Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyeM wrote:Też nie lubie a zmuszanie się do czegokolwiek w ciąży jest u mnie niemożliwe. Mi jedna gin poradziła żebym w takim razie brała jakieś kwasy omega
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 09:12
eM lubi tę wiadomość
-
Kurcze ja wczoraj miałam smaka na pierogi no i zjadłam kilka sztuk ale jak ja to później odchorowałam to już moje . Zazdroszczę Wam, że potraficie coś w siebie wpychać pomimo tych mdłości. Ja nawet jak zobaczę ryż robię się zielona. O mięsie nawet nie wspominam. Męczy mnie, że tak źle się odżywiam (rogale z masłem, bułka z pomidorem)bo wcześniej bardzo dbałam o to co wpada mi do żołądka. Dzisiaj zrobię sobie kisiel..Najgorsze jest to że w brzuchu mi burczy, a mdłości nie pozwalają mi jeść..
-
Dzień dobry:) Lady dzięki za cynka z rogalami:) Na pewno kupię
Dzisiaj w ogóle nie mogłam spać, brakowało mi tchu i miałam wrażenie, że kończy się powietrze w pokoju:D Mężu na mnie krzyczy, że mało piję i ma rację. Dzisiaj postaram się wypić 2 litry wody.
Miłego dnia:) -
Nancy picie wody jest mega ważne. Ja wczoraj myslalsm ze umre z pragnienia i przed snem wypilam kolejna butelke wody plus duza herbata i to byl blad!! Wycieczki do wc w nocy nie miały konca...
Misi@ ja olej lniany codziennie dodaje do porannej owsianki lub jaglanki i kondycja skory i paznoksci jest znakomita
Dziewczyny wspolczuje Wam mdłości. U mnie odpukac jest Ok od początku. A w poniedziałek chyba sporo z nas ma wizyty u gin:-) odliczam godziny. ..02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:Kurcze ja wczoraj miałam smaka na pierogi no i zjadłam kilka sztuk ale jak ja to później odchorowałam to już moje . Zazdroszczę Wam, że potraficie coś w siebie wpychać pomimo tych mdłości. Ja nawet jak zobaczę ryż robię się zielona. O mięsie nawet nie wspominam. Męczy mnie, że tak źle się odżywiam (rogale z masłem, bułka z pomidorem)bo wcześniej bardzo dbałam o to co wpada mi do żołądka. Dzisiaj zrobię sobie kisiel..Najgorsze jest to że w brzuchu mi burczy, a mdłości nie pozwalają mi jeść..
Ja teraz duzo jem, zeby nie wymiotowac, choc wczoraj wieczorem niestety to nie poskutkowalo
Sprobuj moze to Ci pomoze -
Anitka201 wrote:Kurcze ja wczoraj miałam smaka na pierogi no i zjadłam kilka sztuk ale jak ja to później odchorowałam to już moje . Zazdroszczę Wam, że potraficie coś w siebie wpychać pomimo tych mdłości. Ja nawet jak zobaczę ryż robię się zielona. O mięsie nawet nie wspominam. Męczy mnie, że tak źle się odżywiam (rogale z masłem, bułka z pomidorem)bo wcześniej bardzo dbałam o to co wpada mi do żołądka. Dzisiaj zrobię sobie kisiel..Najgorsze jest to że w brzuchu mi burczy, a mdłości nie pozwalają mi jeść..
Skąd ja znam ten ból ...Marzenia się spełniają
-
Witam wszystkie z rana życzę dnia bez mdłości. Anitka201 ja tak samo wczoraj pyzy ziemniaczane jadłam jak mi do wieczora było niedobrze to masakra wstaje robić sobie śniadanko oczywiście jak zawsze chleb z serkiem bo mięsa tez nie jem chwilowo mam nadzieje a uwielbiam jeść a na obiad zrobię sobie ziemniaki ugotuje brukselke i nic więcej bo od ryb tez mnie odrzuciło obiad dla męża Gulasz wczoraj robiłam jest jedynie ziemniaki obrać no i będę się dzisiaj obijala trzeba zacząć się uczyć na wtorek i piątek
-
Już myslalam, że u mnie mdłości skończyły się na dobre. Wcześniej były w sumie bardzo delikatne, głównie jak byłam głodna - a kilka ostatnich dni już w ogóle nic. A dzisiaj od rana tak mnie męczy, że ledwo żyję. Przez siłę zjadłam kanapkę licząc, że mi to pomoże, ale nic nie dało.
-
nick nieaktualny
-
skabarka wrote:Wiecie co? Przypomniało mi się jaki tu lament była ze 2 tyg temu, że niektóre z Was nie mają mdłości a teraz proszę wszystkie jednym głosem od rana mówią że marzą o dniu bez nich - jednak ciąża to przewrotny czas
Nie myślicie że ten rogal z netto za 30zł to będą wyrzucone pieniądze?skabarka lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
skabarka wrote:Wiecie co? Przypomniało mi się jaki tu lament była ze 2 tyg temu, że niektóre z Was nie mają mdłości a teraz proszę wszystkie jednym głosem od rana mówią że marzą o dniu bez nich - jednak ciąża to przewrotny czas
Lady S - Netto nie lubię, ale po rajtki i rogala pójdę tylko przypomnij nam tu 2go, bo mam słaba pamięć i zapomnę
/
Haha, kobieta zmienna jest
Przypomnę przypomnę -
nick nieaktualnySkarbka u mnie podczas badań wyszła też spora róznica. Według usg był 6 tydzien, a według daty ostatniej @ 11 tydzień. To dlatego, że mam późne owulację. Ja bym sie tym nie przejmowała.
Kurcze, a ja nie wiem, czy moja gin na nfz zrobi pernetalne badania czy mam się prywatnie umówić i badz tu człowieku mądry...musze porozglądać się po prywatnych lekarzach. Mąż chce w weekend jechac do cioci połoznej, a ja nie chce chyba rodziny w czasie mojego porodu i wogóle żadnej interwencji. Nawet nie wiem, czy meża wpuszcze jak bede rodzić...i możecie na mnie krzyczeć, ale nie lubie okazywać słabości przy najblizszych i nawet jak miałam operację, to nie chciałam, żeby rodzina do mnie przyjeżdzała. No teść pracuje w szpitalu wiec bywał u mnie codziennie, a ja z łóżka nawet nie mogłam wstać i tak źle się z tym czułam. Już więcej nie położyłam się do tego szpitala :pagatka196 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeM wrote:O wypraszam sobie ja moje mdłości lubię i niech zostaną i nawet do końca Ode mnie w życiu nie usłyszycie, że chce ich nie mieć choć na 1 dzień
Nie myślicie że ten rogal z netto za 30zł to będą wyrzucone pieniądze?