Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ty masz rasowe bo ja tak jeden to coronet a drugi abyssinianin wcześniej miałam coroneta i texela ale umarły nie wiadomo dlaczego mając zaledwie 3 lata
też się pochwalę
mój ulubieniec Odyn
płakałam po nim dobre 6 miesięcy, ledwo się otrząsnęłam i zaraz po nim umarł Menuet mając tyle samo lat 3.
Menuet to miał charakter jak Kłapouchy z Kubusia Puchatka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 18:09
-
moje to mixy odebrane ze złych rąk 2 to zwykłe rozetki Szogun i Salceson, jedna to peruwianka Orzeszek ale ją obcinam na krótko, i jedna to jakiś miks gładkowłosej z peruwianką bo ma tylko długie włoski na doopce Grzywunia. Ogólnie zaświniona jestem od dziecka wcześniej mieszkając w bloku mogłam mieć tylko pojedyńcze sztuki a teraz po przeprowadzce do domu mogę wreszcie mieć stado świńskie U Ciebe też na wasz widok drą ryjki? bo u mnie to już przesadzają z decybelami małe wymuszacze aż się zastanawiam czy przy takiej ilości decybeli nie będą mi budziły dziecka. A najlepsze są wieczorem jak idziemy spać to zaczynają Cwierkać wszystkie na raz jak stado wróbelków
-
nick nieaktualny
-
pesteczka wrote:U Ciebe też na wasz widok drą ryjki? bo u mnie to już przesadzają z decybelami małe wymuszacze aż się zastanawiam czy przy takiej ilości decybeli nie będą mi budziły dziecka. A najlepsze są wieczorem jak idziemy spać to zaczynają Cwierkać wszystkie na raz jak stado wróbelków
I to jak, na dzwięk kluczy reagują, na dzwięk lodówki, a jak teraz w nocy wstaję do sikania to też hałasują, moje jeszcze sztuczkę pokazują by dostać jeść to już mam podwójny lament xD
-
anulka20 wrote:A mi dzisiaj cały dzień jeść się chce zjadłam obiad (pyzy ziemniaczane) zgłodniałam, 2 jabłka zjadłam znowu zaczynam być głodna. No i cały dzień mnie mdli już bym mogła przytulić sie kibelka by mi ulzylo ale nie już mam dosyć a ponoć mdlości powinny ustąpić ok 12 lub 13 tygodnia. Wiec jeszcze 4 lub 5 tygodni będę się męczyła A czy można pić w ciąży miętę bo słyszałam i wyczytałam że nie polecają?
Anulka mam to samo, co zjem to glodna a potem mnie mdli, nie wymiotuje tylko mdli i glodka i w kolko tak:( -
agatka196 wrote:PannaB a próbowałaś herbatki z imbirem? Sa też cukierki imbirowe no i banany. Mi na poczatku pomagały a teraz to już nie.
eM poszłam kupiłam ta herbate Rooibos. Boszsz co ja przeżyłam po łyku, jeszcze mnie trzepie. A tak chciałam dobrze dla dzidzi.
nie próbowałam-spróbuje, dzieki:) -
nick nieaktualnyDzien dobry!
A mnie znow mdli, zastanawiam sie czy to nie skutek luteiny, pewnie podwyzsza progesteron i wowczas dolegliwosci moga byc wieksze, ale to moja teoria
Zastanawiam sie co zrobic na obiad. Racuchy czy lososia z frytkami???
Milego dnia!
Edit. Ja mialam dwie swinki orfeusza i rudiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 08:50
-
Witam właśnie przejrzałam gazetkę z Netto i tam od 2 lutego pojawią się rogale dla ciężarnych za 30 zł, tuniki też za 30 zł i rajstopy za 12 ja się przejdę po rajstopy
skabarka, szczęśliwa 2015, Misi@, adzia lubią tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Dzien dobry!
A mnie znow mdli, zastanawiam sie czy to nie skutek luteiny, pewnie podwyzsza progesteron i wowczas dolegliwosci moga byc wieksze, ale to moja teoria
Zastanawiam sie co zrobic na obiad. Racuchy czy lososia z frytkami???
Milego dnia!
U mnie bedzie losos z pary z brokulem i marchewka tez z pary wiec polecam na dziś rybke:-)02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Witam właśnie przejrzałam gazetkę z Netto i tam od 2 lutego pojawią się rogale dla ciężarnych za 30 zł, tuniki też za 30 zł i rajstopy za 12 ja się przejdę po rajstopy
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze 10 dni i ujrzę dzidzula już nie mogę się doczekać tego spotkania, i zabieram jednak mojego, bez względu na wszystko chociaż uważam, dziś że jest dobrze, czuję jak mi się macica rozciąga, kuje mnie w tym boku gdzie jest dzidziul i mówcie co chcecie, ale ja wiem że on się wtedy rusza jak mnie tak zakuje Jaka ja jestem prze szczęśliwa dziś będzie piękny dzień
Misi@, adzia, skabarka, chabasse lubią tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Lady mam nadzieje, ze nie zapomne o tym 2.02 w sumie niedaleko mam netto, choc nie przepadam za tym sklepem.
Przypomnę na forum też nie lubię tego sklepu, ale przejdę się po te rajstopy, byłam wczoraj w sklepie dla przyszłych mam i jak mi kobieta zaśpiewała cenę 43 zł za rajstopy O.O to myślałam że mi oczy wypadły z wrażeniaMisi@ lubi tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Ja nie lubie ryb, wiec mam duzy z tym problem, ale obiecalam mezowi, ze jak zajde w ciaze to bede jesc jeden raz w tyg. stad mysle o racuszkachAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]