Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej wróciłam
Jeśli chodzi o zdjęcia, to jestem jak najbardziej za umieszczaniem, ale jak wszystko potrzebuje to umiaru. Czyli jakieś nagie zdjęcia dzieci np w kąpieli czy podczas przebierania to przesada, albo 50 zdjęć prawie tego samego ujęcia. -
nick nieaktualnyCzęstość dodawania tez nie jest dobra bo zbrzydnie .
Mnie irytują komentarze przy ktorych obok gratulacji pisza do kogo dziecko podobne jest albo ze nos po tatusiu usta po mamusi ...
Z innej beczki hehe mamie napisalam o wadze tej małej kolezanki to odp ze kurde duze dzieci sie rodza teraz . Odpisalam jej ze jutro zapytam lekarza ile nasza waży jak bedzie 3,5 to sprzątam na błysk i myje okna a wieczorem spacer haha .
-
nick nieaktualny
-
Lady to jutro od rana trzymamy kciuki za Was i za szybki poród
Lady Savage, Carolline, diatomka lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:
Nancy no mam taką nadzieję
Dżuls tak mam się wstawić o 7 na czczo, porobią badania, a potem założą balonikJoke
Jezu, czasem złapie mnie taki skurcz jak siedzę przed laptopem, że aż tchu nie mogę nabrać, tak mi wszystko kamienieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 17:56
-
Kucykowa proszę przepis, dopiero weszlam na forum
- jogurt grecki
- dwa jajka
- lyzka proszku do pieczenia
- mąka
- dwie lyzki oleju
Ja dodaje jeszcze do ciasta cukier waniliowy
Wszystkie składniki mieszamy, tak aby konsystencja była gestego budyniu (mąki daje tak na oko).
Skrapiam olejem patelnie i na patelnie nakładam łyżka. Jak zobaczysz, że robią sie bąbelki powietrza to przewracasz na drugą stronę
SmacznegoKucykowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dżuls wrote:Jezu, czasem złapie mnie taki skurcz jak siedzę przed laptopem, że aż tchu nie mogę nabrać, tak mi wszystko kamienieje.
Wiem co czujesz. Ja dzisiaj tez miewam skurcze, wymioty, rozwolnienie... Pot się ze mnie leje, mam zawroty głowy... Generalnie nie mój dzień. -
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:Ja to telefonu na metr nie zostawię
Miałam iść jutro do kina ale chyba odpuszczę, no bo przecież lady rodzi! Muszę Was informować na bieżąco:)
Spokojnie jeszcze do mnie ma nr telefonuLady jutro trzymamy kciuki
-
MadziaRatMed wrote:Mojewypieki.com - tam masz miliony przepisów na torty i mi zawsze wszystko z tej strony wychodzi
)
Agatka, ja też polecam, dziewczyna ma fajne patenty na ciasta, dużo wskazówek. Przeczytaj sobie taki dodatek jak piec sernik, żeby nie opadł i nie popękał, o rodzaju sera, o kąpieli wodnej, o studzeniu w piekarniku. Od kąd odkryłam tą stronkę, każde ciasto jest hitem.agatka196, MadziaRatMed lubią tę wiadomość