Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry!
Skabarka,trzymamy kciuki!!
U nas nocka wzgledna,gdyby nie bol zeba...Teraz sie ciut wyciszylo,ale niech przejdzie,bo tak krotko przed porodem nie chce jeszcze w zebach grzebac.
Dzis mam pracowity dzien,bo w niedziele mamy z Mezem 1sza rocznice slubu i przygotowuje Mu pamietnik z zapiskami od poczatku naszej znajomosci:smsy sprzed 3 lat itdBedzie plakac znajac Jego wrazliwosc
Sigma i Andzia:jak idzie karmienie piersia?karmicie na zadanie?
Carolline lubi tę wiadomość
Córcia
-
nick nieaktualny
-
A ja znowu dopiero zauważyłam, że dziś 38 suwaczek pokazuje, czyli w zasadzie juz w każdej chwili. Jeju jeju!!!
Dziś mam spotkanie z polozna w Zośce, jutro usg u mojej gin. Skurcze lekkie z krzyża idą coraz częściej, ale takie lightowe, że staram się na nie nie zwracać uwagi. No to ten... Zbieram się powoli.Misi@, easymum, .ona., Gusiak lubią tę wiadomość
-
Wow dzieje sie!
Skarbka pewnie po oksy sie ruszy, mialam podobnie w tamtej ciazxy.
Kucykowa ciebie zab, mnie ucho w nocy. Jakas krosta mi sie robi ech.
Ona ja tez Tyma nie nosze ale on mysli ze jak bede Tosie to i jego nosic.
Kathlen tez tak robie ze cos dla malej cos dla Tyma, albo pozyczamy cos od Tosi. Ale cykora mam glownie przez to jak ja zareagowalam na pojawienie sie brata.., tylko ze ja mam taki charakter dosc zlosliwy i zawistny . -
nick nieaktualny
-
Ja rozumiem, że sobie o różnych mało przyjemnych rzeczach piszemy, ale serio - co wnosi ten post o sraczce?
diatomka, Dżuls, paula2013, lila1983, kapturnica, Pola Irene, 4me, Carolline, easymum, Nancy87, Gusiak, snoopy_etka, Dominka92, Paulinek, agatka196, trix lubią tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny