X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathlen niezle z tyym lozyskiem, ja mam juz 2 st

Ale jestem glupia, co chwila podchodze do lustra i spogladam jak dzos ladnie wygladam.

Misi@, trix lubią tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:

Dominika czyżby zapowiadał się u was gorący wieczór? ;)
    Z krazkiem watpie :(

relgzbmhh8tsviez.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czy śledzicie pamiętniki BBF ale można poczytać tam opisy iporodów dziewczyn które są już "po" i to jest fajne źródło informacji tego co może nas spotkać

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:

Ale jestem glupia, co chwila podchodze do lustra i spogladam jak dzos ladnie wygladam.
    haha padlam ja tak tez czasem robie:P

Misi@ lubi tę wiadomość

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:

Jednym słowem jestem stworzona do noszenia dzieci i przeterminowywania się, natomiast niekoniecznie do wydawania ich na świat XD

Ja tez mam wielkie lustro w pokoju i oglądam jak fajnie wyglądam. Ciąza mi służy, nawet mąż mi to wiecznie powtarza :)

diatomka, Nancy87 lubią tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • PannaB Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    No to w poniedziałek mam się rano stawić w szpitalu i będą myśleć nade mną. Najpierw KTG, usg, a potem decyzja.
    Ależ mnie to dziecko stresuje. Jeszcze się nie urodził nawet XD
    Z wesołych rzeczy. Łożysko dalej 1 stopień XD

uparciuch u mnie lewkarz mowil ze nie bedziemy probowac obracac i ze odrazu cc tylko bez akcji, planowane, 3go bedzie decyzja a ja nie umiem okreslic czy ugory czuje glowke czy dupke:P

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • diatomka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka ale Cie dopadlo

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    uparciuch u mnie lewkarz mowil ze nie bedziemy probowac obracac i ze odrazu cc tylko bez akcji, planowane, 3go bedzie decyzja a ja nie umiem okreslic czy ugory czuje glowke czy dupke:P
    No i wlasnie potwierdza się reguła. Co lekarz czy polozna to inne zdanie.
    Mnie dzisiaj ginka przed usg pomacala i mowi, że chyba głowa w dole. A na usg niespodzianka.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zauważyłam, że mnie też ostatnio coś ciągnie strasznie do słodkiego... nie mam na nic jakiegoś szczególnego apetytu, jedynie na jakieś łakocie =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś zobaczyłam czyjąś fotkę domowego burgera i się zasliniłam, strasznie bym takiego zjadła. Albo kawałek łososia.
    Oczywiście nic z tego nie mam :P

KathleenPL lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:

fajnie masz, ja się nie zmieniałam na twarzy przez całą ciążę a tu od ost tygodni jestem jakaś napuchnięta i okrąglutka :p

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam ze ulga juz jest :D
    Kupiłam gniazdko i wciagnelam nosem hahaha dobre i mało ale nie wracam do sklepu zaczekam grzecznie na dostawę czekolady jak małż wroci z pracy .

U mnie też od kilku dni słodycze to numer 1 we wtorek karpatke robilam w środę ostatni kawałek do inki zjadlam , i od środy chałwe jem , mój to powiedział że jak hy tyle miał jej zjeść to hy sie mu cofnęlo haha

• snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    A ja dziś zobaczyłam czyjąś fotkę domowego burgera i się zasliniłam, strasznie bym takiego zjadła. Albo kawałek łososia.

La_lenka, chętnie oddam ci mojego łososia... mam odrzut od ryb, a mój mąż wciska je na siłę, bo to przecież samo zdrowie i kwasy omega :)
    Ja na przemian mam parcie na warzywa i owoce oraz słodycze (choć nigdy za nimi nie szalałam). Ostatnio wsunęłam pół sloiczka nutelli, a teraz przez Staraczkę ciągle myślę o smietance do kawy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 23:16

KathleenPL, Sigma, julita, agatka196, aldonaa, easymum, Anitka201 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Snoopy też na sucho wcinasz ?
    Ja pamiętam jak z siostrą małe byłyśmy i rodzice przed nami chowali bo jadlysmy na potęgę a potem brzuch bolał :D :D

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Mój P robi pyszne burgery, zapraszam. A wczoraj kupiliśmy w makro steki po promocji takie wypasione z wolowinki (ostatni dzien przydatnosci, ponad 50% znizki, pol kilo steka za 10zl wyszło, jak nie robisz od razu to zawsze mozna zamrozić) i wczoraj takiego krwistego mój mąż wyciągał, a mi się aż żołądek zaczął wywracac. Ja nie znoszę krwistego mięsa, ale taki kawałek bardziej wysmazony sprobowalam. Om nom nom. Cora nasza tez fanka stekow średnio wysmazonych wiec z tatusiem zawsze wcina.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka biedaczko...
    pisz do nas, bo tu czekamy na info caly czas!! wspolczuje, ze to tyle trwa ;/ trzymam kciuki zeby sie znalazl ktos kto w koncu podejmie jakas decyzje!

skabarka lubi tę wiadomość

relgio4pxlxziakh.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka trzymam kciuki, żeby w końcu sytuacja się określiła =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Snoopy też na sucho wcinasz ?
    Ja pamiętam jak z siostrą małe byłyśmy i rodzice przed nami chowali bo jadlysmy na potęgę a potem brzuch bolał :D :D
    Na sucho najlepsze :) U mnie to też smak dzieciństwa, podobnie jak mleko w proszku, tylko ono buzię skleja :)

• julita Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QUOTE=Staraczka23
    Ja pamiętam jak z siostrą małe byłyśmy i rodzice przed nami chowali bo jadlysmy na potęgę a potem brzuch bolał :D :D[/QUOTE]

a ja jako dziecko lubiłam jeść galaretki owocowe w proszku prosto z torebki, czy zjadłabym teraz? no nie wiem ;)

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
‹‹ 2110 2111 2112 2113 2114 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ