X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to super, bo mam taki sam, a bałam sie ze nie da rady ;-)

720fbe94f2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aj dziewczyny nie ma co zazdrościć. W ogóle nie czuję nadchodzącego porodu:( Chyba sobie pochodzę jeszcze w tej ciąży, a już jestem mega zmęczona i zaczęłam pękać na boczkach i udach:(

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tak siedzę i patrzę sobie na kalendarz.... zostało mi równe 30 dni do terminu porodu :-)
    Oj jak ja bym chciała żeby już te 30 dni minęło :-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna_88 wrote:
    A ja tak siedzę i patrzę sobie na kalendarz.... zostało mi równe 30 dni do terminu porodu :-)
    Oj jak ja bym chciała żeby już te 30 dni minęło :-)
    LOL, rzeczywiście, mi też :D

8pdp47e.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba kazdej z nas powoli zaczyna doskwierac ta końcówka ciąży... u mnie też już z dnia na dzień niestety lżej nie jest... dziś jeszcze czeka mnie sprzątanie mieszkania, bo zapowiedziała się na popołudnie koleżanka z pracy, a mojego małżonka, który miał sprzątać w weekend w ciągnęły ryby i później planowane sprzątanie jakoś się rozeszlo... echhh... no nic, jak człowiek sam się za coś nie weźmie i nie zrobi to zrobione nie będzie... także tego... spinam posladki i jakoś chociaż na raty, ale muszę to mieszkanie ogarnąć... =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie dostaje totalnej kurwicy, za przeproszeniem, odkąd wstałam nie ma w kranie wody, nic ani kropelki, ani umyć zęby, ani zrobic se herbaty o obiedzie juz nie wspomne, ani nawet spuścić wody w kiblu, bo w ciągu tych dwóch godzin to już to co bylo wykorzystałam. Zero jakiejkolwiek informacji, dzwonie na administracje nic nie robią i to nie od nich, łażę po sąsiadach nikt nic nie remontuje i nie zakręcił. No i szału dostaję, bo nie wiem o co kaman i ile to potrwa. Szlag mnie zaraz trafi

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tak ja już mam dosyć , a najgorsze nie wiadomo kiedy zechce wyjść, zazdroszczę tym dziewczyną co mają wyznaczone cc kurcze, a ja nie wiadomo :( a on siedzi sobie w brzuchu i nie chce wyjść sobie.

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już bym chciała koniec i tulic małego...No ale jeszcze troszkę nam zostało już tyle wytrzymalysmy to i końcówkę damy radę :-)

U nas od rana deszczyk pada :-) w koncu jest czym oddychać

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że już wszystkie mamy dość i każda chce już tulić maleństwo :)
    Moja 18letnia siostra właśnie powiedziała że mam jej powiedzieć jak będę rodziła to ona szybko wsiądzie w pociąg i przyjedzie do mnie :) Jaka odważna hehe ale pewnie zanim dojedzie to już będzie po wszystkim, tym lepiej dla niej :)

• Carolline Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy, pewnie moj wczesniejszy post zginal w gaszczu innych, ale mozesz mi date na pierwszej stronie na 26.09 poprawic? Wiem nie duza roznica, ale lubie porzadek :D

Lady powodzenia dzis!

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • ela Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z Trójmiasta, czy ktoś chce rodzić w Redłowie, właśnie czytałam na forum poród, że mają remontować porodówkę.

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • Bruma Ekspertka

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć brzuchatki i mamusie :D
    Sigma i adzia śliczne macie dzieciaczki :D

Ja od kilku dni czuję się fatalnie :/ Skurcze codziennie, do tego zgaga, zmęczenie, mdłości a za to dzisiaj to mam wilczy apetyt. Zjem a już za 30 min. burczy mi w brzuchu :(
    Ehhhh już bym chciała urodzić :/ Synka urodziłam 8 dni przed terminem więc teraz też jestem ciekawa czy tak będzie :)

Życzę wszystkim miłego i spokojnego dzionka :)

[*] 06.08.2010 (8tc), [*] 26.06.2014 (9tc)
    Błażejek
    961l3e5ewx9j5tgn.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam zgage codziennie wieczorem- niezależnie od tego, czy zjem jabłko czy kababa na kolacje;/za to w ciągu dnia spokój na szczęście, a apetyt mam tż spory, tyle ze wiele w siebie nie wcisnę, bo chyba się zołądek skurczył, czy też został scieśnięty. Jem więc czesto i mało :-)

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja ;)

Lady trzymam kciuki ;)

Ja dzis od rana przesiaduje w toalecie, albo wczorajszy obiad u tesciowej mi zaszkodzil, albo maly chce sie juz niedlugo pojawic. Ja bym chciala, zeby jeszcze dwavtyg posiedzial, bo musze jeszcze jedna prace napisac i kilka rzeczy pozalatwiac...zobaczymy co z tego bedzie ;)

Andzia mala jest przecudna ;)

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuu.... Mąż dzisiaj stwierdził, że brzuch mam pare centymetrow nizej. A ja czuje ucisk na spojenie wiec juz blizej niz dalej. Mama moja stwierdzila, ze daje mi max 2 tygodnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 13:25

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co mężowi na rocznice pierwszą ?;) w ogóle nasza ciąża donoszona wypada dokładnie w naszą 1szą rocznicę;)))

KathleenPL lubi tę wiadomość

• kasig Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    co mężowi na rocznice pierwszą ?;) w ogóle nasza ciąża donoszona wypada dokładnie w naszą 1szą rocznicę;)))

dołączam się do pytania, bo też nie mam pojęcia. My mamy rocznicę 6 września a termin na 9

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie wygląda to tak,ze na każdą rocznicę ja gotuję pyszną kolacje,a mąż przynosi mi super kwiaty lub jedziemy do knajpy w której mięliśmy ślub na jakis obiadek i raczej obchodzimy się bez większych prezentów :-)

720fbe94f2.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam do końca tygodnia i chce urodzić. Nie wiem jak, ale inaczej oszaleje z tą moją córką. Ruchy od kilku dni znowu słabsze, potrafi spać przez kilka godzin, ja dostaję już białej gorączki, potem chwile pofika i znowu śpi. Nigdy nie mam pewności czy ten jej spokój powinien mnie niepokoić. Strasznie to trudne. Zazdroszczę wszystkim których dzieciaki są aktywne, ja bym się chętnie zamieniła nawet jakby to miało boleć. Bo teraz to się psychicznie wykańczam :(

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na rocznicę myślę zalezy jakie zainteresowania facet ma to taki prezent plus obiad/kolacja :)

Ja sie ide szykować do cipolonga bo za godzine wizyta ,obiecuje ze bede dokladniej słuchać a nie jak wtedy ze rozwarcie mam na 1,5cm :D

Nancy co tam z lady , pisala cos ?

U mnie to zaczeli hazard robic ile czasu mi zostalo , sasiadke spotkalam z maama gadala i jak na brzuch patrzyła to mowi ze jak mam miesiac do konca to daje 2tyg bo nisko brzuch mam

‹‹ 2044 2045 2046 2047 2048 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ