Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
agatka196 wrote:Ja jak zwymiotuje jest mi dużo lepiej, i tu jest problem bo mnie szarpie nawet kilka razy dziennie i raz na kilka dni zwymiotuje, a tak to się męczę. I jadłowstręt u mnie gości cały czas.
Kasia może lepiej iśc na l4 skoro tak Cię męczy. Nic przyjemnego
Ja też mam jadłowstręt ;/ jem na siłę, bo wiem, że muszę, a na pusty żołądek bardzo źle się czuję;/ Wczoraj późnym wieczorem tak mnie kręciło w brzuchu i już myślałam, że pójdę zwrócić, ale nic z tego. Umęczona bólem w końcu usnęłam...Nancy87 lubi tę wiadomość
Marzenia się spełniają
-
agatka196 wrote:Widziałam na forum że dziewczyny ten film polecały ale dobrze że się nie skusiłam bo pewnie bym żałowała jak ty.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
la_lenka wrote:U mnie konfliktu nie będzie, mąż nawet badań nie robił - ja mam plusik, więc jest bezpiecznie.
Ale sama jestem dzieckiem niby z konfliktu, bo moja mama ma minus (no i jestem drugim dzieckiem). Teraz podaje sie na to leki po pierwszym dziecku i problemy właściwie już nie występują. -
Anitka201 wrote:Film może kontrowersyjny ale wart obejrzenia. Czy się go zobaczy teraz czy po ciąży to chyba bez różnicy. Głupota małolatów, brak zainteresowania ze strony rodziców. Takich scenariuszy jest pełno.Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
skabarka wrote:A z tą masakrą w buzi, ja mam ciagle okrutnie kwaśny posmak ;-/ zapijam to wodą, ale ulga jest na chwilę. Mam wrażenie jakbym ciagle sok z cytryny piła. Już nie mam pomysłu co może pomóc.Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
nick nieaktualny
-
Misia ja właśnie popijam herbatkę Piję kilka kubków dziennie ale bez cytryny, bo mnie od niej odrzuciło.
Lady są takie plasterki na nos, nie wiem czy one pomagają, bo u nas ani ja ani mąż nie chrapie, ale na pewno jak się je przyklei to się o wiele lepiej oddycha. Powodzenia na egzaminie:)
Ja teraz chodzę spać koło 1 w nocy i wstaję kilka razy w nocy siku. Strasznie to męczące jest. -
eM wrote:Ty chyba mówisz o tym "bejbi blues" a Agatka o "od początku" Od początku jest o małżeństwie które straciło dziecko pod koniec ciąży... dlatego raczej nie wskazany w ciąży
-
Lady Savage wrote:znam dużo kobiet, które nie miały kontroli, będąc na l-4 myślę że panie w okienkach mają inne rzeczy do roboty a nie szukanie ciężarnych, po za tym, zawsze możesz napisać, że źle się czułaś, spałaś, albo wymiotowałaś w toalecie,
-
Angelaa wrote:dziewczyny a mnie dzisiaj przestały cycki boleć , cały cały bardzo mnie bolały i wrazliwe mega były a dzis rano się obudziłam i nic , nawet zaczynałam je gnieść ale nic nie boli , to chyb nie zbyt dobry znak co?
-
Anitka201 wrote:Moja szwagierka pracuje w zusie i wierz mi kontrole są nagminne. Przesłuchania ciężarnych wyglądają tak, że dziewczyny mają zawieszone wypłaty zasiłków (z l-4) i błagają babkę o zrozumienie bo nie mają za co żyć. Nie chcę straszyć ale wczoraj szwagierka do mnie przyszła i opowiadała jakie cyrki się dzieją. Zależy na kogo się trafi..u nas na dolnym śląsku to jest jakaś plaga. Nawet nasza firma była kontrolowana z umów o dzieło (pracowali na niej emeryci) i oczywiście wszystko zakwestionowali i dojebali karę na 40 tys. U znajomego (właściciel firmy) w firmie taka sama kontrol (150 tys kary. Takich przypadków u nas na pęczki. Najgorsze jeśli pracodawca podniesie teraz pensję ciężarnej..kontrol z marszu i od razu z ryjem wyskakują i kwestionują.
Podwyżek też się czepiają? Przecież zasiłek jest ze średniej z 12m-cy... Paranoja z nimi... Słyszałam że czepiają się jak ciężarna nagle ma umowę o pracę i ogólnie samo zatrudnienia bardzo. Szukają niedopatrzenia by unieważnić zasiłek.Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nancy87 wrote:Tragedia z tym zusem. U nas w pracy też była kontrol, bo dziewczyna po przepracowanych dwóch miesiącach poszła na l4. Wstrzymali jej zasiłek na 3 miesiące. Oczywiście nie mieli żadnego haka na nią i później normalnie już jej płacili.