X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldonaa mnie się wydaje, ze mój jest właśnie porównywalnie opuszczony jak i Twój... zrobię jakoś na dniach fotkę to pokaże, ale też tak mam że jak siedzę to musze rozchylac nogi, żeby zrobić miejsce na brzuch =)

4me krewetki, osmiorniczki pyyyyyyszota... onmomnomnom... :D

4me lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    Mam dezawi, śniło mi się ta rozmowa, bo akurat post diatomka mi zapadł w pamięć i w tą noc ja urodziłam i ktoś jeszcze :-P ale kto to nie wiem

Ładnie... i dziś każda wstając na siusiu będzie obrazu łapała za telefon, żeby zobaczyć czy nie rodzisz :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 23:06

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Ładnie... i dziś każda wstając na siusiu będzie obrazu łapała za telefon, żeby zobaczyć czy nie radzisz :D

Na pewno dam wam znać, ale myślę, że to tylko był sen :-) jedno się spełniło ale dalej się nie spełni Wiktor chyba lubi brzuszek mamusi

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    Mam dezawi, śniło mi się ta rozmowa, bo akurat post diatomka mi zapadł w pamięć i w tą noc ja urodziłam i ktoś jeszcze :-P ale kto to nie wiem
    Hehe ja jak mam deja vu i powoem głośno to sie nie sprawdza :D

• 4me Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam nisko brzuch - duza przerwa miedzy piersiami a nim- dzieki czemu zero problemu z oddechem i raczej ze zgaga tez nie ;) takze u mnie nisko brzuch jeszcze nic nie oznacza bo zawsze tak rosl ;) nawet chyba mi sie wydaje, ze ostatnio zaczął się lekko i góry wypełniać bo maly juz nie ma gdzie go rozpychać ;)

Klucie tez mam- biorę caly czas luteine- jeszcze do konca sierpnia- lekarz mimo klucia w szyjce nie stwierdzil jej skracania. Mowi, ze najprawdopodobniej maly mi tam majstruje ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krewetki.... <3 <3 <3

U mnie na niebie pare razy zablysnelo, w domu zrobilo sie duszno i tyle burze widzialam. :(

KathleenPL wrote:
    O mamuniu, jaka Ty laska jesteś <3

Weeeeez przestan. W uszach chyba :P

l22nhdge5b933eoh.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Ja tez mam nisko brzuch - duza przerwa miedzy piersiami a nim- dzieki czemu zero problemu z oddechem i raczej ze zgaga tez nie ;) takze u mnie nisko brzuch jeszcze nic nie oznacza bo zawsze tak rosl ;) nawet chyba mi sie wydaje, ze ostatnio zaczął się lekko i góry wypełniać bo maly juz nie ma gdzie go rozpychać ;)
    Się jeszcze nie ciesz, u mnie brzuch nisko od początku, cała ciąża bez zgagi i dopiero chwile temu przylazlo. Gaviscon pomaga, więc to wybitnie zgaga. Jeszcze masz szansę się załapać na te przyjemności, choć życzę żeby Cię ominęło.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Weeeeez przestan. W uszach chyba :P

Ekhm, coś Ci pokażę...

Moje brzuszysko wielkie, nadwaga i w ogóle...

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/00f528b74367.jpg

Ale do marca będę laska, obiecuję ;P

la_lenka, aldonaa, kasig, Gusiak, 4me, Anitka201, julita, snoopy_etka, Kasiarzynka, trix lubią tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deeeeeeeszcz! ♥

skabarka lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathleen, najwazniejsze jest miec cel i do niego dazyc. Skoro chcesz sie wbic w pianke, to wierze, ze sie w nia wbijesz :)

Ja tez chce zjechac po porodzie do min 70 kg. A na liczniku prawie 95... ehhhh...

l22nhdge5b933eoh.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa, zupełnie po tobie nie widać takiej wagi.

Ja po porodzie będę dążyć do chociaż 85, a już 7 z przodu to byłoby w ogóle marzenie.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 23:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fbd529b5b5fd.jpg

to i mój :) zdjecie z przedwczoraj :)

la_lenka, Gusiak, aldonaa, kasig, 4me, Anitka201, diatomka, julita, karolcia87, .ona., Kasiarzynka, trix, easymum, agatka196 lubią tę wiadomość

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Kathleen, najwazniejsze jest miec cel i do niego dazyc. Skoro chcesz sie wbic w pianke, to wierze, ze sie w nia wbijesz :)

Ja tez chce zjechac po porodzie do min 70 kg. A na liczniku prawie 95... ehhhh...
    A gdzie TY schowałaś te 95? Chyba w butach metalowych się ważyłaś. U mnie początek ciąży 95, teraz mam 97.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenkaihelenka- ale jestes szczuplutka. A brzusio sliczny!!

No dziewczyny niestety. Taka uroda. Waga nie klamie. Zawsze waze sie u lekarza, bo w domu wagi jeszcze nie mam. Wizyta za tydzien w poniedzialek i jak nic to 95 kg wyskoczy na liczniku. BMI zawsze mialam w gornej granicy normy, choc faktycznie nie bylo tego widac. Ale zjedziemy do tej 70- tki :)

KathleenPL lubi tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    A gdzie TY schowałaś te 95? Chyba w butach metalowych się ważyłaś. U mnie początek ciąży 95, teraz mam 97.
    Dołujecie mnie, u mnie już dawno 3 cyferki przekroczone :/ W te ostatnie tygodnie coraz gorzej, co wejdę na wagę to kilo do góry :(

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldona Ty i 95kg? weź wyrzuc ta wagę bo Cię ewidentnie oszukuje :)
    MagdalenkaiHelenka chudzinko też masz brzuszek pośrodku jeeeah nie jestem sama :)
    Kathleen zupełnie inne brzuszki w jednej i drugiej ciąży :)
    Wszystkie brzuchole są sliczne :)

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldonaa też bym Ci tyle nie dała, a jaka początkową wagę miałaś? Nie wiem gdzie ty chowasz te kg. Ja ważę 88kg plus 13 od wagi początkowej ;-) jutro poproszę męża by zrobił zdjęcie brzucha i wstawię wam mój a tymczasem dobranoc

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Dołujecie mnie, u mnie już dawno 3 cyferki przekroczone :/ W te ostatnie tygodnie coraz gorzej, co wejdę na wagę to kilo do góry :(
    No to po porodzie zakładamy klub wrześniowych mam odchudzających się. Musisz sobie znależć dobry motywator i go przed nosem sobie położyć. Ja wyciągam z szafy piankę, wieszam na szafie i będę codziennie na nią patrzeć! Zero ważenia itp. Tylko pianka!

Carolline lubi tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldona chyba żartujesz z tymi 95 kg!! Powiedz ginekologowi żeby wagę zmienił:p
    Jejku dalej jest gorąco, wykąpałam się i leżę przed wiatrakiem. Jak zwykle pospałam w dzień i teraz będę się męczyć z zaśnięciem.
    No nic, może nie będzie tak źle, dobranoc kochane:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 00:12

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
‹‹ 2027 2028 2029 2030 2031 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ