Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Angelaa wrote:dziew3czyny a powiedzcie jakie miałyście wskazania do brania luteiny albo dupka w ciąży ? , na jakiej podstawie lekarz kazał wam brać ?
Ja biorę ze względu na silne bóle brzucha i torbiel na jajniku.Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Wystraszyłam się pierwszy raz dziewczyny. Siedzę z moją chrześnicą, wróciłyśmy ze sklepu i nagle tak zaczęło mi się kręcić w głowie...nie słyszałam nawet co do mnie mówi. Myślałam, że stracę przytomność. Dalej mam okropne bóle pleców na dole, że ledwo chodzę i nie wiem czy to przez to czy co...Czuję się teraz taka słaba:(
-
Nancy87 wrote:Wystraszyłam się pierwszy raz dziewczyny. Siedzę z moją chrześnicą, wróciłyśmy ze sklepu i nagle tak zaczęło mi się kręcić w głowie...nie słyszałam nawet co do mnie mówi. Myślałam, że stracę przytomność. Dalej mam okropne bóle pleców na dole, że ledwo chodzę i nie wiem czy to przez to czy co...Czuję się teraz taka słaba:(
Oj też bym się wystraszyła, może przemęczyłaś się poleż odpocznij trochę może za dużo spacerowałaś -
agatka196 wrote:eM poszłam kupiłam ta herbate Rooibos. Boszsz co ja przeżyłam po łyku, jeszcze mnie trzepie. A tak chciałam dobrze dla dzidzi.Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
A mi dzisiaj cały dzień jeść się chce zjadłam obiad (pyzy ziemniaczane) zgłodniałam, 2 jabłka zjadłam znowu zaczynam być głodna. No i cały dzień mnie mdli już bym mogła przytulić sie kibelka by mi ulzylo ale nie już mam dosyć a ponoć mdlości powinny ustąpić ok 12 lub 13 tygodnia. Wiec jeszcze 4 lub 5 tygodni będę się męczyła A czy można pić w ciąży miętę bo słyszałam i wyczytałam że nie polecają?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 17:12
-
Dziewczyny właśnie odkryłam lek na mój biedny żołądek dwa tygodnie umieram na silny ból żołądka gorszy nawet niż przy grypie żołądkowej czy nieżycie. Kisiel gęsty glutowaty kisiel, normalnie czemu ja na to nie wpadłam wcześniej, nic nie pomagało herbatki imbiry siemie nic, a tu jak ręką odjął już po paru łyżeczkach glutowatego kisielku, błogość normalnie błogość