X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldonaa mnie się wydaje, ze mój jest właśnie porównywalnie opuszczony jak i Twój... zrobię jakoś na dniach fotkę to pokaże, ale też tak mam że jak siedzę to musze rozchylac nogi, żeby zrobić miejsce na brzuch =)

4me krewetki, osmiorniczki pyyyyyyszota... onmomnomnom... :D

4me lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    Mam dezawi, śniło mi się ta rozmowa, bo akurat post diatomka mi zapadł w pamięć i w tą noc ja urodziłam i ktoś jeszcze :-P ale kto to nie wiem

Ładnie... i dziś każda wstając na siusiu będzie obrazu łapała za telefon, żeby zobaczyć czy nie rodzisz :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 23:06

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Ładnie... i dziś każda wstając na siusiu będzie obrazu łapała za telefon, żeby zobaczyć czy nie radzisz :D

Na pewno dam wam znać, ale myślę, że to tylko był sen :-) jedno się spełniło ale dalej się nie spełni Wiktor chyba lubi brzuszek mamusi

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    Mam dezawi, śniło mi się ta rozmowa, bo akurat post diatomka mi zapadł w pamięć i w tą noc ja urodziłam i ktoś jeszcze :-P ale kto to nie wiem
    Hehe ja jak mam deja vu i powoem głośno to sie nie sprawdza :D

• 4me Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam nisko brzuch - duza przerwa miedzy piersiami a nim- dzieki czemu zero problemu z oddechem i raczej ze zgaga tez nie ;) takze u mnie nisko brzuch jeszcze nic nie oznacza bo zawsze tak rosl ;) nawet chyba mi sie wydaje, ze ostatnio zaczął się lekko i góry wypełniać bo maly juz nie ma gdzie go rozpychać ;)

Klucie tez mam- biorę caly czas luteine- jeszcze do konca sierpnia- lekarz mimo klucia w szyjce nie stwierdzil jej skracania. Mowi, ze najprawdopodobniej maly mi tam majstruje ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krewetki.... <3 <3 <3

U mnie na niebie pare razy zablysnelo, w domu zrobilo sie duszno i tyle burze widzialam. :(

KathleenPL wrote:
    O mamuniu, jaka Ty laska jesteś <3

Weeeeez przestan. W uszach chyba :P

l22nhdge5b933eoh.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Ja tez mam nisko brzuch - duza przerwa miedzy piersiami a nim- dzieki czemu zero problemu z oddechem i raczej ze zgaga tez nie ;) takze u mnie nisko brzuch jeszcze nic nie oznacza bo zawsze tak rosl ;) nawet chyba mi sie wydaje, ze ostatnio zaczął się lekko i góry wypełniać bo maly juz nie ma gdzie go rozpychać ;)
    Się jeszcze nie ciesz, u mnie brzuch nisko od początku, cała ciąża bez zgagi i dopiero chwile temu przylazlo. Gaviscon pomaga, więc to wybitnie zgaga. Jeszcze masz szansę się załapać na te przyjemności, choć życzę żeby Cię ominęło.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Weeeeez przestan. W uszach chyba :P

Ekhm, coś Ci pokażę...

Moje brzuszysko wielkie, nadwaga i w ogóle...

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/00f528b74367.jpg

Ale do marca będę laska, obiecuję ;P

la_lenka, aldonaa, kasig, Gusiak, 4me, Anitka201, julita, snoopy_etka, Kasiarzynka, trix lubią tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deeeeeeeszcz! ♥

skabarka lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathleen, najwazniejsze jest miec cel i do niego dazyc. Skoro chcesz sie wbic w pianke, to wierze, ze sie w nia wbijesz :)

Ja tez chce zjechac po porodzie do min 70 kg. A na liczniku prawie 95... ehhhh...

l22nhdge5b933eoh.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa, zupełnie po tobie nie widać takiej wagi.

Ja po porodzie będę dążyć do chociaż 85, a już 7 z przodu to byłoby w ogóle marzenie.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 23:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fbd529b5b5fd.jpg

to i mój :) zdjecie z przedwczoraj :)

la_lenka, Gusiak, aldonaa, kasig, 4me, Anitka201, diatomka, julita, karolcia87, .ona., Kasiarzynka, trix, easymum, agatka196 lubią tę wiadomość

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Kathleen, najwazniejsze jest miec cel i do niego dazyc. Skoro chcesz sie wbic w pianke, to wierze, ze sie w nia wbijesz :)

Ja tez chce zjechac po porodzie do min 70 kg. A na liczniku prawie 95... ehhhh...
    A gdzie TY schowałaś te 95? Chyba w butach metalowych się ważyłaś. U mnie początek ciąży 95, teraz mam 97.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenkaihelenka- ale jestes szczuplutka. A brzusio sliczny!!

No dziewczyny niestety. Taka uroda. Waga nie klamie. Zawsze waze sie u lekarza, bo w domu wagi jeszcze nie mam. Wizyta za tydzien w poniedzialek i jak nic to 95 kg wyskoczy na liczniku. BMI zawsze mialam w gornej granicy normy, choc faktycznie nie bylo tego widac. Ale zjedziemy do tej 70- tki :)

KathleenPL lubi tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    A gdzie TY schowałaś te 95? Chyba w butach metalowych się ważyłaś. U mnie początek ciąży 95, teraz mam 97.
    Dołujecie mnie, u mnie już dawno 3 cyferki przekroczone :/ W te ostatnie tygodnie coraz gorzej, co wejdę na wagę to kilo do góry :(

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldona Ty i 95kg? weź wyrzuc ta wagę bo Cię ewidentnie oszukuje :)
    MagdalenkaiHelenka chudzinko też masz brzuszek pośrodku jeeeah nie jestem sama :)
    Kathleen zupełnie inne brzuszki w jednej i drugiej ciąży :)
    Wszystkie brzuchole są sliczne :)

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldonaa też bym Ci tyle nie dała, a jaka początkową wagę miałaś? Nie wiem gdzie ty chowasz te kg. Ja ważę 88kg plus 13 od wagi początkowej ;-) jutro poproszę męża by zrobił zdjęcie brzucha i wstawię wam mój a tymczasem dobranoc

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Dołujecie mnie, u mnie już dawno 3 cyferki przekroczone :/ W te ostatnie tygodnie coraz gorzej, co wejdę na wagę to kilo do góry :(
    No to po porodzie zakładamy klub wrześniowych mam odchudzających się. Musisz sobie znależć dobry motywator i go przed nosem sobie położyć. Ja wyciągam z szafy piankę, wieszam na szafie i będę codziennie na nią patrzeć! Zero ważenia itp. Tylko pianka!

Carolline lubi tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldona chyba żartujesz z tymi 95 kg!! Powiedz ginekologowi żeby wagę zmienił:p
    Jejku dalej jest gorąco, wykąpałam się i leżę przed wiatrakiem. Jak zwykle pospałam w dzień i teraz będę się męczyć z zaśnięciem.
    No nic, może nie będzie tak źle, dobranoc kochane:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 00:12

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
‹‹ 2027 2028 2029 2030 2031 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ