Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny Jelenia duża nie jest, to możemy się kojarzyć
Na pewno mamy wspólnych znajomych hehe Albo mężowie razem pracują
U mojego ostatnio sporo brzuszków się pojawiło. Jedna dziewczyna właśnie jest terminem zbliżona do mnie.
Co do l4, to na szczęście moja powiedziała mi, że ona nie daje leżącego, jak daje leżące to trzeba leżeć, a jak trzeba leżeć, to trzeba być w szpitalu:D -
U mnie konfliktu nie będzie, mąż nawet badań nie robił - ja mam plusik, więc jest bezpiecznie.
Ale sama jestem dzieckiem niby z konfliktu, bo moja mama ma minus (no i jestem drugim dzieckiem). Teraz podaje sie na to leki po pierwszym dziecku i problemy właściwie już nie występują. -
Witajcie kochane tak wczesną porą, mam ochotę udusić tego mojego, ;/ macie jakieś sposoby na chrapanie, od kiedy jestem w ciąży jestem na to cholernie wrażliwa, budzę się potem nie mogę zasnąć, dziugam go, budzę, ale się przekręca i chrapie nadal ;/ jak słoń ;/ a ja mam dziś egzamin i się nie wyśpię, a do lekarza nie chce on iść ;/ ja nie wytrzymam dłużej ;/. Nawet się nie mogę skupić na nauce ;/ bo ... bo chrapie
chlip chlip chyba się rozpłaczę ;( w takiej chwili żałuję że mieszkamy w kawalerce ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 04:59
-
Hej hej
ale masakra nie moglam dzisiaj spac wogole... zasnelam gruuubo po polnocy i od 4.30 juz wstalam razem ze swoim starym jak do pracy wstawal...
LadyS to masz przechlapane.. moj tez chrapie ale jak go szturchne to sie przekreca i przestaje.. -
nick nieaktualnyDzien dobry!
Ja dzis mialam dziwne sny. Najpierw snilo mi sie ze niby zdradzilam meza i zaczelam zastanawiac sie kogobdziecko mam w brzuszkupotem jakies zyrafy chodzace po polu i jedzace siano a na koncu, ze bylam azjatka i nie potrafilam zjesc muli, a miedzy czasie bylam detektywem od zadan specjalnych....wow chyba jakis zlepek filmow mi sie wlaczyl :p
U mnie mdlosci przeszly boli mnie za to szyjka, wiec dzis podejde rano po pieczywko i lezecw domu. Na obiad maz odgrzeje sobie bigos i bedzie git!
Lady powodzenia...ja mam to szczescie ze maz nie chrapie, ale czasem mowi cos przez sen
Wszystkim zycze milego dnia
-
Lady ja znam tylko jeden sposób, zatyczki do uszu
Witam z ranaCo do konfliktu, to nie jest takie że dotyczy tylko grup ujemnych. Czasem, choć rzadko zdarza się i w dodatnich. Po to robi się alloprzeciwciała. Choć bardzo możliwe że przy grupach dodatnich to się trochę inaczej nazywa.
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualnyHej piękne sny hehe starczy na tydzień
Ja mam pytanie czy wiecie od czego zalezy dawka luteiny? Bo tak jak bylam u endo gin i twierdzil przez szyjke macicy ze ciaza jest wczesna 4tyg to dal luteine 50 2x dziennie byl to poniedziałek a w poprzedbim tyg byłam u swojego gin mowil ze mam infekcje a ciaza moze byc za dzien dwa.. Endogib mowil ze infekcji nie ma, a wczoraj jak bylam u ginekologa to znowu mówił ze infekcja i cytologie zrobi jak zniknie stan zapalny i dal lutka 100 zevy brac 2x dziennie myślę czy to nie za duza dawka, i tak jak mowilam ze biore letrox 50 tak zapisal euthyrox 66,5
A tsh ładnie spadlo od 22grudni (4,26) do 23stycznia (2,75) -
Witam z rana
Ja już w pracy a jestem jak zwykle mega śpiąca...Lady- powodzenia na egzaminie
Co do konfliktu- ja dopiero niedawno odkryłam, ze miałam konflikt z moim dzieckiem i nikt nic z tym nie robił...Grupę krwi zrobiłam jej dopiero rok temu- teraz ma 11 lat
Całe szczęście wszystko było dobrze ...
-
Pasia27 bo ja jeszcze taka ciezarowka z ukrycia, dopoki lekarz nie powie, ze jest wszystko ok, to nie chce sie jakos zbytnio afiszowac, wlasnie mialam zaczac szukac dawnych wspolciezarnych, ale to tak dawno bylo, ze jak zajrzalam na poprzednie forum to sie pogubilam w ilosci nowych postow i osob
Misi@ ja mam tak jak Ty cala noc śnia mi sie jakies totalne glupoty bez ładu i składu, w poprzedniej ciazy tez tak mialam -
eM wrote:Lady ja znam tylko jeden sposób, zatyczki do uszu
Witam z ranaCo do konfliktu, to nie jest takie że dotyczy tylko grup ujemnych. Czasem, choć rzadko zdarza się i w dodatnich. Po to robi się alloprzeciwciała. Choć bardzo możliwe że przy grupach dodatnich to się trochę inaczej nazywa.
mam ale on tak chrapie że słyszę go przez zatyczki -
eM wrote:Uuuu no to Ci współczuje LadyS... ja osobiście nie umiem zasnąć jak mój chrapie, ale jak już śpie to tego nie słyszę.
No nie ma jakieś pomocy, jakiś tabletek, soczków, no ja nie ujadę tak długo ;/ teraz jak jest sesja ;/ no później to tak bo zawsze się położę w ciągu dnia, no ale teraz jak mam egzamin a ledwo na oczy patrzę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:No nie ma jakieś pomocy, jakiś tabletek, soczków, no ja nie ujadę tak długo ;/ teraz jak jest sesja ;/ no później to tak bo zawsze się położę w ciągu dnia, no ale teraz jak mam egzamin a ledwo na oczy patrzę
-
Misi@ wrote:Chrapie sie dlatego, ze jest niedotlenienie organizmu. W stanach takie osoby spia w maskach tlenowych, w zasadzie to chyba powinien z tym isc do lekarza, tak mi sie wydaje...
Wiem, jest dużo grubszy od mnie teraz waży tyle co ja kiedyś 130 kg no ale weź faceta wyślij do lekarza, kiedy mówi że pójdzie dopiero jak umrze, by zgon stwierdził ;/ uparty, on jest zdrowy, i zawsze będzie zdrowy ;/ i nigdzie nie pójdzie -
Mój to miał złamany nos i ma krzywą przegrodę dlatego chrapie...
No faceta nie przekonasz jak się na coś uprze , pozostaje tylko budzić bez wyrzutów sumienia. Ale to ma sens w takiej sytuacji jak ja mam, że jak zasnę to już mi wszystko jednoLady to średnio pomoże jak za godzinę sytuacja się powtórzy. Pogadaj z nim, może niech choć teraz coś z tym robi jak jesteś w ciąży. Może wypróbuj jakieś spraye czy tabletki na chrapanie?
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]