Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ty masz rasowe
bo ja tak jeden to coronet a drugi abyssinianin wcześniej miałam coroneta i texela ale umarły
nie wiadomo dlaczego mając zaledwie 3 lata 
też się pochwalę
mój ulubieniec Odyn

płakałam po nim dobre 6 miesięcy, ledwo się otrząsnęłam i zaraz po nim umarł Menuet mając tyle samo lat 3.
Menuet to miał charakter jak Kłapouchy z Kubusia Puchatka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 18:09
-
nick nieaktualnymoje to mixy odebrane ze złych rąk
2 to zwykłe rozetki Szogun i Salceson, jedna to peruwianka Orzeszek ale ją obcinam na krótko, i jedna to jakiś miks gładkowłosej z peruwianką bo ma tylko długie włoski na doopce Grzywunia. Ogólnie zaświniona jestem od dziecka
wcześniej mieszkając w bloku mogłam mieć tylko pojedyńcze sztuki a teraz po przeprowadzce do domu mogę wreszcie mieć stado świńskie
U Ciebe też na wasz widok drą ryjki? bo u mnie to już przesadzają z decybelami małe wymuszacze aż się zastanawiam czy przy takiej ilości decybeli nie będą mi budziły dziecka. A najlepsze są wieczorem jak idziemy spać to zaczynają Cwierkać wszystkie na raz jak stado wróbelków
-
nick nieaktualny
-
pesteczka wrote:U Ciebe też na wasz widok drą ryjki? bo u mnie to już przesadzają z decybelami małe wymuszacze aż się zastanawiam czy przy takiej ilości decybeli nie będą mi budziły dziecka. A najlepsze są wieczorem jak idziemy spać to zaczynają Cwierkać wszystkie na raz jak stado wróbelków

I to jak, na dzwięk kluczy reagują, na dzwięk lodówki, a jak teraz w nocy wstaję do sikania to też hałasują, moje jeszcze sztuczkę pokazują by dostać jeść to już mam podwójny lament xD
-
anulka20 wrote:A mi dzisiaj cały dzień jeść się chce zjadłam obiad (pyzy ziemniaczane) zgłodniałam, 2 jabłka zjadłam znowu zaczynam być głodna. No i cały dzień mnie mdli już bym mogła przytulić sie kibelka by mi ulzylo ale nie
już mam dosyć a ponoć mdlości powinny ustąpić ok 12 lub 13 tygodnia. Wiec jeszcze 4 lub 5 tygodni będę się męczyła
A czy można pić w ciąży miętę bo słyszałam i wyczytałam że nie polecają?
Anulka mam to samo, co zjem to glodna a potem mnie mdli, nie wymiotuje tylko mdli i glodka i w kolko tak:( -
agatka196 wrote:PannaB a próbowałaś herbatki z imbirem? Sa też cukierki imbirowe no i banany. Mi na poczatku pomagały a teraz to już nie.
eM poszłam kupiłam ta herbate Rooibos. Boszsz co ja przeżyłam po łyku, jeszcze mnie trzepie. A tak chciałam dobrze dla dzidzi.
nie próbowałam-spróbuje, dzieki:) -
nick nieaktualnyDzien dobry!
A mnie znow mdli, zastanawiam sie czy to nie skutek luteiny, pewnie podwyzsza progesteron i wowczas dolegliwosci moga byc wieksze, ale to moja teoria
Zastanawiam sie co zrobic na obiad. Racuchy czy lososia z frytkami???
Milego dnia!
Edit. Ja mialam dwie swinki orfeusza i rudiego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 08:50
-
Witam
właśnie przejrzałam gazetkę z Netto i tam od 2 lutego pojawią się rogale dla ciężarnych za 30 zł, tuniki też za 30 zł i rajstopy za 12
ja się przejdę po rajstopy
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, adzia lubią tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Dzien dobry!
A mnie znow mdli, zastanawiam sie czy to nie skutek luteiny, pewnie podwyzsza progesteron i wowczas dolegliwosci moga byc wieksze, ale to moja teoria
Zastanawiam sie co zrobic na obiad. Racuchy czy lososia z frytkami???
Milego dnia!
U mnie bedzie losos z pary z brokulem i marchewka tez z pary
wiec polecam na dziś rybke:-)
02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLady mam nadzieje, ze nie zapomne o tym 2.02Lady Savage wrote:Witam
właśnie przejrzałam gazetkę z Netto i tam od 2 lutego pojawią się rogale dla ciężarnych za 30 zł, tuniki też za 30 zł i rajstopy za 12
ja się przejdę po rajstopy 
w sumie niedaleko mam netto, choc nie przepadam za tym sklepem.
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze 10 dni i ujrzę dzidzula
już nie mogę się doczekać tego spotkania, i zabieram jednak mojego, bez względu na wszystko
chociaż uważam, dziś że jest dobrze, czuję jak mi się macica rozciąga, kuje mnie w tym boku gdzie jest dzidziul
i mówcie co chcecie, ale ja wiem że on się wtedy rusza
jak mnie tak zakuje
Jaka ja jestem prze szczęśliwa
dziś będzie piękny dzień
nick nieaktualny, adzia, nick nieaktualny, chabasse lubią tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Lady mam nadzieje, ze nie zapomne o tym 2.02
w sumie niedaleko mam netto, choc nie przepadam za tym sklepem.
Przypomnę
na forum
też nie lubię tego sklepu, ale przejdę się po te rajstopy, byłam wczoraj w sklepie dla przyszłych mam i jak mi kobieta zaśpiewała cenę 43 zł za rajstopy O.O to myślałam że mi oczy wypadły z wrażenia
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Też nie lubieMisi@ wrote:Ja nie lubie ryb, wiec mam duzy z tym problem, ale obiecalam mezowi, ze jak zajde w ciaze to bede jesc jeden raz w tyg.
stad mysle o racuszkach 
a zmuszanie się do czegokolwiek w ciąży jest u mnie niemożliwe. Mi jedna gin poradziła żebym w takim razie brała jakieś kwasy omega
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]