Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja tak siedzę i patrzę sobie na kalendarz.... zostało mi równe 30 dni do terminu porodu
Oj jak ja bym chciała żeby już te 30 dni minęło -
Chyba kazdej z nas powoli zaczyna doskwierac ta końcówka ciąży... u mnie też już z dnia na dzień niestety lżej nie jest... dziś jeszcze czeka mnie sprzątanie mieszkania, bo zapowiedziała się na popołudnie koleżanka z pracy, a mojego małżonka, który miał sprzątać w weekend w ciągnęły ryby i później planowane sprzątanie jakoś się rozeszlo... echhh... no nic, jak człowiek sam się za coś nie weźmie i nie zrobi to zrobione nie będzie... także tego... spinam posladki i jakoś chociaż na raty, ale muszę to mieszkanie ogarnąć...
-
A ja właśnie dostaje totalnej kurwicy, za przeproszeniem, odkąd wstałam nie ma w kranie wody, nic ani kropelki, ani umyć zęby, ani zrobic se herbaty o obiedzie juz nie wspomne, ani nawet spuścić wody w kiblu, bo w ciągu tych dwóch godzin to już to co bylo wykorzystałam. Zero jakiejkolwiek informacji, dzwonie na administracje nic nie robią i to nie od nich, łażę po sąsiadach nikt nic nie remontuje i nie zakręcił. No i szału dostaję, bo nie wiem o co kaman i ile to potrwa. Szlag mnie zaraz trafi
-
Ja też już bym chciała koniec i tulic małego...No ale jeszcze troszkę nam zostało już tyle wytrzymalysmy to i końcówkę damy radę
U nas od rana deszczyk padaw koncu jest czym oddychać
-
nick nieaktualnyWidzę że już wszystkie mamy dość i każda chce już tulić maleństwo
Moja 18letnia siostra właśnie powiedziała że mam jej powiedzieć jak będę rodziła to ona szybko wsiądzie w pociąg i przyjedzie do mnieJaka odważna hehe ale pewnie zanim dojedzie to już będzie po wszystkim, tym lepiej dla niej
-
Cześć brzuchatki i mamusie
Sigma i adzia śliczne macie dzieciaczki
Ja od kilku dni czuję się fatalnieSkurcze codziennie, do tego zgaga, zmęczenie, mdłości a za to dzisiaj to mam wilczy apetyt. Zjem a już za 30 min. burczy mi w brzuchu
Ehhhh już bym chciała urodzićSynka urodziłam 8 dni przed terminem więc teraz też jestem ciekawa czy tak będzie
Życzę wszystkim miłego i spokojnego dzionka -
ja też mam zgage codziennie wieczorem- niezależnie od tego, czy zjem jabłko czy kababa na kolacje;/za to w ciągu dnia spokój na szczęście, a apetyt mam tż spory, tyle ze wiele w siebie nie wcisnę, bo chyba się zołądek skurczył, czy też został scieśnięty. Jem więc czesto i mało
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja
Lady trzymam kciuki
Ja dzis od rana przesiaduje w toalecie, albo wczorajszy obiad u tesciowej mi zaszkodzil, albo maly chce sie juz niedlugo pojawic. Ja bym chciala, zeby jeszcze dwavtyg posiedzial, bo musze jeszcze jedna prace napisac i kilka rzeczy pozalatwiac...zobaczymy co z tego bedzie
Andzia mala jest przecudna -
nick nieaktualny
-
Ja czekam do końca tygodnia i chce urodzić. Nie wiem jak, ale inaczej oszaleje z tą moją córką. Ruchy od kilku dni znowu słabsze, potrafi spać przez kilka godzin, ja dostaję już białej gorączki, potem chwile pofika i znowu śpi. Nigdy nie mam pewności czy ten jej spokój powinien mnie niepokoić. Strasznie to trudne. Zazdroszczę wszystkim których dzieciaki są aktywne, ja bym się chętnie zamieniła nawet jakby to miało boleć. Bo teraz to się psychicznie wykańczam
-
nick nieaktualnyNa rocznicę myślę zalezy jakie zainteresowania facet ma to taki prezent plus obiad/kolacja
Ja sie ide szykować do cipolonga bo za godzine wizyta ,obiecuje ze bede dokladniej słuchać a nie jak wtedy ze rozwarcie mam na 1,5cm
Nancy co tam z lady , pisala cos ?
U mnie to zaczeli hazard robic ile czasu mi zostalo , sasiadke spotkalam z maama gadala i jak na brzuch patrzyła to mowi ze jak mam miesiac do konca to daje 2tyg bo nisko brzuch mam