Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
snoopy_etka wrote:La_lenka, chętnie oddam ci mojego łososia... mam odrzut od ryb, a mój mąż wciska je na siłę, bo to przecież samo zdrowie i kwasy omega
Warzywa bardzo chętnie, owoce na kilogramy. Słodycze bez szału, choć bardziej niż przed.snoopy_etka lubi tę wiadomość
-
ja jutro planuję zrobić łososia w cieście fr. takiego z fetą wymieszaną ze szpinakiem i upieczonego- chciałam go już dziś zrobić, ale mąż gra w piłkę 2 h po pracy a to dość ciężki posiłek, wiec zostaje mi sałatka a jutro rybka:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 14:34
-
nick nieaktualnySnoopy haha mleko
Jak siostra robiła małemu mm to też na sucho dobre było
Julita mi chyba też sie zdarzyło jeść ten kwasek hehe galertki nie lubię tej zrobionej , w cieście też nie zjem odkładam na bok , oranzade jadłam z papierka
Są jeszcze te słomki smakowe z granulkami co pijąc czujesz jakiś tam smak , na suchara też dobresnoopy_etka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A my po wizycie maly wazy okolo 2600g
przybiera caly czas w swoich granicach normybwiec ladnie , szyjka juz bardzo skrócona i kolejna wizyta 7 wrzesnia jak bedziemy w dwupaku dalej
marlenak_me, monaaa85, Gusiak, KathleenPL, Staraczka23, Wonderland, Misi@, la_lenka, Dominka92, snoopy_etka, kasig, chabasse, wiaraczynicuda, easymum, Anitka201, .ona., adzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie spotkało mnie coś bardzo miłego odkąd jestem w ciąży
Zadzwoniłam do prawnika bo mam sprawę do załatwienia - zrzeczenie się długów po dziadku i mówi żebym do niego podeszła to mi wszystko wyjaśni i pytam ile kasy to mówi ze 50zł za wizytę.
Po wyjaśnieniu mi wszystkiego pytam ile płace ze 50zł jak Pan mówił? A on że życzy mi wszystkiego dobrego i nie będzie brał ode mnie pieniędzy że mam teraz inne wydatkiGusiak, snoopy_etka, easymum, Sigma, Misi@, Mozjaka, agatka196, la_lenka, karolcia87, Anitka201, KathleenPL, 4me, przyszła mama, Carolline, kasig, trix, Bruma, Kasiarzynka, adzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydiatomka wrote:Kurcze podjechalam do spzitala poo wynik gbs i jeszcze nie ma , od pon . Cos czuje ze sie sie hoduje
Może dużo jest badań i dlatego tak długo.
Oni odsylaja do laboratorium w innee miasto czy na miejscu ?
Moje sa wysyłane i ja robiłam w przychodni -
Byłam w Lidlu, kupiłam truskawki. Polskie i takie ładne, że od razu bym wciągała. Będzie koktajl, pycha!
Staraczka, jak tak czytam, to Ty samo słodkie wciągasz i jeszcze niezbyt zdrowe. Współczuję takich zachcianek, bo chcesz czy nie chcesz dupsko rośnie i boczki się odkładają. Ja się staram jednak ograniczać i już wolę się rzucać na owoce, chociaż to też cukry, ale przynajmniej z witaminami -
e ja wciagam slodkie na potege i od poczatku przytylam tylko 10 kg i to nawet nie wiem gdzie
ii czy tylko ja bede miala tak pozno gbs??
bo dopiero we wtorek a to juz 37 tydzien bedzie, no ale gin mowil ze im blizej porodu tym lepiej, mam nadzieje ze doczekam wynikow w dwupaku -
Easymum gdyby właśnie nie to dupsko i boczki to pewnie ja też jadła bym codziennie jakieś słodycze, a tak mimo zachcianek i smaczka na coś słodkiego mój rozsądek i waga mowi zdecydowane NIE
Też w chwilach kryzysu staram sie zapychac owocamieasymum lubi tę wiadomość
-
Dominika ja będę miała GBS dopiero 28.08 czyli po skończonym 37 tygodniu... nie wnikam czy to prawidlowo czy nie, skoro mój ginek tak zadecydowal to liczę, że wie co robi... komuś zaufać trzeba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 15:51