X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na rocznice związku (ślubu nie mamy) zawsze wyjeżdżaliśmy na weekend gdzieś no teraz w listopadzie odpada bo z mała taki weekend teraz nie da rady. Ale jakaś fajna kolacyjka w domu przy świecach z muzyczka w tle czemu nie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my mieliśmy na pierwszą rocznicę wyjechać na 2 dni ale z racji upałów sobie darowaliśmy i poszliśmy do naszej ulubionej pizzerii :)

• julita Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia, królewna jest cudowna tylko przytulić i schrupać :) no i fajnie ze możecie cieszyć się sobą już w domu a do tego nie masz problemu z karmieniem, tylko pozazdrościć.

my 1. i 2. rocznicę ślubu spędzaliśmy poza domem tzn. wyjeżdżaliśmy za miasto i miło spędzaliśmy czas ale bez żadnych szczególnych prezentów, a teraz 3. rocznicę duże prawdopodobieństwo że spędzimy na porodówce :D

pierwsze KTG mam w najbliższy czwartek, czyli 37+0 a kolejne 38+0 i ewentualnie gdyby coś się działo ale gdzie tam jak ja wogóle nie czuję się ciążowo, zero skórczy, bóli, śpię jak suseł, brzuszek mały, moją sprawność oceniam na jakieś 80% a o B-H to nic nie wspomnę, bo co to jest? ;)

adzia lubi tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zarezerwowanie weekendu walentynkowego w Krakowie może być plus kolacja w rocznicę?;) myślicie, że około 6 miesięczne dziecko zostawię na 2 dni np rodzicom?;p p.s dobrze, że mam bezpłatne anulowanie rezerwacji;p

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolline wrote:
    Nancy, pewnie moj wczesniejszy post zginal w gaszczu innych, ale mozesz mi date na pierwszej stronie na 26.09 poprawic? Wiem nie duza roznica, ale lubie porzadek :D

Lady powodzenia dzis!

Jejku przepraszam Cie, zapomniałam tego zmienić. Obiecuję, że dzisiaj siądę do komputera i to zrobię.

Lady poszła na założenie balonika.

Carolline lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p.s przyszła moja flamingowa torba do wózka;)

http://wrzucaj.net/images/2015/08/17/20150817131306.jpg

Nancy87, Anitka201, Gusiak, Lilla My, agatka196, skabarka, trix, Dżuls lubią tę wiadomość

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    co mężowi na rocznice pierwszą ?;) w ogóle nasza ciąża donoszona wypada dokładnie w naszą 1szą rocznicę;)))
    No to nie musisz pytać XD Mój mąż i pierwsze i drugie dziecko ba urodziny dostaje :D

Paulinek lubi tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki za podpowiedzi, w sumie chyba też pójdziemy na jakąś kolacje rocznicową, no chyba że juz będziemy w trójkę, to ewentualnie zamówię coś dobrego do domku. Jakiś kosztownych prezentów raczej robic sobie nie będziemy bo jednak jeszcze wózek trzeba zapłacić więc raczej nie będzie na to kasy

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady pisała niedawno,że idzie po balonik jakieś ok 30 min temu. A ja czekam w poczekalni juz na ginekologa i tak tu gorąco, że masakra. A jutro idealnie na badania, bo za tydzień wizyta u swojego ginekologa w środę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 13:33

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d74c05224ce6.jpg

Miałam dorzucić i swoje brzuszkowe zdjęcie.... swiezynka robiona przed chwila po 2 godzinnym sprzątaniu =)

kasig, Dominka92, wiaraczynicuda, karolcia87, la_lenka, Misi@, diatomka, aldonaa, Czarna_88, Anitka201, Bruma, agatka196, .ona., skabarka, 4me, KathleenPL, julita, trix, Kasiarzynka, Luna1, Dżuls lubią tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    Lady pisała niedawno,że idzie po balonik jakieś ok 30 min temu. A ja czekam w poczekalni juz na ginekologa i tak tu gorąco, że masakra. A jutro idealnie na badania, bo za tydzień wizyta u swojego ginekologa w środę

Mi o 12:22 pisała, że idzie po balonik. Ciekawe czy coś tam się rozwiera:)

Ja dzisiaj jakaś zmulona jestem przez tą noc, a nie chcę się kłaść, bo znowu w nocy nie będę spać. Siedzę teraz na ogrodzie i pierwszy raz od kilku dni lub nawet tygodni czuję chłód. W końcu minęły te zabójcze temperatury, także synku mama prosi wychodź:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie obkupilam w tym lidlu :D jak glupia, ale patrzac na takie rzecz no wez ich nie kup.. :p
    Jest mi tylko smutno bo byly w gazetce super bluzy polarkowe a w sklepie uwaga : 2 sztuki! I to tylko te rozowe przez glowe, ale takie mile w dotyku ze tez wzielam :p

relgzbmhh8tsviez.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śliczny brzusio Gusiak, jeszcze chwilka i galerie brzuszków zastąpimy galerią maluszków :)

Gusiak lubi tę wiadomość

• kasig Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominka92 wrote:
    Ale sie obkupilam w tym lidlu :D jak glupia, ale patrzac na takie rzecz no wez ich nie kup.. :p
    Jest mi tylko smutno bo byly w gazetce super bluzy polarkowe a w sklepie uwaga : 2 sztuki! I to tylko te rozowe przez glowe, ale takie mile w dotyku ze tez wzielam :p

ja nie byłam, mam juz tyle tych ciuszków że naprawdę kolejne nie sa potrzebne, chociaż fakt bluzy śliczne. Chciałam iść jedynie po pościel dziecięcą, bo mam tylko jeden komplet a nie mam nic na zmianę, ale przez tą wodę, a raczej jej brak nawet się nie mogłam umyc tak więc odpuściłam. Wodę mi w końcu przed chwila puścili, ale teraz to już chyba nawet nie ma sensu śmigać do lidla bo znajac życie już wszystko przebrane

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość od lady: Jest pod ktg, brak skurczy.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem zla bo moj gin idxie na urlop 1 wrzesnia. Dzwonilam dzis do niego i kazal przyjsc na gbs i mnie zbada skoro mam te twardnienia brzucha. Takze wieczorem nieplanowa wizyta bedzie.
    Tylko ze rano zaaplikowalam luteine i teraz co z pipodmywaniem orzed wizyta jak to sie ma do gbs ???

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos czuje, ze Lady skonczy jutro na cc
    Ja tez bym juz chciała byc po, ciagna się te dni w nieskończoność, te ostatnie 2miesiace trwaja dluzej niz pierwsze 7...

relgio4pxlxziakh.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak Ty tez masz wysoko brzuszek!

Gusiak lubi tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prała któraś z was rogala w całości? Znaczy nie samą poszewkę, ale ten poduszkowy wkład też? Mój jest już tak brudny, przepocony po tych upałach, że strasznie bym chciała uprać, tylko boje się czy go nie zniszcze...

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia mi tez sie dluzy,.. Po cichu licze ze szyjka moze zaczynac puszczac skoro mam te twardniuenia,ale dowiem sie wieczorkiem

MadziaRatMed lubi tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
‹‹ 2045 2046 2047 2048 2049 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ