Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
4me ja mieszkam w Pruszczu, więc najbliżej mam do Wojewódzkiego, chłopaków też tam urodziłam. Z kliniczną mam złe wspomnienia, a Zaspa całkiem nam nie po drodze.
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
4me wrote:A ja mam 3 z przodu od 4 lat- to jest dopiero dół
i przytylam juz 12 kg z czego 5 przez ostatni miesiac- w takim tempie za miesiac dobije do 20kg- to jest dopiero dół ;( a całą ciążę bylo tak pięknie
No i z ta mysla musze usiąść do obiadu... Przeciez glodzic sie nie mogę
ja 3 z przodu mam od 5 lat, ale co tam najwazniejsze że czuję się duuuużo młodziej, przytyłam 15kg, a ostatnio pożeram wszystko jak głodny wilk, ale co tam zrzucę po porodziegłowa do góry dziewuszki, zawsze mogłoby być gorzej
4me, adzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA propos wagi: -9 kg póki co. Jeszcze ponad 20 do mojej wagi idealnej. Pracując nad tym własnie zażeram się herbatnikami w czekoladzie
aldonaa, la_lenka, kasig, Dżuls, KathleenPL, Kasiarzynka, 4me, snoopy_etka, Carolline, adzia, Gusiak lubią tę wiadomość
-
aldonaa wrote:Eh, a ja nawet nie wiem co to skurcze
jednego dnia cos mi w podbrzuszu zacmilo jak na okres i to bylo wszystko.
I nie, nie chodzi mi o to, zeby szybciej urodzic, bo to wiem, ze i tak sie stanie, tylko chodzi mi o to, ze albo ta moja macica nie cwiczy do porodu, albo ja tego nie potrafie wychwycic.
No chyba, ze jak dojdzie co do czego, to boli z krzyza dostanezreszta jak mialam okres to krzyze bolaly niemilosiernie...
-
Oj dziewczyny przy Was to można doła łapać ☺ ,ale nie zamierzam, trójkę z przodu mam od 9lat, a na wadze +20 i się nie przyjmuję przy chłopakach miałam podobnie i od lat 62kg to moja waga bez diet i cudowania - tak mi już Bozia dała. Latka lecą, ale córcia mnie odmłodzi - taki jest plan.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 17:50
kasig, Luna1, aldonaa, KathleenPL, 4me, Kasiarzynka, Pola Irene, adzia, diatomka lubią tę wiadomość
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
4me wrote:A ja mam 3 z przodu od 4 lat- to jest dopiero dół
i przytylam juz 12 kg z czego 5 przez ostatni miesiac- w takim tempie za miesiac dobije do 20kg- to jest dopiero dół ;( a całą ciążę bylo tak pięknie
No i z ta mysla musze usiąść do obiadu... Przeciez glodzic sie nie mogę
Nam położna w SR mówiła, że pod koniec ciąży już się tak nie tyje- czasem wręcz gubi się kilka kg.Kubuś