Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się ponownie udało mi się usunąć i dopiero teraz obudziłam. Mnie co jakiś czas nawiedzaly skurcze brzucha i z bloku nisko i w dole brzucha tak dziwnie kuje jakby jajnik na okres nie mam pojęcia ale te skurcze się wyciszaja i są słabe a jak jeżdżę na Ktg to jak na złość wtedy nic nie czuję. Wstaje na śniadanie i do tego przyprawie mięso na obiad niech się polezy w lodówce za godzinę siostra ze szfagrem przychodzi
-
snoopy_etka wrote:Ale tu dziś ruch...wieczorem spokojnie, a tu nagle trójka maluchów się szykuje
Powodzenia dziewczyny! Jak ja myślę o tym, ile mi jeszcze zostało...nawet skurczy przepowiadających jeszcze nie miałam :p
Nam jak ściągną krazek to od razu na porodówkęa propo kiedy będziesz miała sciagany bo ja za tydzień i trochę się boje
-
Hej hej... kurcze.. znowu emołszyny..
) Skabarka, Lady i Sweety.. powodzenia na porodówkach..!!!
Ja natomiast jakieś dwa tygodnie przed terminem jestem a kompletnie nic nie czuję..żadnych skurczy, czopów itp. Jestem w 9, wyglądam na 12 a czuję się na 3 miesiąc.... O co chodzi.. ??
Chadzam na ktg.. ale tam też się nic nie zapisuje.. ehh. Będą pewnie wywoływać w dniu terminu. Trochę się tego obawiam, bo to pewnie ciężej idzie niż tak samo z siebie. Ale cóż.. pożyjemy zobaczymy.
Ale fajnie, że przynajmniej u innych można śledzić akcje... -
Trzymam kciuki za wszystkie 3 rodzace a i juz widze jak dzis popracuje
Jeszcze 2 tyg w pracy mi zostaly a tyle spraw, ze nie wiem jak to ogarne a od wczoraj wiem chyba co to sa skurcze przepowiadajace i to jak wy to nazywacie stawianie sie brzucha, srednio mi sie to podoba, ale chyba trzeba sie do tego juz przyzwyczaic
A i wczoraj zapomnialam wrzucic foto malutkiej z usg wtorkowego, wiec juz to naprawiam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c527e3d7ffe4.jpgchabasse, Lilla My, Dominka92, la_lenka, kasig, diatomka, Czarna_88, snoopy_etka, adzia, 4me, aldonaa, Kucykowa, Gusiak, easymum, sowa28, karolcia87, agatka196, Anitka201, Kasiarzynka lubią tę wiadomość