X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathlen niezle z tyym lozyskiem, ja mam juz 2 st

Ale jestem glupia, co chwila podchodze do lustra i spogladam jak dzos ladnie wygladam.

Misi@, trix lubią tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:

Dominika czyżby zapowiadał się u was gorący wieczór? ;)
    Z krazkiem watpie :(

relgzbmhh8tsviez.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czy śledzicie pamiętniki BBF ale można poczytać tam opisy iporodów dziewczyn które są już "po" i to jest fajne źródło informacji tego co może nas spotkać

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:

Ale jestem glupia, co chwila podchodze do lustra i spogladam jak dzos ladnie wygladam.
    haha padlam ja tak tez czasem robie:P

Misi@ lubi tę wiadomość

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:

Jednym słowem jestem stworzona do noszenia dzieci i przeterminowywania się, natomiast niekoniecznie do wydawania ich na świat XD

Ja tez mam wielkie lustro w pokoju i oglądam jak fajnie wyglądam. Ciąza mi służy, nawet mąż mi to wiecznie powtarza :)

diatomka, Nancy87 lubią tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • PannaB Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    No to w poniedziałek mam się rano stawić w szpitalu i będą myśleć nade mną. Najpierw KTG, usg, a potem decyzja.
    Ależ mnie to dziecko stresuje. Jeszcze się nie urodził nawet XD
    Z wesołych rzeczy. Łożysko dalej 1 stopień XD

uparciuch u mnie lewkarz mowil ze nie bedziemy probowac obracac i ze odrazu cc tylko bez akcji, planowane, 3go bedzie decyzja a ja nie umiem okreslic czy ugory czuje glowke czy dupke:P

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • diatomka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka ale Cie dopadlo

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    uparciuch u mnie lewkarz mowil ze nie bedziemy probowac obracac i ze odrazu cc tylko bez akcji, planowane, 3go bedzie decyzja a ja nie umiem okreslic czy ugory czuje glowke czy dupke:P
    No i wlasnie potwierdza się reguła. Co lekarz czy polozna to inne zdanie.
    Mnie dzisiaj ginka przed usg pomacala i mowi, że chyba głowa w dole. A na usg niespodzianka.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zauważyłam, że mnie też ostatnio coś ciągnie strasznie do słodkiego... nie mam na nic jakiegoś szczególnego apetytu, jedynie na jakieś łakocie =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś zobaczyłam czyjąś fotkę domowego burgera i się zasliniłam, strasznie bym takiego zjadła. Albo kawałek łososia.
    Oczywiście nic z tego nie mam :P

KathleenPL lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:

fajnie masz, ja się nie zmieniałam na twarzy przez całą ciążę a tu od ost tygodni jestem jakaś napuchnięta i okrąglutka :p

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam ze ulga juz jest :D
    Kupiłam gniazdko i wciagnelam nosem hahaha dobre i mało ale nie wracam do sklepu zaczekam grzecznie na dostawę czekolady jak małż wroci z pracy .

U mnie też od kilku dni słodycze to numer 1 we wtorek karpatke robilam w środę ostatni kawałek do inki zjadlam , i od środy chałwe jem , mój to powiedział że jak hy tyle miał jej zjeść to hy sie mu cofnęlo haha

• snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    A ja dziś zobaczyłam czyjąś fotkę domowego burgera i się zasliniłam, strasznie bym takiego zjadła. Albo kawałek łososia.

La_lenka, chętnie oddam ci mojego łososia... mam odrzut od ryb, a mój mąż wciska je na siłę, bo to przecież samo zdrowie i kwasy omega :)
    Ja na przemian mam parcie na warzywa i owoce oraz słodycze (choć nigdy za nimi nie szalałam). Ostatnio wsunęłam pół sloiczka nutelli, a teraz przez Staraczkę ciągle myślę o smietance do kawy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 23:16

KathleenPL, Sigma, julita, agatka196, aldonaa, easymum, Anitka201 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Snoopy też na sucho wcinasz ?
    Ja pamiętam jak z siostrą małe byłyśmy i rodzice przed nami chowali bo jadlysmy na potęgę a potem brzuch bolał :D :D

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Mój P robi pyszne burgery, zapraszam. A wczoraj kupiliśmy w makro steki po promocji takie wypasione z wolowinki (ostatni dzien przydatnosci, ponad 50% znizki, pol kilo steka za 10zl wyszło, jak nie robisz od razu to zawsze mozna zamrozić) i wczoraj takiego krwistego mój mąż wyciągał, a mi się aż żołądek zaczął wywracac. Ja nie znoszę krwistego mięsa, ale taki kawałek bardziej wysmazony sprobowalam. Om nom nom. Cora nasza tez fanka stekow średnio wysmazonych wiec z tatusiem zawsze wcina.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka biedaczko...
    pisz do nas, bo tu czekamy na info caly czas!! wspolczuje, ze to tyle trwa ;/ trzymam kciuki zeby sie znalazl ktos kto w koncu podejmie jakas decyzje!

skabarka lubi tę wiadomość

relgio4pxlxziakh.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka trzymam kciuki, żeby w końcu sytuacja się określiła =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Snoopy też na sucho wcinasz ?
    Ja pamiętam jak z siostrą małe byłyśmy i rodzice przed nami chowali bo jadlysmy na potęgę a potem brzuch bolał :D :D
    Na sucho najlepsze :) U mnie to też smak dzieciństwa, podobnie jak mleko w proszku, tylko ono buzię skleja :)

• julita Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QUOTE=Staraczka23
    Ja pamiętam jak z siostrą małe byłyśmy i rodzice przed nami chowali bo jadlysmy na potęgę a potem brzuch bolał :D :D[/QUOTE]

a ja jako dziecko lubiłam jeść galaretki owocowe w proszku prosto z torebki, czy zjadłabym teraz? no nie wiem ;)

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
‹‹ 2110 2111 2112 2113 2114 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ