Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też w nocy nie mogłam spać i cieszę się, że dziś wracamy i będę wygrzewać się we własnym łóżku. Gdyby nie moja ciążowa poducha, to w ogóle nie byłoby mowy o spaniu, choć komicznie wyglądam ciągnąc ją ze sobą do samochodu, jak gdzieś jedziemy
Na plecach nie mogę oddychać, a na każdym z boków mały tak się wypycha, że prawie po pościeli smyra przez skórę brzucha :p Jeszcze do tego teściu ma swoje nocne "obchody", otwierasz oczy około 3:00, a on jak zoombie stoi w twoim pokoju, patrząc, czy wszystkie odbiorniki prądu wyłączone
AniaM, z tym pessarem to się całkowicie zgadzam, ja też miałam mega intensywny dzień w związku z tymi chrzcinami i synek jakoś nie wyskoczył
-
Dzień dobry
A ja 3 noc z rzędu śpię w salonie bo jest tam dużo chłodniej i wstaje jak nowo narodzona i wyspana. Cierpi tylko Rafał bo śpi sam ale ja w saunie spać nie mogę.
Ea ja na ból gardła używałam Tantum verde i pomogło za każdym razem
My zaraz uciekamy do fryzjera troszkę się od łudzić
A Wam kochane miłego dnia życzę i powodzenia na wizytach -
Ciocie przedstawiam Wam Lenke ☺julita, Luna1, Staraczka23, Anitka201, Lilla My, la_lenka, monaaa85, Kucykowa, agatka196, Dżuls, lila1983, 4me, .ona., Paulinek, magdalenkaihelenka, aldonaa, Mozjaka, snoopy_etka, alutka, anula1990, kasig, MadziaRatMed, chabasse, karolcia87, wiaraczynicuda, Dominka92, bento, diatomka, Nancy87, Kasiarzynka, easymum, Pola Irene, anulka20, Czarna_88, Gusiak, Sigma, Wonderland, justysss, trix, kiti, Misi@, KathleenPL, skabarka, przyszła mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za rady -tantum też używam, po lekach, gorącym mleku z miodem jest trochę lepiej, ale jestem mega nie wyspana, a chłopaki już spać nie dają. Do tego czuję się jak przed okresem mam nerwa i brzuch napiernicza.
Miłgo dnia życzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 08:38
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
Adzia - Królewna cudo
Wygląda dokłądnie jak te wszystkie laleczki dla małych dziewczynek w zestawie z butelką itd
Lady - trzymam kciuki i daj znać jak będzie po wszystkim bo tu skiśniemy z ciekawości
Chłopaki wczoraj wieczorem wrócili znad jezior i już dziś wypchęliśmy młodego na dyżur wakacyjny do innego przedszkola na 2 tyg..... tak rozpaczał, że nie chce, że siękurcze sama zestresowałam i godzinę po śniadaniu cukier wywaliło na 140Tak mi było żal tego mojego synusia, no ale co zrobić.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny.ona. wrote:Hej,
adzia Lenka jest sliczna
Dziewczyny, czy luteina dopochwowa przeszkadza w pobraniu gbs? Bo jutro mam wizyte, pobranie i sama nie wiem, czy pominac poranna dawke. Ktoras sie orientuje?
pytałam ostatnio o to moja lekarz, powiedziała,że nie bo z luteiny i tak nic się nie wyhoduje -
nick nieaktualny.ona. wrote:Hej,
adzia Lenka jest sliczna
Dziewczyny, czy luteina dopochwowa przeszkadza w pobraniu gbs? Bo jutro mam wizyte, pobranie i sama nie wiem, czy pominac poranna dawke. Ktoras sie orientuje?
Tutaj ktos pytał i odp ze nie ma wpływu na wynik
https://portal.abczdrowie.pl/pytania/wynik-badania-na-obecnosc-paciorkowca-a-stosowanie-luteiny-w-ciazy -
Hej. Ale ja spalam. Juz nie pamietam kiedy tak dobrze mi sie lulalo. Zasnelam przed 22 wstalam 3 razy siku, od razu zasnelam i obudzilam sie o 8
ale sie dobrze czuje
Ona, mi lekarz pobieral GBS, jak jeszcze stosowalam luteine, wiec nie przeszkadza.
Wlasnie odebralam wynik tego GBS a i nic nie wychodowalismy
Milego dnia i powodzenia na wizytach!
Aaaa! Lenka jest sliczna ! Cukiereczek -
nick nieaktualnyHej,
śliczna królewnajuż się doczekać mojej nie mogę
jeszcze trochę
w lidlu oczywiście tłumy;) wzięłam bluzę z króliczkiem w kropki, rozmiar 62/68, ale oni mają wszystkiego rozmiarówkę zawyżoną i pewnie będzie od jakiegoś min 5 mca;)
tylko nie rozumiem po co do tych sklepów biorą niemowlaki w nosidełkach;/ wolałabym nie pójść i nie kupić niż targać takie maleństwo ze sobą. I to nie, że są same z dzieckiem, ale babcia dziadek, dziewucha i maleństwo;( przecież ktoś mógł zostać w domu z nim -
nick nieaktualnyHey..ja od weekendu łapie też jakieś doły.....raz jest super, cieszę się że mała juz być może za tydzień będzie z nami, a z drugiej strony co jak sie nie obudzę, jak znowu coś się stanie....rany raz góra, raz dół...jestem już tym stanem psychicznym potwornie zmęczona.....jakiś obłęd....
Lady, powodzenia.
Adzia - słodka córa!
Ja dziś o 18.45 ostatnia wizyta.......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............
chyba umówię się jeszcze na jakąś wizyte u psychologa, albo księdza....w sumie dawno do tej ostatniej instytucji nie zaglądałama jak mówią "jak trwoga ro do Boga"...jednym słowem muszę pogadac z kimś bardziej ogarniętym w temacie duchowym niż ja