Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Andzia, królewna jest cudowna tylko przytulić i schrupać
no i fajnie ze możecie cieszyć się sobą już w domu a do tego nie masz problemu z karmieniem, tylko pozazdrościć.
my 1. i 2. rocznicę ślubu spędzaliśmy poza domem tzn. wyjeżdżaliśmy za miasto i miło spędzaliśmy czas ale bez żadnych szczególnych prezentów, a teraz 3. rocznicę duże prawdopodobieństwo że spędzimy na porodówce
pierwsze KTG mam w najbliższy czwartek, czyli 37+0 a kolejne 38+0 i ewentualnie gdyby coś się działo ale gdzie tam jak ja wogóle nie czuję się ciążowo, zero skórczy, bóli, śpię jak suseł, brzuszek mały, moją sprawność oceniam na jakieś 80% a o B-H to nic nie wspomnę, bo co to jest?
adzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Carolline wrote:Nancy, pewnie moj wczesniejszy post zginal w gaszczu innych, ale mozesz mi date na pierwszej stronie na 26.09 poprawic? Wiem nie duza roznica, ale lubie porzadek
Lady powodzenia dzis!
Jejku przepraszam Cie, zapomniałam tego zmienić. Obiecuję, że dzisiaj siądę do komputera i to zrobię.
Lady poszła na założenie balonika.Carolline lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzięki za podpowiedzi, w sumie chyba też pójdziemy na jakąś kolacje rocznicową, no chyba że juz będziemy w trójkę, to ewentualnie zamówię coś dobrego do domku. Jakiś kosztownych prezentów raczej robic sobie nie będziemy bo jednak jeszcze wózek trzeba zapłacić więc raczej nie będzie na to kasy
-
Lady pisała niedawno,że idzie po balonik jakieś ok 30 min temu. A ja czekam w poczekalni juz na ginekologa i tak tu gorąco, że masakra. A jutro idealnie na badania, bo za tydzień wizyta u swojego ginekologa w środę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 13:33
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d74c05224ce6.jpg
Miałam dorzucić i swoje brzuszkowe zdjęcie.... swiezynka robiona przed chwila po 2 godzinnym sprzątaniu
kasig, Dominka92, wiaraczynicuda, karolcia87, la_lenka, Misi@, diatomka, aldonaa, Czarna_88, Anitka201, Bruma, agatka196, .ona., skabarka, 4me, KathleenPL, julita, trix, Kasiarzynka, Luna1, Dżuls lubią tę wiadomość
-
anulka20 wrote:Lady pisała niedawno,że idzie po balonik jakieś ok 30 min temu. A ja czekam w poczekalni juz na ginekologa i tak tu gorąco, że masakra. A jutro idealnie na badania, bo za tydzień wizyta u swojego ginekologa w środę
Mi o 12:22 pisała, że idzie po balonik. Ciekawe czy coś tam się rozwiera:)
Ja dzisiaj jakaś zmulona jestem przez tą noc, a nie chcę się kłaść, bo znowu w nocy nie będę spać. Siedzę teraz na ogrodzie i pierwszy raz od kilku dni lub nawet tygodni czuję chłód. W końcu minęły te zabójcze temperatury, także synku mama prosi wychodź -
Ale sie obkupilam w tym lidlu
jak glupia, ale patrzac na takie rzecz no wez ich nie kup.. :p
Jest mi tylko smutno bo byly w gazetce super bluzy polarkowe a w sklepie uwaga : 2 sztuki! I to tylko te rozowe przez glowe, ale takie mile w dotyku ze tez wzielam :p -
Dominka92 wrote:Ale sie obkupilam w tym lidlu
jak glupia, ale patrzac na takie rzecz no wez ich nie kup.. :p
Jest mi tylko smutno bo byly w gazetce super bluzy polarkowe a w sklepie uwaga : 2 sztuki! I to tylko te rozowe przez glowe, ale takie mile w dotyku ze tez wzielam :p
ja nie byłam, mam juz tyle tych ciuszków że naprawdę kolejne nie sa potrzebne, chociaż fakt bluzy śliczne. Chciałam iść jedynie po pościel dziecięcą, bo mam tylko jeden komplet a nie mam nic na zmianę, ale przez tą wodę, a raczej jej brak nawet się nie mogłam umyc tak więc odpuściłam. Wodę mi w końcu przed chwila puścili, ale teraz to już chyba nawet nie ma sensu śmigać do lidla bo znajac życie już wszystko przebrane -
Ja jestem zla bo moj gin idxie na urlop 1 wrzesnia. Dzwonilam dzis do niego i kazal przyjsc na gbs i mnie zbada skoro mam te twardnienia brzucha. Takze wieczorem nieplanowa wizyta bedzie.
Tylko ze rano zaaplikowalam luteine i teraz co z pipodmywaniem orzed wizyta jak to sie ma do gbs ???