Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
sowa28 wrote:Nie widzę różnicy. Zarówno fb jak i belly to internet, wg mnie Twoja krytyka dotyczy samej siebie. Ale to tylko mój punkt widzenia, co nie zmienia faktu, że zdjęcie jest b. ładne
a jesli chodzi o Twój brzuszek, to mój jest zdecydowanie niżej.
Dla mnie jest różnica. Na fb nie chciałabym by znajomi mnie widzieli, a tutaj są same kobiety faceta żadnego nie ma to raz, poza tym co druga wystawia zdjęcia w samej bieliźnie i nie pisałam tu o zdjęciach własnych w bieliźnie tylko dzieciach , bo nie wiadomo kto ogląda , a może na fb jakiś pedofil ogląda i taka osoba wrzuci zdjęcie gołego dziecka bądź w pampersie, a tutaj ja siebie wrzuciłam ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 15:31
-
nick nieaktualnyanulka20 wrote:Dla mnie jest różnica. Na fb nie chciałabym by znajomi mnie widzieli, a tutaj są same kobiety faceta żadnego nie ma to raz, poza tym co druga wystawia zdjęcia w samej bieliźnie i nie pisałam tu o zdjęciach własnych w bieliźnie tylko dzieciach , bo nie wiadomo kto ogląda , a może na fb jakiś pedofil ogląda i taka osoba wrzuci zdjęcie gołego dziecka bądź w pampersie, a tutaj ja siebie wrzuciłam ;P
sowa28, aldonaa, Anitka201, Luna1, kapturnica, .ona. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wiem sowa o co tobie chodzi , nie o samo zdjecie ale tez o pokazywanie twarzy np tutaj .
Dlatego jak nie pokazuje a tylko brzuch z myślą ze w naszym gronie .
Niby na fb nie chcemy pokazac takich zdjec jak tutaj a ja bylam swiadkiem sytuacji na ovu gdzie dziewczyny przeszly na grupe fb i okazalo sie ze jedna ze staraczek to ponad 40letnia matka drugiej ktora sie starala ...
Swiat mały a internet jeszcze mniejszy
-
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:Na szczęście ja nie mam fb bo w sumie do niczego nie jest mi potrzebny
co do zdjęć na belly to jakos nie usmiecha mi się wrzucać zdjęć bielizna+ twarz. W necie nic nie ginie i wolę być anonimowa.
polkosia lubi tę wiadomość
-
agatka196 wrote:Julita a powiedz mi jaki ser kupowalas - taki w wiaderku, czy normalnie w kostce i mieliłaś? I czy ta skórkę od pomarańczy podsmazalas?
trochę zmodyfikowałam przepis bo nie miałam wszystkich składnikówna cały sernik dałam dwa opakowania serka mascarpone, czyli łącznie 500g + jedną kostkę zwykłego sera białego półtłustego 250g i wymieszałam masę z opakowaniem skórki pomarańczowej już takiej kupionej z Bakalandu 100g a na wierzchu jest starta skórka ze świeżego pomarańcza. uprzedzam że masa wyszła bardzo rzadka ale piekłam zgodnie z przepisem i pięknie się ścieło
agatka196 lubi tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Niby na fb nie chcemy pokazac takich zdjec jak tutaj a ja bylam swiadkiem sytuacji na ovu gdzie dziewczyny przeszly na grupe fb i okazalo sie ze jedna ze staraczek to ponad 40letnia matka drugiej ktora sie starala ...
Swiat mały a internet jeszcze mniejszy
OMG. Serio??? O_o
Ja dziś łażę wściekła, chce mi się ryczeć i czuję jakiś taki niepokój. Znów obniżyły mi się cukry, więc obstawiam jakiś strzał hormonów, ale cholere wie. Męczy mnie już to siedzenie samej w domu, chcę żeby chłopaki już wróciliWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 15:52
-
Sigma wrote:Skąd pomysł, że nie ma tu żadnego faceta? Serio, jesteśmy w sieci, to nie jest zamknięte forum tylko dla kobiet. FB z ustawieniami prywatności daje znacznie większą (choć nie całkowitą) kontrolę tego, do kogo trafią zdjęcia. Tutaj nie masz zielonego pojęcia kto je zobaczy.
Chodzi tu o zdjęcia moje a moje niech sobie oglądają kto chce, co jak co dziecka w samym pampersie bym nie wrzucila czy tu czy fb -
nick nieaktualnyDżuls wrote:OMG. Serio??? O_o
-
Staraczka23 wrote:Dokładnie chodzi bardziej o pokazanie twarzy a nie brzucha .
obecnie ludzie mają różne dziwne zboczenia
żart
-
nick nieaktualnyDzuls ja z kolei nerwowa jestem od jakis 3dni rozmawiam normalnie a po chwili agresor sie uaktywnia , mama dzisiaj jak slyszala co mowie do małza to stwierdzila ze końcówka mi nie służy na co małż powiedział że to i tak nic w porównaniu do tego co odwalalam jak bylam nieświadoma ciazy pozamacicznej bo wtedy krzesla lataly
-
Staraczka23 wrote:Nooo z tego co pozniej dziewczyny pisaly ktore byly na tej grupie to była taka burza że szok , wiesz dlugo i często pisaly ze soba zrobila sie paczka ok 20lasek jedna zrobila dla chetnych zamkniętą grupe a tam cyrk
Ja bym chyba padła, jakbym tutaj z Wami rozmawiałą sobie o staraniach, ze szczegółami, a tu nagle okazuje się, że rozmawiam z własną matką. Wow. Oprócz tego przecież nie raz obasmarowywałyśmy tu własne matki, czy teściowe
polkosia, ceska lubią tę wiadomość
-
a mi wisi i powiewa kto, co i w jakich ilościach wrzuca na FB, instagram, BBF czy gdziekolwiek indziej. dzisiaj np. z pełną świadomością wrzuciłam na forum fotkę z odsłoniętym brzuchem i twarzą i dobrze mi z tym
na stronę z gołymi cyckami i dupami się nie nada gdyby ktoś chciał
Carolline lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:W sumie jak się dodaje zdjęcie brzucha w samej bieliźnie ( bez twarzy) to wg mnie nie ma obaw ze ktoś to wykorzysta przeciwko nam. W całej okazałości może być różnie
obecnie ludzie mają różne dziwne zboczenia
żart
Brzuch zaczął rosnąć to przy scianie sie ucinal bo nie sięgałam ręką z telefonem
Dzuls no cyrk na kółkach
Wlasnie na fb widze zdjęcie kolezanka urodzila dzisiaj po 12 i dodala foto
Oczywiście wymiary 4110 dl 54cm
Dziecku twarzy nie widac takie ubite :o