Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjej.. spei wsobie w najlepsze a tu takie rzeczy się dzieją... wczoraj przeczytałam ostatni post jak skabarka pisała ze za 30 min jej nie przejdzie to jedzie do szpitala i poszłam spać bo myślałam ze pewnie się wyciszy... wstaje a tu trzy dzieciaczki się szykują...
czytam czytam i co chwilę do męża krzyczę o nowych informacjach... śmieję się że zaraz zacznę rodzić z tych emocjiteraz to się do wieczora nie odkleję od komputera a zaplanowaliśmy sprzątanie na dzisiaj
-
nick nieaktualny
-
AniaM wrote:Nam jak ściągną krazek to od razu na porodówkę
a propo kiedy będziesz miała sciagany bo ja za tydzień i trochę się boje
Ja nic nie wiem, bo mój lekarz jest na urlopie i dopiero 31 sierpnia mam wizytę...To będzie 36+3 tc, więc już coś więcej powinien mi powiedzieć. Jedyne czego jestem pewna, to tego że nie przenoszę, bo przy tej dwunaczyniowej pepowinie nie czeka się ponoć do terminu
-
Ale czad! Do boju!!!
Byl facet ze spoldzielni, mowie mu ze zima kapie woda a ten ze nie weidac ja mu na to bo nie grzerja kaloryfery przeciez! Wymienil tylko te pokretla a zaworu nie. I zima mam zglosic jak bedzie kapalo ja pitole,
Maz bedzie musial zadzweonic zeby po pracy przyszedl to zrobi!ale ktos inny! Lenie!
Madzia a prasowalas rozmiar 56 czy wyzsze tez? -
nick nieaktualny
-
diatomka wrote:Madzia a prasowalas rozmiar 56 czy wyzsze tez?
prasowałam do 62-68 cięzko określić, ponieważ nie wsyztskie ciuchy mają rozmiary albo mają taki 0-3miesiące no i jedno 62 jest wielkie a drugie malutkie, także ja tak na oko zrobiłam wstępną segregację co się będzie nadawać na najbliższy czas)
-
nick nieaktualnyWow!
cisza, cisza i tu nagle 3 dzieciaczkówDziewczyny trzymam kciuki
Ja się dopakowuje do szpitala, jutro o 7 mam sie stawić na IP no i być może o ile w sobote będzie ok z badaniami to zobaczę swoją Amelkę
muszę dzis jakiś fajny dzień zorganizować synkowiostatni z mama jako jedynak
kasig, 4me, Carolline, Gusiak, easymum, snoopy_etka, karolcia87, agatka196, Bruma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam, byłam na wizycie, ale lekarka na zastępstwie bo mój na urlopie, a mi zwolnienie się skończyło. No i nic nie wiem, chyba jeszcze nic nie ruszyło.
Muszę szukać prezentu dla męża bo Mani do niedzieli pewnie nie urodzę.☺
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
My po śniadaniu
ciekawa jestem która pierwsza na listę się wpisze ale wam fajnie
a mój siedzi dalej i się nie wybiera choć dziś dwa takiej mocne rano skurcze miałam, że aż płakałam brzuch mieszkanie stwardnial ledwo oddychalam jeden za drugim ale przeszło. W środę za tydzień wizyta zobaczymy co tam mi powie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 10:31
-
A ja tak trochę inny temat chciałam poruszyć... Czy jest ktoś kogo rozczarował minky? Kupiłam kocyk z babyono i przyznam, że spodziewałam się czegoś zupełnie innego. Myślałam, że będzie to taki mięsisty, puchaty koc, mam dla siebie taki chyba z mikrofibry i oczekiwałam czegoś w tym stylu. A to przyszło coś cienkie, ślisko sztuczne. Owszem miłe w dotyku, ale szału nie robi.
Czy to jest jakaś podrabiana minky czy po prostu ja nie rozumiem fenomenu tego materiału? -
la_lenka wrote:A ja tak trochę inny temat chciałam poruszyć... Czy jest ktoś kogo rozczarował minky? Kupiłam kocyk z babyono i przyznam, że spodziewałam się czegoś zupełnie innego. Myślałam, że będzie to taki mięsisty, puchaty koc, mam dla siebie taki chyba z mikrofibry i oczekiwałam czegoś w tym stylu. A to przyszło coś cienkie, ślisko sztuczne. Owszem miłe w dotyku, ale szału nie robi.
Czy to jest jakaś podrabiana minky czy po prostu ja nie rozumiem fenomenu tego materiału?
Miałam dokladnie takie same odczucie -
nick nieaktualnya ja mam takie pytanie... z moich wyliczeń wychodzi ze luteiny starczy mi do 29 sierpnia a moja gin jest na urlopie,, będzie wtedy równo 36+0 i nie wiem czy czekać do wizyty do 07.09 czy iść do innego gina żeby mi wypisał receptę. bo boję się ze jak sama odstawie to jeszcze coś się zacznie dziać.
Kidy macie odstawianą luteinę? -
nick nieaktualny