Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRoznie to bywa z dzieciaczkami. Moja siostra bala sie , ze jej synek bedzie miala adhd po urodzeniu bo taki byl w brzuchu. Kopal ja caly czas i to wszedzie. A po urodzeniu okazalo sie ze to aniolek. Odd 3 miesiaca w ogole w nocy nie jada (fakt nadrabia w dzien), w nocy sie nie budzie, nie plqcze w ogole, jest bardzo spokojny i ciagle usmiechniety. I bardzo duzo spi. Moj brat tez ma dziecko aniola. I boje sie, ze limit w rodzinie wyczerpany na grzeczne dzieci
-
sowa28 wrote:Dziewczyny, dlaczego Lady ma wywoływany poród? Pytam, bo jestem na podobnym etapie ciąży i mnie to zastanawia co do tego doprowadziło, bo jeszcze czas...
-
nick nieaktualny
-
Lady miała chyba ostatnią miesiączkę 20 listopada, czyli gdyby liczyć tak jak nam wszystkim wg OM, to ma o jeden dzień ciąże straszą ode mnie. Myślę, że może tak być, bo pamiętam nawet lady z ovu, że miałyśmy prawie w tych samych dniach owulację.
-
nick nieaktualny
-
Wiek wiekiem .... Ja mam 27 lat a mijbkochany mąż 38
i dopiero teraz udało nam się z małym bo wcześniej trochę porażek było...I będziemy chcieli później jeszcze jedno maleństwo jak Bóg da
(ale on już ma też Core 14 letnia )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 20:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KathleenPL wrote:Robię serbii z oreo, om nom nom.
Co do wieku, to ja mam 28, ale wszyscy dają mi dużo mniej, do tego stopnia, że od jednej pani usłyszałam, że wyglądam jak opiekunka, a nie matka swojego dziecka, a jedna z sąsiadek, jak kiedys z rozmowy w windzie wyszło że mam już 3letniego syna powiedziała że jest w szoku, bo wyglądam jak licealistka (szłam z plecakiem i w warkoczu), już nie miałam serca jej mówić, że drugie w drodze
U mnie plan był taki: dwójka dzieci przed 30tką, a potem zajmuje się już tylko sobą. Kiedyś powiedziałąm o tym mamie, to strasznie się z tego śmiała, teraz musiała odszczekaćA to wszystko przez to, że mam już 70letnich rodziców (chociaż mentalnie max 40) i nie chciałam tego samego fundować swoim dzieciom.
A mąż ma 34 lata, i wszyscy mu zazdroszą, bo jego włoscy kumple są jeszcze na etapie wprowadzania się z domu, zmieniania dziewczyn, ewentualnie hajtania się, ale też nie robią sobie od razu dzieci. Efekt jest taki, że potem jak ich żony mają 35+ lat (te też są niezłe, myślą, że są wieczne), to albo nie mogą zajść, albo mają od razu bliźniaki. A ja we Włoszech uchodzę za młodocianą matkę, coś jak u nas 16latki w ciąży, bo bardzo zaniżam średnią