X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry =)

U nas nocka tez całkiem w porządku... niby były tam jakieś kłopoty ze snem, ale większość w zasadzie przestałam także nie mam na co narzekać =)

Podreptalam sobie przed chwila (tzn. Z dobra godzinę temu ;D ) do diagnostyki zrobić badania i mimo, że naprawdę nie mam jakoś daleko, bo w normalnym stanie trasa do pokonania w jakieś 10 min to czuje jakbym normalnie przebiegła maraton... ;D

Co do przeniesienia się na wątek zamknięty to nie ma problemu... aczkolwiek taka forma tez w zasadzie mi w niczym nie widzi... =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    Jupi-ja-jej! Ciaza donoszona! No, dziecko chooooodz do mamusi, zostały ostatnie 4 tabletki kwasu foliowego, a nie zamierzam iść już do apteki xD

Dziewczynki, myslalyscie może o przeniesieniu wątku po porodach na jakieś zamknięte forum? Tylko dla osób z pierwszej strony? Dużo wątków się poprzenosiło, jak pojawiła się o tym wiadomość, to nagle inne dziewczyny zaczęły się ujawniać..

Jestem za :-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I w ogóle wszelkie badania na czczo dls ciężarnych powinny być zabronione.... no kto to w ogóle wymyślił?!
    Na bank musiał to być jakiś facet... przecież to sie idzie wykończyć... biorę się za atak na lodówkę =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak dla mnie naj gorsze było badanie glukozy no gdzie dwie godziny bez jedzenia ! Koszmar jakis

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:

Dziewczynki, myslalyscie może o przeniesieniu wątku po porodach na jakieś zamknięte forum? Tylko dla osób z pierwszej strony? Dużo wątków się poprzenosiło, jak pojawiła się o tym wiadomość, to nagle inne dziewczyny zaczęły się ujawniać..
    Dlaczego? Znaczy czym się będzie różnić po porodzie od tego co teraz?

Carolline lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna_88 wrote:
    Gusiak dla mnie naj gorsze było badanie glukozy no gdzie dwie godziny bez jedzenia ! Koszmar jakis

To mnie jakoś z tą glukoza poszło łatwo, ale też może dlatego ze mnie ona smakowała i w zasadzie czułam się po niej bardzo dobrze i pełna energii... =)
    Teraz jest znacznie gorzej gdzieś iść z rana bez sniadania =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    Jupi-ja-jej! Ciaza donoszona! No, dziecko chooooodz do mamusi, zostały ostatnie 4 tabletki kwasu foliowego, a nie zamierzam iść już do apteki xD

Ja bym może zamknięta grupę na fejsie zrobiła albo wlasnie forum zamknięte. Do dziś mamy tak kontakt z sierpniowkami 2008 że Skabarka. To naprawdę fajna rzecz. Przecież my się tak poznalysmy, wlasnie przez sierpniowkowa grupę :)

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona tak zrobilam , dostal juz probiotyk

Bento na szczescie od tej 6 nic wiecej nie bylo. Zjadl normalnie sniadanie teraz bajka . Mam badzieje ze z pomoca probiotyku da rade;)

bento lubi tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:29

sRUqp2.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam kontakt z marcowkami 2011;) z niektorymi sie widzialam , fajnie:) mamy tajny klub na wizaz i grupe na fb tajna na wstawianie zdjec bez zaslalaniania twarzy itd;)

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Ja bym może zamknięta grupę na fejsie zrobiła albo wlasnie forum zamknięte. Do dziś mamy tak kontakt z sierpniowkami 2008 że Skabarka. To naprawdę fajna rzecz. Przecież my się tak poznalysmy, wlasnie przez sierpniowkowa grupę :)
    Ja na fejsa się nie piszę, zamkniętego czy nie.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bento a Twoj synek w jakim wieku? Kurcze moj ma 4,5 ale boje sie do pkola wyslac jutro zeby czegos nie zlapal no zwariowac idzie:(

W ogole dziewcyzna od kocykow minky uszyje mi na rame wozka gdzie tymek zrobil dziure jak byl maly , taka oslonke z minky . Dzieki czemu nie musze zmienia pianki czy kupowac nowego stelaza:) uff

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to może być tutaj zamknięta grupa, mi obojętnie. Po prostu jak prywatne forum to mozna być bardziej swobodnym itp. No i jakieś spotkanie z dzidziami trzeba bedzie zorganizować.

Dzuls Ciebie mam blisko to na pewno trzeba bedzie coś zorganizować warszawskiego.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:29

sRUqp2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka tak, ta nocka należała do mnie ale w najdłuższym spaniu. Dopiero się obudziłam. Wstaję na śniadanie, bo mnie ssie.

KathleenPL, easymum lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm a jaka bedzie różnica pisania w grupie zamkniętej czy otwartej np tutaj , podejrzewam że będą te same tematy co na wątkach gdzie dziewczyny są po porodach czyli kupki rzygaczki itp , no a zdjęcia i tak wstawiamy od początku tutaj :D

Carolline lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Staraczka tak, ta nocka należała do mnie ale w najdłuższym spaniu. Dopiero się obudziłam. Wstaję na śniadanie, bo mnie ssie.
    Syn dał ci odpocząć przed nockami hehe

Nancy87 lubi tę wiadomość

• anula1990 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I po wizycie u połoznej...
    Zbadała wysokość macicy i stwierdziła,że brzuch mi sie obniżył ! i daje mi 2 tygodnie :)

Czarna_88 lubi tę wiadomość

74disg18xt1q3yyo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) Cos ucichły u nas porody żaden maluszek się nie pcha na świat?:)Dziś chyba pobiłam swój rekord sikania w nocy, nie wiem ile razy byłam ale dużo :) I za którymś razem jak wstałam byłam taka spocona było mi tak gorąco że uchyliłam okno. Dzięki temu można było już normalnie spać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle ja do mojego terminu porodu nie mam już żadnego spotkania ani z ginekologiem ani położna i tak dziwnie... Bo wy mówicie o KTG a ja ani razu nie miałam i mieć będę dopiero jak będę rodziła, nie wiem jak moja szyjka teraz się miewa czy cos się skróciła od ostatniej wizyty czy nie, nic nie wiem tak naprawdę.. nie wiem czy to dobrze czy źle :)

‹‹ 2156 2157 2158 2159 2160 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ