X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki mamusie :) będzie dobrze :)
    Nancy idź do kina nie wiadomo kiedy Ci się nadarzy kolejna taka okazja :) ja będę wysłać i Tobie i Anuli sms w każdej wolnej chwili :P i z jakimiś nowościami :)

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady trzymam kciuki:)

to moje dziecko dzis oszalalo moze znow probuje sie przekrecic wszystko mnie boli od jej gimnastyki

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pamietacie???czy juz nam przzeszlo?
    http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=783

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znowu mam zagadkę z tym czopem. Dzisiaj po sprzątaniu bolał mnie brzuch jak na okres, później miałam nitki gęstego śluzu. Teraz poczułam, że coś mi mokro, poszłam do toalety, a tam znowu kawał "galarety". Tym razem większy kawałek niż ostatnio. Już głupieję czy to ten czop. Ale na pewno jest to baaaaardzo gęsta wydzielina.

PannaB ja już nic nie kupuję:p Przynajmniej się staram. Dzisiaj w ogóle przyjechała do mnie ta koleżanka z ciuszkami po synku. Ja wiem, że darowanemu...ale słuchajcie, aż brzydzę się dotykać te ciuszki. Czasami mam wrażemie, że ludzie robią z innych śmietniki i co mieli wyrzucić to innym przywożą. Takich brudnych, wytarganych, spranych ciuszków to nawet w lumpie nie widziałam. Mi by było głupio coś takiego komuś dać. Dobrze, że nie oglądałam ich przy niej bo nie wiem jak bym miała się zachować.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    A ja znowu mam zagadkę z tym czopem. Dzisiaj po sprzątaniu bolał mnie brzuch jak na okres, później miałam nitki gęstego śluzu. Teraz poczułam, że coś mi mokro, poszłam do toalety, a tam znowu kawał "galarety". Tym razem większy kawałek niż ostatnio. Już głupieję czy to ten czop. Ale na pewno jest to baaaaardzo gęsta wydzielina.

PannaB ja już nic nie kupuję:p Przynajmniej się staram. Dzisiaj w ogóle przyjechała do mnie ta koleżanka z ciuszkami po synku. Ja wiem, że darowanemu...ale słuchajcie, aż brzydzę się dotykać te ciuszki. Czasami mam wrażemie, że ludzie robią z innych śmietniki i co mieli wyrzucić to innym przywożą. Takich brudnych, wytarganych, spranych ciuszków to nawet w lumpie nie widziałam. Mi by było głupio coś takiego komuś dać. Dobrze, że nie oglądałam ich przy niej bo nie wiem jak bym miała się zachować.

A jest koloru różowego, albo z śladami krwi, jeśli tak to to jest czop,

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No czasami tak jest, że ludzie przyniosą coś co nadaje się tylko do śmieci . A ja dola zalapalam, płakać mi się chce, nie dobrze mi chyba będę wymiotowac, wcześniej zgaga to poradzilam sobie , brzuch mnie boli jak na okres, maly dzisiaj jak kopnie lub się poruszy to as boli i ogólnie mam dosyć wszystkiego i ja juz chcę być po...

KathleenPL lubi tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy moja znajoma ostatnio poprosiła mnie żebym podjechala do jej po kilka worow ciuchów. .ja juz wiedziałam ze to nie będzie nic dobrego. Ogólnie wole sobie sama wszystko kupić i mieć mniej a to co mi się podoba. No i z tych ciuchów wybrałam tylko 1 bluzę. Jej mina była bezcenna. Ogólnie przy każdym ciuchu rozplywala się jak to jej dziecię pięknie wyglądało. .no bez jaj.. straszne to było.

polkosia lubi tę wiadomość

• kasig Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka uduszę Cię przez Ciebie przyszła mi taka ochota na budyń, że mój właśnie poleciał do żabki, bo w domu brak :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy będziesz następna do rozpakowania :D

Kasig moglas pisac bo ja mam zapas :D :D
    Gorzej z mlekiem bo mój klnie ze musi lazic po nocach :D

kasig lubi tę wiadomość

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady bezbarwne.

Anitka no mamusie tak mają. Oooo to bardzo lubiliśmy, tak słodko w tym wyglądał, a ja patrzę, że mój kot ma ładniejszy koc:D Ja też wolę mieć mniej, a lepszych.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z ciuszkami ja sie wrobilam tez bo odkupilam siatke na zdjeciach super to umowilam sie pod sklepem i odebralam a w domu tak smierdzialy i plamy były .
    A z kartona ktory dostalam za darmo wszystko ladne zadbane i to od obcej kobiety .

Wymioty to ja mam od 2tygodni a raczej mdłości , dzisiaj pies biegunke ma i puscilam pawia , ja tak od lat mam ze cos smierdzi albo widze to mnie brzydzi i mam odruch wymiotny , niewiem jak sobie dam rade przerabiac dziecko :/

• julita Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laudy jutro Twój i Zuzi dzień, bądź dzielna, jeśli uda się rodzić SN to pamiętaj nogi szeroko i krzycz głośno ;) powodzenia!

Dżuls lubi tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • trix Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady - trzymam za Was kciuki :)

Kathleen - czyżby to jakieś oznaki, że poród tuż tuż??

Agatka - napisałam Ci wiadomość ;)

agatka196 lubi tę wiadomość

atdcwn154po83a78.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieeee nie krzycz- krzyczenie nie pomaga a zwalnia poród ;) masz przec a nie krzyczeć a miedzy skurczami zbierać siły na kolejny skurcz ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:

Wymioty to ja mam od 2tygodni a raczej mdłości , dzisiaj pies biegunke ma i puscilam pawia , ja tak od lat mam ze cos smierdzi albo widze to mnie brzydzi i mam odruch wymiotny , niewiem jak sobie dam rade przerabiac dziecko :/

Ja tak samo mam jak coś mnie brzydzi mam odruch wymiotny.

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trix wrote:
    Lady - trzymam za Was kciuki :)

Kathleen - czyżby to jakieś oznaki, że poród tuż tuż??

Agatka - napisałam Ci wiadomość ;)
    Nie wiem, ale z tego co czytam to chyba nie tylko ja tak mam. :/ Gadalam ze Skabarka, tez dzisiaj podobne sensacje ma. No i Wy tez piszecie podobne objawy. Może to pogoda... :/

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathlen cos czuje ze nam szybko urodzisz

Nancy , ja mialam duzo gestej galarety poprzednio bez krwi;) urodz za piec dni od tergo faktu.

Dzuls mam to samo dzis brzuch jak kamien plus nacisk na pecherz okropny. Byle wytrzymac do konca sierpnia

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wszystkie ciuchy dla juniora albo od kogoś albo z ciuchlandow albo po Tasce. Nie mieszczą mi się juz w komodzie, a juz mi mama zakomunikowala, że jeszcze jakąś jedna jej znajoma ma worki z ciuchami XD Ale na szczęście niedawno się dowiedziałam, że żona kolegi jest w ciąży, termin na marzec. Nie przelewa im się więc jest komu oddawać dalej :D

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady jej to juz tak blisko do spotkania z Zuzia!

Ale dzis aktywnie spedzilismy niedziele, moze dlatego ten brzuch tak sie spina...

Nie polecam: ogorka kiszonego popic activia...

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Kathlen cos czuje ze nam szybko urodzisz

Uwierz mi, że bym chciała. Wystarczy, że się z Taska przeterminowalam dwa tygodnie...

O, od jutra w Lidlu pampersy w promocji

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
‹‹ 2037 2038 2039 2040 2041 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ