X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jej.. spei wsobie w najlepsze a tu takie rzeczy się dzieją... wczoraj przeczytałam ostatni post jak skabarka pisała ze za 30 min jej nie przejdzie to jedzie do szpitala i poszłam spać bo myślałam ze pewnie się wyciszy... wstaje a tu trzy dzieciaczki się szykują...

czytam czytam i co chwilę do męża krzyczę o nowych informacjach... śmieję się że zaraz zacznę rodzić z tych emocji :) teraz to się do wieczora nie odkleję od komputera a zaplanowaliśmy sprzątanie na dzisiaj :)

• anula1990 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale emocje :P
    KIBICUJE WAM DZIEWCZYNY !:)

74disg18xt1q3yyo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też melduję się na "seans" :D kto robił popcorn? :D
    Czeeeekam na wieści! :)

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chabasse mam dokładnie tak samo- zero objawów porodu, wielki brzuchol i chęc pozytywnego zakończenia ciąży jaknajszybciej..:-)

720fbe94f2.png
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaM wrote:
    Nam jak ściągną krazek to od razu na porodówkę:) a propo kiedy będziesz miała sciagany bo ja za tydzień i trochę się boje :)

Ja nic nie wiem, bo mój lekarz jest na urlopie i dopiero 31 sierpnia mam wizytę...To będzie 36+3 tc, więc już coś więcej powinien mi powiedzieć. Jedyne czego jestem pewna, to tego że nie przenoszę, bo przy tej dwunaczyniowej pepowinie nie czeka się ponoć do terminu :)

• diatomka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale czad! Do boju!!!

Byl facet ze spoldzielni, mowie mu ze zima kapie woda a ten ze nie weidac ja mu na to bo nie grzerja kaloryfery przeciez! Wymienil tylko te pokretla a zaworu nie. I zima mam zglosic jak bedzie kapalo ja pitole,
    Maz bedzie musial zadzweonic zeby po pracy przyszedl to zrobi!ale ktos inny! Lenie!

Madzia a prasowalas rozmiar 56 czy wyzsze tez?

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie no no dziś dzień narodzin się szykuje.
    Trzymam kciuki za 3 dzieciaczków :)
    Powodzonka!!

• diatomka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Snoopy ooo ja tez mam wizyte 31 sierpnia i bede wtedy 36+4 :)
    W poprzedniej ciazy urodzilam dokladnie w tym tyg;)

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Madzia a prasowalas rozmiar 56 czy wyzsze tez?

prasowałam do 62-68 cięzko określić, ponieważ nie wsyztskie ciuchy mają rozmiary albo mają taki 0-3miesiące no i jedno 62 jest wielkie a drugie malutkie, także ja tak na oko zrobiłam wstępną segregację co się będzie nadawać na najbliższy czas :))

relgio4pxlxziakh.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarz mowil ze po 38 tyg dopiero mi sciagnie ten krazek.. Dlugo.. :p
    No ale im dluzej tym lepiej ;)

relgzbmhh8tsviez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow!

cisza, cisza i tu nagle 3 dzieciaczków :P Dziewczyny trzymam kciuki :)

Ja się dopakowuje do szpitala, jutro o 7 mam sie stawić na IP no i być może o ile w sobote będzie ok z badaniami to zobaczę swoją Amelkę <3

muszę dzis jakiś fajny dzień zorganizować synkowi :P ostatni z mama jako jedynak :P :P :P

kasig, 4me, Carolline, Gusiak, easymum, snoopy_etka, karolcia87, agatka196, Bruma lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powodzenia dziewczyny, razem z mężem trzymamy kciuki ;))))

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 21:34

l22nhdge5b933eoh.png
  • ela Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, byłam na wizycie, ale lekarka na zastępstwie bo mój na urlopie, a mi zwolnienie się skończyło. No i nic nie wiem, chyba jeszcze nic nie ruszyło.
    Muszę szukać prezentu dla męża bo Mani do niedzieli pewnie nie urodzę.☺

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po śniadaniu ;-) ciekawa jestem która pierwsza na listę się wpisze ale wam fajnie ;-) a mój siedzi dalej i się nie wybiera choć dziś dwa takiej mocne rano skurcze miałam, że aż płakałam brzuch mieszkanie stwardnial ledwo oddychalam jeden za drugim ale przeszło. W środę za tydzień wizyta zobaczymy co tam mi powie ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 10:31

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tak trochę inny temat chciałam poruszyć... Czy jest ktoś kogo rozczarował minky? Kupiłam kocyk z babyono i przyznam, że spodziewałam się czegoś zupełnie innego. Myślałam, że będzie to taki mięsisty, puchaty koc, mam dla siebie taki chyba z mikrofibry i oczekiwałam czegoś w tym stylu. A to przyszło coś cienkie, ślisko sztuczne. Owszem miłe w dotyku, ale szału nie robi.
    Czy to jest jakaś podrabiana minky czy po prostu ja nie rozumiem fenomenu tego materiału?

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    A ja tak trochę inny temat chciałam poruszyć... Czy jest ktoś kogo rozczarował minky? Kupiłam kocyk z babyono i przyznam, że spodziewałam się czegoś zupełnie innego. Myślałam, że będzie to taki mięsisty, puchaty koc, mam dla siebie taki chyba z mikrofibry i oczekiwałam czegoś w tym stylu. A to przyszło coś cienkie, ślisko sztuczne. Owszem miłe w dotyku, ale szału nie robi.
    Czy to jest jakaś podrabiana minky czy po prostu ja nie rozumiem fenomenu tego materiału?

Miałam dokladnie takie same odczucie =/

74disg18xt1q3yyo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam takie pytanie... z moich wyliczeń wychodzi ze luteiny starczy mi do 29 sierpnia a moja gin jest na urlopie,, będzie wtedy równo 36+0 i nie wiem czy czekać do wizyty do 07.09 czy iść do innego gina żeby mi wypisał receptę. bo boję się ze jak sama odstawie to jeszcze coś się zacznie dziać.
    Kidy macie odstawianą luteinę?

• adzia Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powodzenia. ☺żeby szybko poszło i w miarę bezbolesnie. ☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i na fb dziewczyny też się rozpakowują... jedna za drugą :P

‹‹ 2089 2090 2091 2092 2093 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ