WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też w nocy nie mogłam spać i cieszę się, że dziś wracamy i będę wygrzewać się we własnym łóżku. Gdyby nie moja ciążowa poducha, to w ogóle nie byłoby mowy o spaniu, choć komicznie wyglądam ciągnąc ją ze sobą do samochodu, jak gdzieś jedziemy :)
    Na plecach nie mogę oddychać, a na każdym z boków mały tak się wypycha, że prawie po pościeli smyra przez skórę brzucha :p Jeszcze do tego teściu ma swoje nocne "obchody", otwierasz oczy około 3:00, a on jak zoombie stoi w twoim pokoju, patrząc, czy wszystkie odbiorniki prądu wyłączone :)
    AniaM, z tym pessarem to się całkowicie zgadzam, ja też miałam mega intensywny dzień w związku z tymi chrzcinami i synek jakoś nie wyskoczył :)

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

A ja 3 noc z rzędu śpię w salonie bo jest tam dużo chłodniej i wstaje jak nowo narodzona i wyspana. Cierpi tylko Rafał bo śpi sam ale ja w saunie spać nie mogę.

Ea ja na ból gardła używałam Tantum verde i pomogło za każdym razem :-)

My zaraz uciekamy do fryzjera troszkę się od łudzić :-P

A Wam kochane miłego dnia życzę i powodzenia na wizytach :-D

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2015-08-16-18-09-26.jpg
    Ciocie przedstawiam Wam Lenke ☺

julita, Luna1, Staraczka23, Anitka201, Lilla My, la_lenka, monaaa85, Kucykowa, agatka196, Dżuls, lila1983, 4me, .ona., Paulinek, magdalenkaihelenka, aldonaa, Mozjaka, snoopy_etka, alutka, anula1990, kasig, MadziaRatMed, chabasse, karolcia87, wiaraczynicuda, Dominka92, bento, diatomka, Nancy87, Kasiarzynka, easymum, Pola Irene, anulka20, Czarna_88, Gusiak, Sigma, Wonderland, justysss, trix, kiti, Misi@, KathleenPL, skabarka, przyszła mama lubią tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • Luna1 Ekspertka

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adzia, gratuluję! jaka śliczna królewna :)

adzia lubi tę wiadomość

Kubuś bl9c3e5e2cvzpimq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adzia wrote:
    2015-08-16-18-09-26.jpg
    Usg 3D nie oszukalo ,jest śliczna :)

Chcialam pytac o czop bo ze wody odeszly to wiem ale co z czopem ? :)

• adzia Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka mi czop odszedł po tym jak odeszły mi wody. Już w szpitalu, poszłam zrobić siku i pamiętam że przy skurczu mi wyleciał.

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adzia wrote:
    Staraczka mi czop odszedł po tym jak odeszły mi wody. Już w szpitalu, poszłam zrobić siku i pamiętam że przy skurczu mi wyleciał.
    Aaa to dziękuję za informacje :)

• ela Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za rady -tantum też używam, po lekach, gorącym mleku z miodem jest trochę lepiej, ale jestem mega nie wyspana, a chłopaki już spać nie dają. Do tego czuję się jak przed okresem mam nerwa i brzuch napiernicza.
    Miłgo dnia życzę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 08:38

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • ela Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adzia śliczna ta Twoja księżniczka.

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adzia - Królewna cudo <3 Wygląda dokłądnie jak te wszystkie laleczki dla małych dziewczynek w zestawie z butelką itd :D

Lady - trzymam kciuki i daj znać jak będzie po wszystkim bo tu skiśniemy z ciekawości :D :D :D

Chłopaki wczoraj wieczorem wrócili znad jezior i już dziś wypchęliśmy młodego na dyżur wakacyjny do innego przedszkola na 2 tyg..... tak rozpaczał, że nie chce, że siękurcze sama zestresowałam i godzinę po śniadaniu cukier wywaliło na 140 :/ Tak mi było żal tego mojego synusia, no ale co zrobić.

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adzia wrote:
    2015-08-16-18-09-26.jpg

Drugi raz sie zakochalam. Najpierw Milan, teraz Lenka :-) Cudo male

Synku wyjdz za dwa tygodnie bo mama sie doczekac nie moze.

• .ona. Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

adzia Lenka jest sliczna :)

Dziewczyny, czy luteina dopochwowa przeszkadza w pobraniu gbs? Bo jutro mam wizyte, pobranie i sama nie wiem, czy pominac poranna dawke. Ktoras sie orientuje?

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez ja tez , mam pytanie :D

Do tych którym brzuch poszedł w dół , czy zauwazylyscie ze talia wraca ? Mi sie zgubiła a raczej zalała z brzuchem , dzisiaj tak wzięłam ręce na talię i jest wróciła :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .ona. wrote:
    Hej,

Dziewczyny, czy luteina dopochwowa przeszkadza w pobraniu gbs? Bo jutro mam wizyte, pobranie i sama nie wiem, czy pominac poranna dawke. Ktoras sie orientuje?

pytałam ostatnio o to moja lekarz, powiedziała,że nie bo z luteiny i tak nic się nie wyhoduje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .ona. wrote:
    Hej,

Tutaj ktos pytał i odp ze nie ma wpływu na wynik
    https://portal.abczdrowie.pl/pytania/wynik-badania-na-obecnosc-paciorkowca-a-stosowanie-luteiny-w-ciazy

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ale ja spalam. Juz nie pamietam kiedy tak dobrze mi sie lulalo. Zasnelam przed 22 wstalam 3 razy siku, od razu zasnelam i obudzilam sie o 8 :) ale sie dobrze czuje :)

Ona, mi lekarz pobieral GBS, jak jeszcze stosowalam luteine, wiec nie przeszkadza.

Wlasnie odebralam wynik tego GBS a i nic nie wychodowalismy :D

Milego dnia i powodzenia na wizytach!

Aaaa! Lenka jest sliczna ! Cukiereczek :)

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

śliczna królewna <3 już się doczekać mojej nie mogę;) jeszcze trochę

w lidlu oczywiście tłumy;) wzięłam bluzę z króliczkiem w kropki, rozmiar 62/68, ale oni mają wszystkiego rozmiarówkę zawyżoną i pewnie będzie od jakiegoś min 5 mca;)

tylko nie rozumiem po co do tych sklepów biorą niemowlaki w nosidełkach;/ wolałabym nie pójść i nie kupić niż targać takie maleństwo ze sobą. I to nie, że są same z dzieckiem, ale babcia dziadek, dziewucha i maleństwo;( przecież ktoś mógł zostać w domu z nim

• .ona. Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    pytałam ostatnio o to moja lekarz, powiedziała,że nie bo z luteiny i tak nic się nie wyhoduje :)
    Dzieki :)

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noi 35 na liczniku :)

Paulinek, .ona., karolcia87, Dżuls, magdalenkaihelenka, diatomka, aldonaa, Anitka201, Gusiak lubią tę wiadomość

74disg18xt1q3yyo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey..ja od weekendu łapie też jakieś doły.....raz jest super, cieszę się że mała juz być może za tydzień będzie z nami, a z drugiej strony co jak sie nie obudzę, jak znowu coś się stanie....rany raz góra, raz dół...jestem już tym stanem psychicznym potwornie zmęczona.....jakiś obłęd....

Lady, powodzenia.

Adzia - słodka córa! <3

Ja dziś o 18.45 ostatnia wizyta.......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............. :) <3 <3 <3

chyba umówię się jeszcze na jakąś wizyte u psychologa, albo księdza....w sumie dawno do tej ostatniej instytucji nie zaglądałam :) a jak mówią "jak trwoga ro do Boga"...jednym słowem muszę pogadac z kimś bardziej ogarniętym w temacie duchowym niż ja :P

‹‹ 2041 2042 2043 2044 2045 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ