WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pora na Gaviscon. Blee, nienawidzę tego, przez chwilę pali gorzej niż sama zgaga. Na szczęście potem pomaga, ale i tak strasznie nie lubię tego pić. Może chociaż dzięki temu w końcu zasnę.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejna bezsenna noc... echhh... normalnie zaczynam łapać jakaś depresję...
    Niby nic się nie dzieje, a ja się czuje jakoś beznadziejne... mam nadzieje, ze to wszystko wina hormonów i wkrótce minie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 00:33

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 03:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za noc:( W ogóle nie mogę spać, a na dodatek mamy w pokoju komara, który mnie już całą pogryzł. Dziad jeden, nie mogę go złapać, wszystko mnie swędzi wrrr.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 04:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i musiałam wstać, bo tylko się wierciłam w łóżku. Taka głodna się zrobiłam, pochłonęłam placka drożdżowego i nektarynkę. Przyszłam teraz na tv i takie głupoty lecą, jakieś same wróżenia i rozmowy w toku:p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 04:46

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • ela Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 04:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obudziłam się na siku i już nie śpię, gardło nadal boli, kupiłam te tabletki co któraś z dziewczyn polecała, mam tylko nadzieję, że to nie przerodził się w anginę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 04:54

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. A ja, pomimo zgagi, która męczy i pozwla względnie spać tylko na jednym boku nawet pospalam. A teraz czas wstawać, ogarnąć się i budzić mloda. Zawozimy ja na polkolonie na 8 :D Ale radocha, mówię Wam. Zajęcia od 8 do 16 bedzie miała, wszyscy odpoczna w domu XD

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy to chyba dziś była noc glodomorow, bo i ja jak nie mogłam spać musiałam iść do kuchni coś zjeść... no tak mi burczalo w brzuchu, że jeszcze dodatkowo nie było przez to szans na sen =)

Kathleen fajna sprawa takie półkolonie... raz, że młoda będzie zadowolona i będzie miała jakieś zajęcia, a dwa, ze i Ty sobie w końcu będziesz mógła trochę w domu odpocząć =)

Ela mnie jak parę miesięcy temu coś tak łapało do dodatkowo codziennie serwowalam sobie kilka herbatek z miodem, cytryna i sokiem malinowym - i gdyby nie to to same tabletki myślę, że niewiele by dały...

A w ogóle to dzień dobry i powodzenia jeśli któraś dziś wizytuje =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa... no i przede wszystkim Lady jeśli jeszcze dziś zerkniesz na forum to pamiętaj, że mocno trzymam kciuki za Twoje szybkie spotkanie z Zuzia! =)

Czekamy z niecierpliwością na wieści =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w miły, baaardzo mglisty dzień i orzeźwiający dzień ;) zaraz śniadanko i najazd na lidla;p póki się pogoda nie rozmyśli i się nie przejaśni i zacznie smażyć;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :)

O dziwo sie wyspalam , po 23 nie moglam wytrzymac jak kolano rwalo wstalam i mascia rozgrzewająca smarowalam az przeszlo , wc 2x odwiedzilam i kurde małż deski na dół nie wziął usiadlam na porcelane haha zimno w dupsko jak niewiem :D

Dzisiaj mam wizyte u cipolonga na 13.40 . Życzę sobie i wam udanych wizyt :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja. Trzymam kciuki za lady. Mam nadzieje ze jej bardzo nie wymecza.

Obudzilam sie w nocy na siku i ogarnela mnie panika przed porodem. Normalnie prawie sie poryczalam ze znow mnie to czeka i przyszy lanwet mysli o tym, ze to byla zla decyzja...ciesze sie ze bedziemy miec jagusie natomiast panicznie boje sie pporodu.

• AniaM Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello mamuśki obniżyłam dawki nospy i magnzu i juz skurcze mnie łapią. Najgorzej że jak złapał to nie umiałam sie złapać za palce (brzuch przeszkadza)zeby rozciągnąc i teraz cieprie chodzić nie mogę, kuleje na nogę ehhh przejdzie

aaaa no i koleny tydzien 36=37

powiem wam ze ten krązek pessar jest nie do zdarcia wczoraj po raz piersszy od 4 miesiecy miałam mega aktywny dzien i jeszcze jestem w 2-paku chyb nobla dam doktorowi który to wymyślił :)

snoopy_etka lubi tę wiadomość

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Ja sie wczoraj wystraszylam iloscia skurczy, postaram sie dzis na ktg dostac.

Mozajka chwilami mam podobne mysli. A porod u Ciebie sn? Ja juz glupialam bo boje sier i sn i cc. Nie ma dobrej opcji dla mnie.

Kathlenn wiem co czujesz, bo ja mojego dzis zawioze do pkola po prawie trzech tyg przerwy. Moze sie wezme za prasowanie tych ubranek w koncu.

Rozmawialam z mama wczoraj ok 23 i mowie skurcz, za 10 minut znow skurcz! A mama torbe masz spakowana a ja na to ze swoja tak ale malej mam tylko rzeczy higieniczne wlozone a ubranka nie poprasowane jeszcze... Takze musze to zrobic w tym tyg. A druga sprawa nie upralam wozka i fotelika jeszcze.

KathleenPL lubi tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Dobry :)

O dziwo sie wyspalam , po 23 nie moglam wytrzymac jak kolano rwalo wstalam i mascia rozgrzewająca smarowalam az przeszlo , wc 2x odwiedzilam i kurde małż deski na dół nie wziął usiadlam na porcelane haha zimno w dupsko jak niewiem :D

Dzisiaj mam wizyte u cipolonga na 13.40 . Życzę sobie i wam udanych wizyt :)

hehe Staraczka ja mam metode na deskę,bo strasznie mnie to iryruje i też nie raz zdarzyło mi się usiąść na porcelanę, jak mój mąż zostawia nie opuszczoną, to nie ważne co robi wołam żeby opuścił bo chce skorzystać i czekam aż przyjzdie,no chyba zę mam jakąs awarię ;) może nie zdarzało mu się to często ale już się nauczył :P

w ogóle to witam się, ja dziś kiepsko spałam, wiercę się już od dłuższego czasu i chyba nici ze spania.

Lady powodzenia i czekamy z niecierpliwością na dobre wieści! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diatomka zdecydowalam sie na cc bo lekarz dal mi wybor. Wiem ze to irracjonalny strach bo setki kobiet rodzi codziennie ale w chwilach slabosci strach rozklada mnie na lopatki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenkaihelenka hahaha tez taką taktykę mam ale w dzień a nie o 2 w nocy gdzie on rano o 5.30 wstaje :D zabil by mnie jak bym go obudzila :D :D :D
    Ja po ciemku sie wbilam do kibelka i tej deski nie widzialam ale jakies orzezwienie było , taki tam plus upalnej nocy :D

On i tak biedny jest bo w nocy sie wierce i troche go budze przez to

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój w nocy nie wstaje do łazienki, chyba ze wieczorem zostawi, to też go nie wołam ;) taka wredna nie jestem :P zbyt dosłownie wyraziłam się w poprzednim poście :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    mój w nocy nie wstaje do łazienki, chyba ze wieczorem zostawi, to też go nie wołam ;) taka wredna nie jestem :P zbyt dosłownie wyraziłam się w poprzednim poście :P
    A ten piwo wypil wieczorem to musial wstac odcedzic kartofelki :D :D
    Ja spalam i bylam pewna ze deska normalnie jest na dole :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny juz niedługo :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/868441dea2f2.jpg

magdalenkaihelenka, bento, przyszła mama lubią tę wiadomość

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie do dziewczyn które zamawialy monitor oddechu. Która firma jest lepsza babysense czy angelcare? Zastanawiam się który wybrać.

‹‹ 2040 2041 2042 2043 2044 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ