Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pora na Gaviscon. Blee, nienawidzę tego, przez chwilę pali gorzej niż sama zgaga. Na szczęście potem pomaga, ale i tak strasznie nie lubię tego pić. Może chociaż dzięki temu w końcu zasnę.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejna bezsenna noc... echhh... normalnie zaczynam łapać jakaś depresję...
    Niby nic się nie dzieje, a ja się czuje jakoś beznadziejne... mam nadzieje, ze to wszystko wina hormonów i wkrótce minie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 00:33

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 03:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za noc:( W ogóle nie mogę spać, a na dodatek mamy w pokoju komara, który mnie już całą pogryzł. Dziad jeden, nie mogę go złapać, wszystko mnie swędzi wrrr.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 04:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i musiałam wstać, bo tylko się wierciłam w łóżku. Taka głodna się zrobiłam, pochłonęłam placka drożdżowego i nektarynkę. Przyszłam teraz na tv i takie głupoty lecą, jakieś same wróżenia i rozmowy w toku:p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 04:46

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • ela Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 04:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obudziłam się na siku i już nie śpię, gardło nadal boli, kupiłam te tabletki co któraś z dziewczyn polecała, mam tylko nadzieję, że to nie przerodził się w anginę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 04:54

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. A ja, pomimo zgagi, która męczy i pozwla względnie spać tylko na jednym boku nawet pospalam. A teraz czas wstawać, ogarnąć się i budzić mloda. Zawozimy ja na polkolonie na 8 :D Ale radocha, mówię Wam. Zajęcia od 8 do 16 bedzie miała, wszyscy odpoczna w domu XD

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy to chyba dziś była noc glodomorow, bo i ja jak nie mogłam spać musiałam iść do kuchni coś zjeść... no tak mi burczalo w brzuchu, że jeszcze dodatkowo nie było przez to szans na sen =)

Kathleen fajna sprawa takie półkolonie... raz, że młoda będzie zadowolona i będzie miała jakieś zajęcia, a dwa, ze i Ty sobie w końcu będziesz mógła trochę w domu odpocząć =)

Ela mnie jak parę miesięcy temu coś tak łapało do dodatkowo codziennie serwowalam sobie kilka herbatek z miodem, cytryna i sokiem malinowym - i gdyby nie to to same tabletki myślę, że niewiele by dały...

A w ogóle to dzień dobry i powodzenia jeśli któraś dziś wizytuje =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa... no i przede wszystkim Lady jeśli jeszcze dziś zerkniesz na forum to pamiętaj, że mocno trzymam kciuki za Twoje szybkie spotkanie z Zuzia! =)

Czekamy z niecierpliwością na wieści =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w miły, baaardzo mglisty dzień i orzeźwiający dzień ;) zaraz śniadanko i najazd na lidla;p póki się pogoda nie rozmyśli i się nie przejaśni i zacznie smażyć;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :)

O dziwo sie wyspalam , po 23 nie moglam wytrzymac jak kolano rwalo wstalam i mascia rozgrzewająca smarowalam az przeszlo , wc 2x odwiedzilam i kurde małż deski na dół nie wziął usiadlam na porcelane haha zimno w dupsko jak niewiem :D

Dzisiaj mam wizyte u cipolonga na 13.40 . Życzę sobie i wam udanych wizyt :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja. Trzymam kciuki za lady. Mam nadzieje ze jej bardzo nie wymecza.

Obudzilam sie w nocy na siku i ogarnela mnie panika przed porodem. Normalnie prawie sie poryczalam ze znow mnie to czeka i przyszy lanwet mysli o tym, ze to byla zla decyzja...ciesze sie ze bedziemy miec jagusie natomiast panicznie boje sie pporodu.

• AniaM Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello mamuśki obniżyłam dawki nospy i magnzu i juz skurcze mnie łapią. Najgorzej że jak złapał to nie umiałam sie złapać za palce (brzuch przeszkadza)zeby rozciągnąc i teraz cieprie chodzić nie mogę, kuleje na nogę ehhh przejdzie

aaaa no i koleny tydzien 36=37

powiem wam ze ten krązek pessar jest nie do zdarcia wczoraj po raz piersszy od 4 miesiecy miałam mega aktywny dzien i jeszcze jestem w 2-paku chyb nobla dam doktorowi który to wymyślił :)

snoopy_etka lubi tę wiadomość

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Ja sie wczoraj wystraszylam iloscia skurczy, postaram sie dzis na ktg dostac.

Mozajka chwilami mam podobne mysli. A porod u Ciebie sn? Ja juz glupialam bo boje sier i sn i cc. Nie ma dobrej opcji dla mnie.

Kathlenn wiem co czujesz, bo ja mojego dzis zawioze do pkola po prawie trzech tyg przerwy. Moze sie wezme za prasowanie tych ubranek w koncu.

Rozmawialam z mama wczoraj ok 23 i mowie skurcz, za 10 minut znow skurcz! A mama torbe masz spakowana a ja na to ze swoja tak ale malej mam tylko rzeczy higieniczne wlozone a ubranka nie poprasowane jeszcze... Takze musze to zrobic w tym tyg. A druga sprawa nie upralam wozka i fotelika jeszcze.

KathleenPL lubi tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Dobry :)

O dziwo sie wyspalam , po 23 nie moglam wytrzymac jak kolano rwalo wstalam i mascia rozgrzewająca smarowalam az przeszlo , wc 2x odwiedzilam i kurde małż deski na dół nie wziął usiadlam na porcelane haha zimno w dupsko jak niewiem :D

Dzisiaj mam wizyte u cipolonga na 13.40 . Życzę sobie i wam udanych wizyt :)

hehe Staraczka ja mam metode na deskę,bo strasznie mnie to iryruje i też nie raz zdarzyło mi się usiąść na porcelanę, jak mój mąż zostawia nie opuszczoną, to nie ważne co robi wołam żeby opuścił bo chce skorzystać i czekam aż przyjzdie,no chyba zę mam jakąs awarię ;) może nie zdarzało mu się to często ale już się nauczył :P

w ogóle to witam się, ja dziś kiepsko spałam, wiercę się już od dłuższego czasu i chyba nici ze spania.

Lady powodzenia i czekamy z niecierpliwością na dobre wieści! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diatomka zdecydowalam sie na cc bo lekarz dal mi wybor. Wiem ze to irracjonalny strach bo setki kobiet rodzi codziennie ale w chwilach slabosci strach rozklada mnie na lopatki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenkaihelenka hahaha tez taką taktykę mam ale w dzień a nie o 2 w nocy gdzie on rano o 5.30 wstaje :D zabil by mnie jak bym go obudzila :D :D :D
    Ja po ciemku sie wbilam do kibelka i tej deski nie widzialam ale jakies orzezwienie było , taki tam plus upalnej nocy :D

On i tak biedny jest bo w nocy sie wierce i troche go budze przez to

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój w nocy nie wstaje do łazienki, chyba ze wieczorem zostawi, to też go nie wołam ;) taka wredna nie jestem :P zbyt dosłownie wyraziłam się w poprzednim poście :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    mój w nocy nie wstaje do łazienki, chyba ze wieczorem zostawi, to też go nie wołam ;) taka wredna nie jestem :P zbyt dosłownie wyraziłam się w poprzednim poście :P
    A ten piwo wypil wieczorem to musial wstac odcedzic kartofelki :D :D
    Ja spalam i bylam pewna ze deska normalnie jest na dole :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny juz niedługo :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/868441dea2f2.jpg

nick nieaktualny, bento, przyszła mama lubią tę wiadomość

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie do dziewczyn które zamawialy monitor oddechu. Która firma jest lepsza babysense czy angelcare? Zastanawiam się który wybrać.

‹‹ 2040 2041 2042 2043 2044 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ