Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
U nas nocka tez całkiem w porządku... niby były tam jakieś kłopoty ze snem, ale większość w zasadzie przestałam także nie mam na co narzekać
Podreptalam sobie przed chwila (tzn. Z dobra godzinę temu) do diagnostyki zrobić badania i mimo, że naprawdę nie mam jakoś daleko, bo w normalnym stanie trasa do pokonania w jakieś 10 min to czuje jakbym normalnie przebiegła maraton...
Co do przeniesienia się na wątek zamknięty to nie ma problemu... aczkolwiek taka forma tez w zasadzie mi w niczym nie widzi...
-
moka89 wrote:Jupi-ja-jej! Ciaza donoszona! No, dziecko chooooodz do mamusi, zostały ostatnie 4 tabletki kwasu foliowego, a nie zamierzam iść już do apteki xD
Dziewczynki, myslalyscie może o przeniesieniu wątku po porodach na jakieś zamknięte forum? Tylko dla osób z pierwszej strony? Dużo wątków się poprzenosiło, jak pojawiła się o tym wiadomość, to nagle inne dziewczyny zaczęły się ujawniać..
Jestem za -
moka89 wrote:
Dziewczynki, myslalyscie może o przeniesieniu wątku po porodach na jakieś zamknięte forum? Tylko dla osób z pierwszej strony? Dużo wątków się poprzenosiło, jak pojawiła się o tym wiadomość, to nagle inne dziewczyny zaczęły się ujawniać..Carolline lubi tę wiadomość
-
Czarna_88 wrote:Gusiak dla mnie naj gorsze było badanie glukozy no gdzie dwie godziny bez jedzenia ! Koszmar jakis
To mnie jakoś z tą glukoza poszło łatwo, ale też może dlatego ze mnie ona smakowała i w zasadzie czułam się po niej bardzo dobrze i pełna energii...
Teraz jest znacznie gorzej gdzieś iść z rana bez sniadania -
moka89 wrote:Jupi-ja-jej! Ciaza donoszona! No, dziecko chooooodz do mamusi, zostały ostatnie 4 tabletki kwasu foliowego, a nie zamierzam iść już do apteki xD
Dziewczynki, myslalyscie może o przeniesieniu wątku po porodach na jakieś zamknięte forum? Tylko dla osób z pierwszej strony? Dużo wątków się poprzenosiło, jak pojawiła się o tym wiadomość, to nagle inne dziewczyny zaczęły się ujawniać.. -
KathleenPL wrote:Ja bym może zamknięta grupę na fejsie zrobiła albo wlasnie forum zamknięte. Do dziś mamy tak kontakt z sierpniowkami 2008 że Skabarka. To naprawdę fajna rzecz. Przecież my się tak poznalysmy, wlasnie przez sierpniowkowa grupę
-
Bento a Twoj synek w jakim wieku? Kurcze moj ma 4,5 ale boje sie do pkola wyslac jutro zeby czegos nie zlapal no zwariowac idzie:(
W ogole dziewcyzna od kocykow minky uszyje mi na rame wozka gdzie tymek zrobil dziure jak byl maly , taka oslonke z minky . Dzieki czemu nie musze zmienia pianki czy kupowac nowego stelaza:) uff -
No to może być tutaj zamknięta grupa, mi obojętnie. Po prostu jak prywatne forum to mozna być bardziej swobodnym itp. No i jakieś spotkanie z dzidziami trzeba bedzie zorganizować.
Dzuls Ciebie mam blisko to na pewno trzeba bedzie coś zorganizować warszawskiego. -
nick nieaktualnyHm a jaka bedzie różnica pisania w grupie zamkniętej czy otwartej np tutaj , podejrzewam że będą te same tematy co na wątkach gdzie dziewczyny są po porodach czyli kupki rzygaczki itp , no a zdjęcia i tak wstawiamy od początku tutaj
Carolline lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie
Cos ucichły u nas porody żaden maluszek się nie pcha na świat?:)Dziś chyba pobiłam swój rekord sikania w nocy, nie wiem ile razy byłam ale dużo
I za którymś razem jak wstałam byłam taka spocona było mi tak gorąco że uchyliłam okno. Dzięki temu można było już normalnie spać
-
nick nieaktualnyW ogóle ja do mojego terminu porodu nie mam już żadnego spotkania ani z ginekologiem ani położna i tak dziwnie... Bo wy mówicie o KTG a ja ani razu nie miałam i mieć będę dopiero jak będę rodziła, nie wiem jak moja szyjka teraz się miewa czy cos się skróciła od ostatniej wizyty czy nie, nic nie wiem tak naprawdę.. nie wiem czy to dobrze czy źle