X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak, brzusio sliczny. Ale moj jednak duzo nizej. Wogole bardzo mi w dol ciagnie ten brzuch... ciezko :(

Gusiak lubi tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:
    Cos czuje, ze Lady skonczy jutro na cc
    Ja tez bym juz chciała byc po, ciagna się te dni w nieskończoność, te ostatnie 2miesiace trwaja dluzej niz pierwsze 7...
    Mi tez sie wydaje ze takie wywolywanie przed terminem malo skuteczne jest.

Powiem wam ze wraz ze spadkiem temp wrocily mi sily tj. dalej ruszam sie jak slimak ale mam sile na sprzatanie i wyjazdy do miasta.

• diatomka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie wybyczylam! 5 h lezenia!
    Niech ten gin oceni moj stan bo glowa mnie z nierobstwa boli

Jade po synka do pkola

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecie wazy 3200 !!!
    Aaaaa trzeba ją wywalac bo za duza bedzie :D

Lilla My, kasig, aldonaa, Gusiak, adzia, Misi@, agatka196, monaaa85, diatomka, .ona., Anitka201, Czarna_88, snoopy_etka, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy wasze stopy tez tak wyglądają? Czuję się jak monst

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:36

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Dziewczyny czy wasze stopy tez tak wyglądają? Czuję się jak monstrum :-(

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a24cf433b09e.jpg

Moje tak wygladaly w sobote. Bylam przerazona bo takie mialam juz o 11 rano. Kupilam pokrzywe i poki co pomoglo. Moze kostki nie sa takie ladne jak kiedys ale juz takiej opuchlizny nie ma. Agatka masz mozliwosc zmierzyc cisnienie?? Bo przydaloby sie je kontrolowac przy obrzekach.

• .ona. Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:

Wspolczuje. Mnie na szczescie kompletnie nic nie spuchlo.

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej, Agatka...wyobrażam sobie jakie to dziwne uczucie. U mnie na szczęście kostki, żyły i inne ścięgna widoczne..
    kiedy masz wizytę? Może gin coś poradzi?

l22nhdge5b933eoh.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, agatka współczuję! Już więcej nie będę pytać jak sprawdzić czy mi nogi puchną, taki stan to bym chyba rozpoznała.
    Moje są może odrobinę większe niż normalnie, ale nadal widać kostki, ścięgna, żyłki na stopach itp.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:

Moje wyglądały podobnie... teraz jak codziennie serwuje sobie wieczorem kubek pokrzywy i talerz arbuza jest znacznie lepiej... chociaż i tak opuchlizna siebie trzyma i wszelkie buty mam zaraz odcisniete...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogole ostatnio pisalysmy o dostawaniu rzeczy od innych. Wczoraj dostalam karton ubran od siostry (jej synek ma kilka miesiecy), a ze mieszkaja za granica to rzeczy sa glownie next, gap itp Wiec stwierdzilam, ze siostra mnie chyba lubi haha A tak na serio to ciesze sie bardzo ale nie mam gdzie tego upchnac. Zostawilam w szafie rzeczy do rozm 68 a reszte wrzucilam w wory prozniowe i na pawlacz. A i tak szafa zawalona. Ciekawe ilu rzeczy nie zalozy.

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny, faktycznie tak jak popatrzyłam na zdjęciu to wcale ten mój brzuszek jakoś nisko bardzo nie jest... to dobrze, obusmy dały rade razem wytrwać jeszcze te 24 dni =)

Staraczka spora juz ta Twoja cora =)
    A jak z szyjka, wszystko okey i zamkniete?

Co do Lady to też mi się wydaje, ze chyba niestety zakończy sie cc ... chociaż życzę Jej, żebym się mylila i Zuzia postanowiła wyjść sama =)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 14:48

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka, a co lekarz na to? Opuchnięcia, szczególnie przy takich temp jak ostatnio, są do pewnego stopnia normalne. No i tak jak pisze lila - trzeba kontrolować ciśnienie. Spore masz te poduszki, a to tak od rana, czy na koniec dnia?

gg64rl68s121551a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:

U mnie przez cały zeszły tydzień też tak było. Teraz jest lepiej, ale nadal butów nie założenia. W szpitalu powiedzieli mi, że to normalne. Mi jeszcze nogi robią się fioletowe i maja takie białe plamki, dłonie również :(

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie mam codziennie napuchniete ale nie aż tak jak dziś. Dziś jest jakieś apogeum.
    Ciśnienie 129/70, puls 109.
    A ta pokrzywa to herbatka tak? Zaraz pójdę na miasto i kupie. A wizytę mam w środę.

A butów to ja już dawno nie nosiłam tylko klapki.

A gin wie ze robią się obrzęki. Tyle że jeszcze takich nie było. Rano lecę zrobić ostatnie badania na wrazie w.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 14:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 23:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 23:09

agatka196 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczko dużą dziewczyna. Mój miał w srode 2610. Zobaczymy w czwartek ile waży ;) bo nie jestem pewną czy dobrze zmierzyli skoro dwa tyg. Temu miał 2559 g jeśli tak to cośmmało przybrał :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 14:55

• .ona. Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Dziękuję dziewczyny, faktycznie tak jak popatrzyłam na zdjęciu to wcale ten mój brzuszek jakoś nisko bardzo nie jest... to dobrze, obusmy dały rade razem wytrwać jeszcze te 24 dni =)

Staraczka spora juz ta Twoja cora =)
    A jak z szyjka, wszystko okey i zamkniete?

Co do Lady to też mi się wydaje, ze chyba niestety zakończy sie cc ... chociaż życzę Jej, żebym się mylila i Zuzia postanowiła wyjść sama =)

ja w 40tc nie wiedzialam co to skurcz. Po 12 h chodzenia z oksytocyna i chust wie czym jeszcze urodzilam naturalnie, ale wymeczyli mnie okropnie. Takze nigdy nie wiadomo ;).

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpoczne trochę i idziemy na spacer to kupię herbatkę i będę pić, pić oby tylko to zeszło.
    Włoski zrobiłam i jestem mega zadowolona bo odrazu czuje się świeżo i młodziej :-P
    Byłam jeszcze u weterynarza z moim Czesławem i w środę wieczorem oddaje go na operację. Będę płakać.

Staraczka dużą juz dziewczynka :-)

Gusiak brzusio śliczny i taki zgrabny :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 15:00

‹‹ 2046 2047 2048 2049 2050 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ