Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
KathleenPL wrote:Pięknie wyglądasz, promiennie bardzo
Ja z przestawianiem na męża nigdy nie czekam tylko sama wszystko przestawiam. Potem przychodzi i się na mnie wydziera, że mi nie wolno takich rzeczy przecież robić, że to ciężkieAle nie mamy dywanów ani wykładzin, wszędzie panele, u młodej antyalergiczny korek w pokoju. A wszystkie meble na filcach więc ładnie jeżdżą po podłodze ;P
Dziękuję.
Ja w salonie mam zajebisty dywan z epoki kamienia łupanego aż depresji od niego dostaje. Panele miały być w lipcu a będą we wrześniu lub w październiku. Tak to pewnie też bym jeździła i przestawała po swojemu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Lady bezbarwne.
.
Do tego mialam ok 12:00 ból ale tak niesamowity, że myślałam, że mi na kawałki rozpadną się plecy i miednica...to chyba był skurcz krzyżowy...no więc mam już przedsmak tego co mnie czeka ;p
nie mogłam ani usiąść ani sie wyprostować... od tego czasu kilka skurczy i lekkie cmienie, nic spekturalnego...wow jestem pod wrażeniem tego bólu...będzie się działo ;p
Lady powodzenia! -
nick nieaktualny
-
bento wrote:Lady Trzymam kciuki za szybki i jak najmniej bolesny poród. Powodzenia!
Dziewczyny co myślicie o znieczuleniu gazem przy porodzie?? Czy któraś z tu obecnych Mam stosowała? -
nick nieaktualnyKathleenPL wrote:Słyszałam dużo głosów, że słabo działa. Ja się nie zastanawiam na razie nad tym. Dużo organizm sam podpowiada co robić. Mi pomogło chodzenie po całym oddziale i baaaaaardzo pomocny był gorący prysznic.
Gaz tez jest u mnie w szpitalu więc może skorzystam, mi położna mówiła żeby on działał to trzeba wdychac jak sie czuje że idzie skurcz bo on działa z opóźnieniem jak wdychasz na skurczu to wtedy nic nie działa... -
nick nieaktualnybento wrote:Lady Trzymam kciuki za szybki i jak najmniej bolesny poród. Powodzenia!
Dziewczyny co myślicie o znieczuleniu gazem przy porodzie?? Czy któraś z tu obecnych Mam stosowała?
Jak działa jak blant to może byc
Tak na serio u mnie tez jest gaz ale niewiem czy skorzystam , w tv jak porody ogladalam to nie widzialam aby dziewczyna odczula ulge .
Dobra , pojadlam popilam , siusku paciorek i spac
Miłej i przespanej nocy dziewczyny a w szczególności lady wyspij się -
aldonaa wrote:w internecie wszystko trafia do jednego wora.
, tylko stronach typu flickr itp.. ale mimo wszystko zdjecia to zdjecia
, jakiekolwiek by one nie byly.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 22:18
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
PannaB - miałam ostatnio to samo, ale z wentylatorem. Dzwoniłam wtedy do lekarki i powiedziała, że jeśli mały się rusza tak jak się ruszał, to nie muszę iść na USG ani KTG dodatkowo. Ale u mnie był już wentylator wyłączony z prądu. A poczułaś takie lekkie kopnięcie czy jak prąd przepływa od ręki do stopy?Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
A zelazko wlaczone moj gin na urlopir za granica nie wiem co robic.lekki w 1 chwili myslalam zw sie oparzylam.tykko lekkie kopniwcie w reke.mala sie rusza ale dosc mocno wgl od wczoraj duzo mocniej czuje ruchy ake teraz zaczela sie bardzo wyginac.lojjj nie wiem co robic
-
Mnie zmywarka kopnela, gdzies jest przebicie ale moj maz nie reaguje nas moje skargi:\ nie jhechalam na ip, mala sie normaslnie ruszala.
Kurcze mam pietra bo skurczy sporo dzis mialam i to brzuch caly jak kamien i parcie na pecherz, miewa tak ktoras z Was? To sa braxtony? Nie boli ale jest nieprzyjemne