Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wonderland Gratulacje!
4me Ja mierzę ciśnienie codziennie i mam zawsze w normie, a nawet za niskie. Pomimo to miewam w ciągu dnia właśnie takie uderzenia ciepła.
Lady Zuzia jest śliczną dziewczynką, fajnie że taka spokojna
Do mnie przyszła ostatnia pakawstawiam pranie i czekam spokojnie na poród
4me, Wonderland lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Aaa gratulacje , teraz czekamy na opis
Lady super ze juz w domu jestescie , dzisiaj było pytanie jak laktacja u ciebie wygląda i połógz cyców mi leci od wczoraj ale to dzieki położnej laktacyjnej z szpitala pokazała jak stymulawac sutki i pic herbate bawarke i taki specyfik femaltiken i ruszyła, 1 dzien takiej kuracji i mleka
pod dostatkiem, połóg
jak okres tylko bez bólu
-
Wonderland wrote:Hej, hej Dziewczyny
wpadłam się pochwalić, że dzisiaj o 7.19 przywitaliśmy Stasia
Mały wazy 2980, ma 54 cm i dostał 10 pkt. Jest taki cudowny, że nie mogę przestać na niego patrzeć
£
Gratulacje i duzo zdrowkaWonderland lubi tę wiadomość
-
Gratulacje kolejnej mamusi bardzo ładnie Stasiu się w termin:) ja po wizycie GBS ujemny hbs ujemny badania idealne mała kolo 3 kg wiec super tylko ze pessar dr chce mi ściągnąć dopiero w 39 tyg hehe wiec albo zaczną się skurcze same albo przenoszę
trix, Gusiak, Misi@, .ona., Wonderland lubią tę wiadomość
-
Wonderland GRATULACJE!!! Co za niespodzianka
Lady śliczna ta Twoja Zuzanna
Sigma no to już masz kawał chłopaka w domuA tak poważnie, to strasznie się cieszę, że tak zdrowo się rozwija i już taki duży
Mój smyk ma lenia na wychodzenie
Sigma, Wonderland lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AniaM wrote:Gratulacje kolejnej mamusi bardzo ładnie Stasiu się w termin:) ja po wizycie GBS ujemny hbs ujemny badania idealne mała kolo 3 kg wiec super tylko ze pessar dr chce mi ściągnąć dopiero w 39 tyg hehe wiec albo zaczną się skurcze same albo przenoszę
Stasiu urodził się równo 39+0, także miał jeszcze tydzień -
nick nieaktualnyNoooo laski, w końcu po 2 próbach trzecia wypaliła
postawiłam od nowa na nowym serwerze całe forum, bo te portale w stylu pun.pl czy fora.pl ciągle mają jakieś niedoróbki i wychodzi klapa.
Uwaaaaga więc, podaję adres
http://wrzesniowemamy.za.pl/
Przy rejestracji wymagana jest akceptacja administratora - to zabezpieczenie, żeby nikt niepowołany nie mógł się zarejestrować i nas podglądaćidę zaraz z malutkim na badanie słuchu, więc będę akceptować z poślizgiem czasowym, ale rejestrujcie się!!!
Staraczka23, KathleenPL, Czarna_88, Bruma lubią tę wiadomość
-
Faktycznie Nancy zabrakło 7 dni do idealnego wpasowania ale to dobrze bo mężczyźni zawsze się spózniaja
Troszkę pytanie z innej beczki czy któraś ma dziecko położone główka w dół ale jeszcze skośne tzn moja Jagoda ma np głowę pollewej stronie a nogi pod rzebrami nie jest ustawiona w kanał.Dr Niby twierdzi ze to przy skurczach się zmieni, mała zejdzie w kanał ale i tak jakoś się stresuje -
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:
"Nie możesz się zarejestrować, gdyż dokonano już 1 rejestracji z Twojego adresu IP w przeciągu 24 godzin. Spróbuj później. "
Taki oto komunikat dostaję, kiedy chcę sie zarejestrować. -
Sigma wrote:Noooo laski, w końcu po 2 próbach trzecia wypaliła
postawiłam od nowa na nowym serwerze całe forum, bo te portale w stylu pun.pl czy fora.pl ciągle mają jakieś niedoróbki i wychodzi klapa.
Uwaaaaga więc, podaję adres
http://wrzesniowemamy.za.pl/
Przy rejestracji wymagana jest akceptacja administratora - to zabezpieczenie, żeby nikt niepowołany nie mógł się zarejestrować i nas podglądaćidę zaraz z malutkim na badanie słuchu, więc będę akceptować z poślizgiem czasowym, ale rejestrujcie się!!!
Kliknęłam rejestracja i wyskoczył taki komunikat: