Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCarolline wrote:Ja sie bardzo cieszę, ze sie dopiero zdecydowaliśmy teraz po tym jak sie wyszalelismy. Wcześniej pewnie bym myślała, ze to za Karę a teraz z przyjemnością posiedzę w domku i odpuszczę sobie imprezy na jakiś czas
jeśli ktoś planuje dziecko to nie jest ono za karę. ja czasem sobie myślę teraz,że skończą się częste wypady gdzieś itd ale w sumie z dzieckiem też sporo można, zawsze dziadkowie chętnie posiedzą a mąż i zona mogą gdzieś się wybrać. -
Carolline wrote:Ja sie bardzo cieszę, ze sie dopiero zdecydowaliśmy teraz po tym jak sie wyszalelismy. Wcześniej pewnie bym myślała, ze to za Karę a teraz z przyjemnością posiedzę w domku i odpuszczę sobie imprezy na jakiś czas
Carolline lubi tę wiadomość
-
A ja znowu nigdy imprezowa nie byłam, najczęściej wizja wyjścia gdzieś jawiła mi się właśnie jako "kara". Zawsze przekladalam spokojny wieczór w domu, nad wszelkie atrakcje. Dlatego akurat ten aspekt posiadania dziecka mnie nie martwi.
KathleenPL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:Właśnie pieke muffinki
mam fajny przepis na takie z czerwonej fasoli, banana jajek kakao i proszku do pieczenia
nikt ze znajomych nie poznal sie ze nie ma w nich oleju, mąki i cukru
podasz mi przepis? Bezglutenowe więc mąż będzie mógł się zajadac
Coś czuje, że niedługo ja przywitam się z synkiem. Cały dzień męczy mnie biegunka i spina się brzuch. Chyba,że to nadal ćwiczeniatrix lubi tę wiadomość
-
Gusiak!!Te placki na jogurcie greckim to maomazja w dziobie!!
))))Pychotka!!
U nas:ja 29 a Maz 40I moi Rodzice mirli taka sama roznice,splodzili 5 dzieci
Jestem przyslowiowym 50-letnim plemnikiem
Fakt,moj Tato juz nie zyje.Mam za to 4 cudownego starszego rodzenstwa i jakie swieta sa super!
Poki co nie planujemy wiecej dzieci.Maz ma syna 8 letniego z poprzedniego zwiazku,ale jak kiedys pisalam:nasze relacje sa srednie. No i placi ogromne alimenty,takze pozyjemy zobaczymy.
Czy ktoras z Was tez ma takie wybuchy goraca niczym menopauza??cholera,mnie to juz wkurza od kilku dni...Gusiak lubi tę wiadomość
Córcia
-
Kucykowa wrote:Czy ktoras z Was tez ma takie wybuchy goraca niczym menopauza??cholera,mnie to juz wkurza od kilku dni...
Niestety wiem o czym mówisz. Nagły atak ciepławtedy zmieniam pozycję i mija.. Rysiek Rynkowski wiedział o czym śpiewa "dary.. Dary losu"
)
-
Tak, ja mam mega uderzenia gorąca. I to w zasadzie od początku ciąży mi się zdarzają, P juz się zdążył że mnie nie raz obsmiac.
Tak pytam o te trójkę, bo mi się kiedyś marzyło 3 dzieci, a po ostatnich staraniach stwierdzilam, że nie ma sensu. Za to jak mi brzuch urósł juz to P stwierdził, że mu się to strasznie podoba i w sumie to moglibysmy mieć jeszcze trzecie -
Pisałam z lady. Miała skurcze co 3 minuty o sile 70% ale ucichły.
Ja też bardziej domator jestem. Wolę posiedzieć w domu z mężem przed tv niż iść na imprezę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 21:49
KathleenPL lubi tę wiadomość
-
Hej ja po lekarzu mala wazy ladnie 2663g i wyprEdza o poltora tyg termin OM.
Czyli w 2,5 tyg przytyla ok 500-600 g u tego samego gina
LoZysko drugoego stopnia
Gbs pobrany, szyjki nie mierzyl przez usg tylko na fotelu i ocenil na ok 2cm.
I te skurcze co mam to nie braxtony tylko po prostu skurcze
Lady oj cie wymecza cos czuje:/Nancy87, Czarna_88, bento, Dominka92, Misi@, aldonaa, Gusiak, snoopy_etka, julita, .ona., Anitka201, trix, agatka196 lubią tę wiadomość
-
A ja mam dzisiaj jakieś skurcze tak od 15 już chyba ale tak co pół godziny albo trochę rzadziej ...
-
nick nieaktualnyKathleenPL wrote:Lady trzymaj się! Dasz radę!
Ja tez wolę siedzieć w domu, albo rodzinniengdzies sobie pojechać czy pospacerować niz imprezowac. Nawet jak na imprezy chodziliśmy to zawsze siedzieliśmy gdzieś, saczylismy piwo i wolelismy pogadać niz szaleć.
ja lubię takie "domówki" ze znajomymi, jakieś faje gry planszówki, karty, gril, ognisko -
Teraz jest planowana mała i juz sie nie mogę doczekać, ale fakt faktem jest ze dopiero teraz sie wsród naszych znajomych zaczyna boom na dzieci. Dotychczas były imprezy i pełno podróży. Teraz życie zwolni i bedzie mniej egzotycznie :p. Dziadkowie to mogą za nianie robić jak sa blisko, my jesteśmy zdani głownie na siebie i dlatego woleliśmy decyzje dobrze przemyśleć.