Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wonderland wrote:Hej, hej Dziewczyny
wpadłam się pochwalić, że dzisiaj o 7.19 przywitaliśmy Stasia
Mały wazy 2980, ma 54 cm i dostał 10 pkt. Jest taki cudowny, że nie mogę przestać na niego patrzeć
£
Gratuluję!Wonderland lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Wonderland wrote:Hej, hej Dziewczyny
Mały wazy 2980, ma 54 cm i dostał 10 pkt. Jest taki cudowny, że nie mogę przestać na niego patrzeć
£
gratuluję!!! ale niespodziankaWonderland lubi tę wiadomość
-
Napiszę Wam coś więcej już z domu, jak się trochę ogarniemy, ale ogólnie urodziłam sn, pierwsze skurcze zaczely sie ok 1 w nocy - były mega silne i regularne co 2-3 min. Poszło nam całkiem szybko
Sigma, magdalenkaihelenka, agatka196, bento, diatomka, AniaM, KathleenPL, kasig, moodliszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWonderland wrote:Hej, hej Dziewczyny
£
Szybkiego powrotu do domku
Lady mała jest przecudnaWonderland lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWonderland gratuluję!!!
Ale zaskoczenie, nic nie mówiłaś, że akurat dziś planujesz rodzić Stasia
(żarcik ofkorz
)
Edit: A my mamy dzisiaj 4 tygodnie, nie pochwaliłam się!!!
Także oficjalnie jesteśmy już w okresie niemowlęcym, a nie noworodkowym. Lol.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 13:40
Paulinek, Lilla My, magdalenkaihelenka, Gusiak, Anitka201, Kucykowa, wiaraczynicuda, Misi@, agatka196, 4me, bento, diatomka, .ona., adzia, Nancy87, Bruma, anula1990, la_lenka, aldonaa, easymum, snoopy_etka, monaaa85, Wonderland, kasig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pojechałam tylko po zakupy, żeby zapełnić trochę lodówkę ( naiwna ja.. Że niby jak będę w szpitalu, to żeby mężowi światła samego nie zostawić) a tu takie wieści
Wonderland - gratulacje!
Co zrobić żeby urodzić?Mężowaty ma spotkanie w Wawie ok 4 września, wiec marzęcżeby się rozpakować przed tą datą żebym sama nie siedziała i nie denerwowala,się że go nie ma, a może się zacząć
Wonderland lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
e tam ja tam sex cały czas uprawiam, nie czekałam na donoszoną, chodze na spacery, sprzatam, tylko ananasów nie próbowałam - i nic
moja siostra po terminie piła nawet olej rycynowy i też nicWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 14:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marlenak_me wrote:e tam ja tam sex cały czas uprawiam, nie czekałam na donoszoną, chodze na spacery, sprzatam, tylko ananasów nie próbowałam - i nic
moja siostra po terminie piła nawet olej rycynowy i też nic -
aldonaa wrote:4me, a masz okazje mierzyc cisnienie? Ja caly czas mialam w normie, a pewnego dnia strasznie podskoczylo mi do gory, a nastepnego spadlo ponizej mojej normy. Czulam sie wtedy okropnie. Nie do zycia! I nie bylo mi wcale slabo. Tylko ogolnie czulam, ze cos nie gra. Od wczoraj codziennie mam 2 razy mierzyc cisnienie. I jesli nawet raz cisnienie bede miala na mojej gornej granicy, to mam na IP jechac, bo to jest niestety grozne i dla mnie i dla dziecka.
Nie doczytalam, ze nie masz cisnienionierza. Moze uda Ci sie pozyczyc?