Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadziaRatMed wrote:Cos czuje, ze Lady skonczy jutro na cc
Ja tez bym juz chciała byc po, ciagna się te dni w nieskończoność, te ostatnie 2miesiace trwaja dluzej niz pierwsze 7...
Powiem wam ze wraz ze spadkiem temp wrocily mi sily tj. dalej ruszam sie jak slimak ale mam sile na sprzatanie i wyjazdy do miasta. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatka196 wrote:Dziewczyny czy wasze stopy tez tak wyglądają? Czuję się jak monstrum
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a24cf433b09e.jpg
Moje tak wygladaly w sobote. Bylam przerazona bo takie mialam juz o 11 rano. Kupilam pokrzywe i poki co pomoglo. Moze kostki nie sa takie ladne jak kiedys ale juz takiej opuchlizny nie ma. Agatka masz mozliwosc zmierzyc cisnienie?? Bo przydaloby sie je kontrolowac przy obrzekach. -
agatka196 wrote:Dziewczyny czy wasze stopy tez tak wyglądają? Czuję się jak monstrum
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a24cf433b09e.jpg
Moje wyglądały podobnie... teraz jak codziennie serwuje sobie wieczorem kubek pokrzywy i talerz arbuza jest znacznie lepiej... chociaż i tak opuchlizna siebie trzyma i wszelkie buty mam zaraz odcisniete... -
nick nieaktualnyA w ogole ostatnio pisalysmy o dostawaniu rzeczy od innych. Wczoraj dostalam karton ubran od siostry (jej synek ma kilka miesiecy), a ze mieszkaja za granica to rzeczy sa glownie next, gap itp Wiec stwierdzilam, ze siostra mnie chyba lubi haha A tak na serio to ciesze sie bardzo ale nie mam gdzie tego upchnac. Zostawilam w szafie rzeczy do rozm 68 a reszte wrzucilam w wory prozniowe i na pawlacz. A i tak szafa zawalona. Ciekawe ilu rzeczy nie zalozy.
-
Dziękuję dziewczyny, faktycznie tak jak popatrzyłam na zdjęciu to wcale ten mój brzuszek jakoś nisko bardzo nie jest... to dobrze, obusmy dały rade razem wytrwać jeszcze te 24 dni
Staraczka spora juz ta Twoja cora
A jak z szyjka, wszystko okey i zamkniete?
Co do Lady to też mi się wydaje, ze chyba niestety zakończy sie cc ... chociaż życzę Jej, żebym się mylila i Zuzia postanowiła wyjść samaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 14:48
-
nick nieaktualnyagatka196 wrote:Dziewczyny czy wasze stopy tez tak wyglądają? Czuję się jak monstrum
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a24cf433b09e.jpg -
No właśnie mam codziennie napuchniete ale nie aż tak jak dziś. Dziś jest jakieś apogeum.
Ciśnienie 129/70, puls 109.
A ta pokrzywa to herbatka tak? Zaraz pójdę na miasto i kupie. A wizytę mam w środę.
A butów to ja już dawno nie nosiłam tylko klapki.
A gin wie ze robią się obrzęki. Tyle że jeszcze takich nie było. Rano lecę zrobić ostatnie badania na wrazie w.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 14:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gusiak wrote:Dziękuję dziewczyny, faktycznie tak jak popatrzyłam na zdjęciu to wcale ten mój brzuszek jakoś nisko bardzo nie jest... to dobrze, obusmy dały rade razem wytrwać jeszcze te 24 dni
Staraczka spora juz ta Twoja cora
A jak z szyjka, wszystko okey i zamkniete?
Co do Lady to też mi się wydaje, ze chyba niestety zakończy sie cc ... chociaż życzę Jej, żebym się mylila i Zuzia postanowiła wyjść sama
ja w 40tc nie wiedzialam co to skurcz. Po 12 h chodzenia z oksytocyna i chust wie czym jeszcze urodzilam naturalnie, ale wymeczyli mnie okropnie. Takze nigdy nie wiadomo.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Odpoczne trochę i idziemy na spacer to kupię herbatkę i będę pić, pić oby tylko to zeszło.
Włoski zrobiłam i jestem mega zadowolona bo odrazu czuje się świeżo i młodziej
Byłam jeszcze u weterynarza z moim Czesławem i w środę wieczorem oddaje go na operację. Będę płakać.
Staraczka dużą juz dziewczynka
Gusiak brzusio śliczny i taki zgrabnyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 15:00