - trzymam za Was kciuki :)

Kathleen - czyżby to jakieś oznaki, że poród tuż tuż??

Agatka - napisałam Ci wiadomość ;)

agatka196 lubi tę wiadomość

atdcwn154po83a78.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieeee nie krzycz- krzyczenie nie pomaga a zwalnia poród ;) masz przec a nie krzyczeć a miedzy skurczami zbierać siły na kolejny skurcz ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:

Wymioty to ja mam od 2tygodni a raczej mdłości , dzisiaj pies biegunke ma i puscilam pawia , ja tak od lat mam ze cos smierdzi albo widze to mnie brzydzi i mam odruch wymiotny , niewiem jak sobie dam rade przerabiac dziecko :/

Ja tak samo mam jak coś mnie brzydzi mam odruch wymiotny.

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trix wrote:
    Lady - trzymam za Was kciuki :)

Kathleen - czyżby to jakieś oznaki, że poród tuż tuż??

Agatka - napisałam Ci wiadomość ;)
    Nie wiem, ale z tego co czytam to chyba nie tylko ja tak mam. :/ Gadalam ze Skabarka, tez dzisiaj podobne sensacje ma. No i Wy tez piszecie podobne objawy. Może to pogoda... :/

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathlen cos czuje ze nam szybko urodzisz

Nancy , ja mialam duzo gestej galarety poprzednio bez krwi;) urodz za piec dni od tergo faktu.

Dzuls mam to samo dzis brzuch jak kamien plus nacisk na pecherz okropny. Byle wytrzymac do konca sierpnia

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wszystkie ciuchy dla juniora albo od kogoś albo z ciuchlandow albo po Tasce. Nie mieszczą mi się juz w komodzie, a juz mi mama zakomunikowala, że jeszcze jakąś jedna jej znajoma ma worki z ciuchami XD Ale na szczęście niedawno się dowiedziałam, że żona kolegi jest w ciąży, termin na marzec. Nie przelewa im się więc jest komu oddawać dalej :D

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady jej to juz tak blisko do spotkania z Zuzia!

Ale dzis aktywnie spedzilismy niedziele, moze dlatego ten brzuch tak sie spina...

Nie polecam: ogorka kiszonego popic activia...

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Kathlen cos czuje ze nam szybko urodzisz

Uwierz mi, że bym chciała. Wystarczy, że się z Taska przeterminowalam dwa tygodnie...

O, od jutra w Lidlu pampersy w promocji

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
‹‹ 2037 2038 2039 2040 2041 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ