Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agatka, a białka w moczu nie masz? Nancy i Agata robilyscie badania na HIV mój zapomniał i teraz nie wiem bez skierowana za darmo w szpitalu mi zrobią bo byłam u innego lekarza i mówi bym zrobiła i żebym sama poszła za darmo ponoć zrobią a wróciłam lekarz powiedział ze możemy rodzic więcej sexu zaleca i ruchu , a i ze mało wody mam i powinnam więcej pić wody swoją drogą ciekawa jestem czy mogło to się zmienić w ciągu dwóch tygodni? A i przyszłam to wzięło mnie na sprzątanie wiec zaczynam sprzątać póki mi się nie odechce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 15:13
-
nick nieaktualnydiatomka daj znać co powie Tibie gin. Ją sobie myślę, że to był inny sprzęt a podobno to może mieć również wpływ. Powinno się robić u jednego gin tym samym sprzętem. No cóż naradzie próbuje się nie martwić zobaczymy co mi powie zwłaszcza,że w szpitalu mi powiedzieli, że mam zniekształcona szyjkę i jakieś zmiany...;/ pobrali mi cytologie...a w luty mialam juz cytologie 3 stopnia a to chyba niezbyt dobrze :/myślicieli że chodziło o to że jest znieksztalcona czyli skrucona? Byłe do czwartku!
-
Ja chętnie się z kimś zamienię na apetyt, bo ja znowu bym ciągle coś jadła. Dziś już 3 buły z papryką wciągnęłam + nektarynkę. Nadal jestem głodna i chyba sobie arbuza ukroję.
Za to robić mi się nic nie chce, w domu burdel a ja siedzę/leżę. I tylko mnie denerwuje to, że burdel jest, ale ruszyć się do roboty nie ruszę. Zaklęty krąg -
aldonaa wrote:La_lenka, to Ty wez moj apetyt i daj mi pojesc. Przy okazji moge u Ciebie posprzatac tylko daj mi na to to cholerne pozwolenie! Bo ja energie na to bym miala, tylko wrrr- nie moge!!
aldonaa lubi tę wiadomość
-
4me - dziewczyna pisze, że dostała informację (chyba od położnejsi), że trzeba dzwonić i się dowiadywać czy porodówka działa. Najlepiej zadzwoń i dowiedz się u źródła.
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
ela wrote:4me - dziewczyna pisze, że dostała informację (chyba od położnejsi), że trzeba dzwonić i się dowiadywać czy porodówka działa. Najlepiej zadzwoń i dowiedz się u źródła.
poczekam zatem na wizytę i zapytam sie swojego lekarza- pracuje tam
A Ty będziesz tam rodzic?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anulka w szpitalu jest za darmo w środy i piątki tylko po południu. I spokojnie możesz zrobić to badanie teraz. To jest anonimowe badanie.
Anulka ty mi powiedz jak ty jeździsz na ktg to o konkretnej godzinie? Ja mam raz w tygodniu przyjechać. Ale ani skierowania ani nic nie mam -
la_lenka wrote:Prała któraś z was rogala w całości? Znaczy nie samą poszewkę, ale ten poduszkowy wkład też? Mój jest już tak brudny, przepocony po tych upałach, że strasznie bym chciała uprać, tylko boje się czy go nie zniszcze...
Też się dzisiaj zastanawiałam aby uprać całego rogala ale się wstrzymałam i tylko poszewkę wrzuciłam, była cała w żółtych plamach od oliwki i niestety wkład też się zabarwił... poszewkę wrzuciłam na 90 stopni i się nie odprałachyba w jakimś wyniszu muszę wyprać
Agatka OMG! jakie stopy napuchnięte, bolą? i tylko stopy tak puchną czy palce u dłoni również?mnie całe szczęście opuchlizna niedosięgła
Gusiak brzuszek pierwsza klasa, zgrabny!
Staraczka no to panienka ci wystrzeliła z wagą, będziesz miała co rodziću mnie w tym czasie było 2660g
dziewczyny ja też chętnie zamieniłabym się z wami na apetyt, u mnie studnia bez dna, cały dzień moje myśli krążą wokół jedzenie, nawet terazczekam na męża i będziemy szamać obiad
-
Julita u rąk tez puchną palce głównie i po nocy czasem ciężko mi zrobić choćby piastke ale tragedii nie ma. A nogi bolą mnie.
Teraz chwile poleżałam i troszkę lepiej wyglądają.
Ale oznajmiam wszem i obecnie JA CHCĘ JUŻ URODZIC. Jestem potwornie zmęczona wszystkim i mam chandre! A jutro będę rok starsza to już w ogóle będę ryczeć