Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
4me wrote:Dziiiiizas ale ja jestem dzis slaba. Wstalam rano, zjadłam śniadanie i poszłam spać bo znów sie zmeczylam. Dodatkowo zatkalo mi się w nocy jedno ucho i nie ma szans by sie odetkało... Jutro laryngolog bo cos czuje, ze jest zapchane i tylko on moze mi pomoc
Na dodatek mieszkam w nowym bloku i non stop wiercą- dzien w dzień. Dzis juz nie daje rady psychicznie tego wytrzymać a sil na wyjście z domu starczy mi moze do windy... Jeeeezu nie bylo mi tak zle od początku ciąży... Gdyby dzis mi przyszlo rodzic nie dałabym rady.
No i zaczelam w końcu marudzic... Zajebiscie normalnie!
współczuję wiercenia. Ja tez mieszkam w nowym i szlag mnie trafial, bo niektorzy robili 'remonty' przez pol roku. Ale w koncu sie skonczyly
. Niestety cos za cos.
4me lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualnyniestety z tym forum trzeba chwilkę cierpliwości, fora.pl udostępnia szablony, które robią kaszankę z całego silnika i nie bardzo da się cokolwiek z tym zrobić, bo nawet panel administracyjny wyświetla "critical error"... można by pisać do serwisu fora.pl o usunięcie usterki, ale zanim to zrobią... zakładam forum w konkurencyjnym serwisie.
-
wiaraczynicuda wrote:W ogóle ja do mojego terminu porodu nie mam już żadnego spotkania ani z ginekologiem ani położna i tak dziwnie... Bo wy mówicie o KTG a ja ani razu nie miałam i mieć będę dopiero jak będę rodziła, nie wiem jak moja szyjka teraz się miewa czy cos się skróciła od ostatniej wizyty czy nie, nic nie wiem tak naprawdę.. nie wiem czy to dobrze czy źle
Ja mam jedno ktg po 38tc, lada dzien. Wizyty u gin juz zadnej, a za 9 dni rozpakowujemy sie
.
Gin wychodzi z zalozenia, ze jak czuje sie ruchy to czeste ktg nie sa potrzebne.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Tak Zuzia się uspokoiła, poczytałam na necie jak uspokoić noworodka w pierwszym dniu w domu, i tam była rada, by malucha ciasno owinąć w kocyk ewentualnie w rożek, tak zrobiłam i momentalnie cisza,
Rafał się cieszy bo mamy złote dziecko, całą noc spała i nie zapłakała ani razu, 2 razy ją budziłam na jedzenie, a cieżką ją obudzić.
Jest taka jak w brzuszku, dużo śpi
Poznajcie Zuzanne ZofięByliśmy dziś w urzędzie i mała ma już akt urodzenia i pesel
kasig, Lilla My, trix, Wonderland, Staraczka23, Gusiak, marlenak_me, magdalenkaihelenka, snoopy_etka, .ona., julita, Dominka92, la_lenka, wiaraczynicuda, Misi@, Bąbelek, karolcia87, Magnosia, Anitka201, Blondik, Kucykowa, hakorośl, agatka196, bento, diatomka, Carolline, adzia, Bruma, paula2013, Dżuls, easymum, KathleenPL, ceska, monaaa85, moodliszka lubią tę wiadomość
-
Hej, hej Dziewczyny
wpadłam się pochwalić, że dzisiaj o 7.19 przywitaliśmy Stasia
Mały wazy 2980, ma 54 cm i dostał 10 pkt. Jest taki cudowny, że nie mogę przestać na niego patrzeć
£
Paulinek, kasig, Lady Savage, 4me, Lilla My, kapturnica, aldonaa, Staraczka23, Gusiak, marlenak_me, Nancy87, magdalenkaihelenka, snoopy_etka, .ona., julita, Kasiarzynka, trix, Mozjaka, Dominka92, MadziaRatMed, la_lenka, wiaraczynicuda, Misi@, Sigma, Bąbelek, karolcia87, Magnosia, Terazsięuda:-), Anitka201, Blondik, Kucykowa, hakorośl, SweetCherryPie, Czarna_88, agatka196, bento, diatomka, Carolline, adzia, paula2013, Bruma, Dżuls, chabasse, easymum, KathleenPL, skabarka, ceska, monaaa85, moodliszka, przyszła mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWonderland wrote:Hej, hej Dziewczyny
Mały wazy 2980, ma 54 cm i dostał 10 pkt. Jest taki cudowny, że nie mogę przestać na niego patrzeć
£
Lady super ze juz w domu jestescie , dzisiaj było pytanie jak laktacja u ciebie wygląda i połógWonderland lubi tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Ja miałam ciśnienie 117 na iles i uderzenia gorąca
Nie mam cisnieniomierza w domu ale dzis mam wizytę u lekarza wiec zobaczę co mi tam wyjdzie jak zmierzy - choc musze przyznać, ze juz nie jest mi tak slabo wiec pewnie ciśnienie bedzie ok.
-
Wonderland wrote:Hej, hej Dziewczyny
£
Gratulacje
Jak będziesz miała chwilkę to napisz Nam coś wiecejWonderland lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny