Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Tylko dziewczynki nie mam pojęcia gdzie można takie prywatne zamknięte forum utworzyć, na fora.pl? Musiałybyśmy mieć weryfikację użytkowników z akceptacja członków grupy.. Najlepiej żeby loginy pozostały takie same. No i pytanie czy czekamy aż się wszystkie rozpakują czy póki mamy czas (te w dwu i trzypaku) przenosimy się już teraz
-
Anulka całkiem dobrze się spisali. Teraz narożnik schnie ale jest czysciutki. Dywan zwinięty leży bo jeszcze sprzątam coś tam.
Jeżeli chodzi o forum zamknięte to wszystko jedno mi. Ale faktycznie większość dziewczyn takie tworzy i tam na spokojnie bez zastanowienia wrzucają fotki czy rozmawiają po prostu luźnej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeśli chodzi o forum zamknięte, jest sporo możliwości - fora.pl jest jedną z nich
mam doświadczenie w pracy z phpBB, administrowałam (w sumie nadal administruję) dużym forum, drugie moderowałam, grzebałam sporo w phpBB i tworzyłam też na próbę własne forum, także mogę pomóc od strony technicznej
Na pewno warto się zastanowić czy zostawiamy taką strukturę jak jest - czyli 1 wątek i w nim wszystko, czy chcemy tworzyć różne tematy (bo działy to chyba zbyt dużo) - np. galeria zdjęć dzieci, rozmowy o zdrowiu, wychowaniu i tak dalej. -
agatka196 wrote:Anulka całkiem dobrze się spisali. Teraz narożnik schnie ale jest czysciutki. Dywan zwinięty leży bo jeszcze sprzątam coś tam.
Jeżeli chodzi o forum zamknięte to wszystko jedno mi. Ale faktycznie większość dziewczyn takie tworzy i tam na spokojnie bez zastanowienia wrzucają fotki czy rozmawiają po prostu luźnej.
A byli we dwóch taki grubszy pan i taki ciemnej karnacji? czy tylko jeden z nich i który ? no to dobrze, ze jesteś zadowolona:) -
Sigma wrote:Jeśli chodzi o forum zamknięte, jest sporo możliwości - fora.pl jest jedną z nich
mam doświadczenie w pracy z phpBB, administrowałam (w sumie nadal administruję) dużym forum, drugie moderowałam, grzebałam sporo w phpBB i tworzyłam też na próbę własne forum, także mogę pomóc od strony technicznej
Na pewno warto się zastanowić czy zostawiamy taką strukturę jak jest - czyli 1 wątek i w nim wszystko, czy chcemy tworzyć różne tematy (bo działy to chyba zbyt dużo) - np. galeria zdjęć dzieci, rozmowy o zdrowiu, wychowaniu i tak dalej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 11:30
Sigma lubi tę wiadomość
-
hej,
ja jestem jak najbardziej "za" zamkniętym forum. Wiem, że często zdarzają się sytuacje, że znajomi wyszukują i podczytują dziewczyny na forum. Zresztą u nas też tak było u czarnej (chyba).
Chciałam obalić mit, że sprzątanie przyspiesza poród. Sprzątam jak szalona od 4 dni, a wczoraj to już przeszłam sama siebie. Jeszcze mąż się wieczorem rozchorował, więc musiałam i jego obowiązki ogarnąć i tak zeszło mi do 1 w nocy. Nic się nie ruszyło...a myślalam, że mógłby chociaż na pocieszenie czop odejść -
nick nieaktualnyOk, tworzę takie forum na https://wrzesniowemamy.fora.pl/ (nazwy "wrzesniowki" i "wrzesniowki2015" były niestety zajęte). Najwyżej jak się nie przyjmie, to trudno
Nancy jak się zarejestrujesz to będziesz adminem, nie?
trix, marlenak_me, anula1990, .ona., KathleenPL, snoopy_etka, Anitka201, wiaraczynicuda, aldonaa, adzia, bento lubią tę wiadomość
-
Dziiiiizas ale ja jestem dzis slaba. Wstalam rano, zjadłam śniadanie i poszłam spać bo znów sie zmeczylam. Dodatkowo zatkalo mi się w nocy jedno ucho i nie ma szans by sie odetkało... Jutro laryngolog bo cos czuje, ze jest zapchane i tylko on moze mi pomoc
Na dodatek mieszkam w nowym bloku i non stop wiercą- dzien w dzień. Dzis juz nie daje rady psychicznie tego wytrzymać a sil na wyjście z domu starczy mi moze do windy... Jeeeezu nie bylo mi tak zle od początku ciąży... Gdyby dzis mi przyszlo rodzic nie dałabym rady.
No i zaczelam w końcu marudzic... Zajebiscie normalnie!
-
Sigma wrote:Ok, tworzę takie forum na https://wrzesniowemamy.fora.pl/ (nazwy "wrzesniowki" i "wrzesniowki2015" były niestety zajęte). Najwyżej jak się nie przyjmie, to trudno
Nancy jak się zarejestrujesz to będziesz adminem, nie?
Mogę być.
Zwariuje z tym moim dzieckiem do porodu. Od kilku dni mnie straszy i się słabo rusza. Miałam jechać dzisiaj na ktg to teraz zaczął się ruszać i czkawkę też dostał. Niech już wychodzi, bo się martwię o niego:( Chyba powoli łapię jakiegoś dola przed porodowego. -
A w ogóle to od dwoch tygodni mam tak, ze w ciagu dnia robią mi sie czerwone poliki i mi gorąco w nie... Nie rozkminialam tego za bardzo bo wiadomo ciaza, rozszerzenie naczyń krwionośnych itp,itd ale dzis nawet to mnie wkurza...
Myślicie, ze to moze iść w parze z cisnieniem??? ale to raczej byloby wysokie a nie niskie prawda? A ten,moj brak,energii raczej by na niskie wskazywał...
-
nick nieaktualny4me wrote:A w ogóle to od dwoch tygodni mam tak, ze w ciagu dnia robią mi sie czerwone poliki i mi gorąco w nie... Nie rozkminialam tego za bardzo bo wiadomo ciaza, rozszerzenie naczyń krwionośnych itp,itd ale dzis nawet to mnie wkurza...
Myślicie, ze to moze iść w parze z cisnieniem??? ale to raczej byloby wysokie a nie niskie prawda? A ten,moj brak,energii raczej by na niskie wskazywał... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarlenak_me wrote:też sie przyłącze do marudzących- od rana mam stopy jak pączki- takie pulchne ze sie w buty ledwo zmiesciły w których jeszcze 2 dni temu śmigałam ;/
marlenak_me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny