Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wystraszylam sie troche bo Tymek wstal przed 6 na kupke o byla rzadka://
A wczoraj siebawil z chlopcem , co prawda krotki i na dworze , biegali po trawniku, ktory po poludniu. Goraczka wysoka i biegunka trafil do szpitala...'mam nadzije ze moj nic nie zlapal .
Druga sprawa - moje wymioty inie tylko z soboty na niedziele, potem maz z biedzieli na poniedzialek cala noc w wc wiec moze i my cos mamy w domu i to wirusowe jest! -
nick nieaktualnydiatomka wrote:Wystraszylam sie troche bo Tymek wstal przed 6 na kupke o byla rzadka://
A wczoraj siebawil z chlopcem , co prawda krotki i na dworze , biegali po trawniku, ktory po poludniu. Goraczka wysoka i biegunka trafil do szpitala...'mam nadzije ze moj nic nie zlapal .
Druga sprawa - moje wymioty inie tylko z soboty na niedziele, potem maz z biedzieli na poniedzialek cala noc w wc wiec moze i my cos mamy w domu i to wirusowe jest!
Mnie ostatnio prawie zlinczowano jak pisalam o sraczce
A małemu podaj smecte -
nick nieaktualny
-
agatka196 wrote:Ja zasnęłam na trochę. Obudziło mnie siku i zaliczyłam 6 skurczy i spokój. Idę zaraz dalej spać bo potem przyjedzie facet prac narożnik wiec będzie pospane.
O a teraz ból jak na okres przechodzi przez plecy.
A powiedz mi skąd wzielas osobę do narożników, to co ja podałam czy kogoś innego znalazłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 08:49
-
Dzien dobry
Dzis ciaza donoszona!! Jupiii
Moge rodzic
A na 15 wizytaale tylko ktg i gbs no i jak tam szyjka
od teraz do konca juz co tydzien wizytyGusiak, Paulinek, Czarna_88, adzia, Kasiarzynka, snoopy_etka, Carolline, diatomka, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
u mnie nocka w miarę przespana, dwie pobudki tylko, ale tak po za tym to całkiem przyjemnie i całkiem długo sie spało. Teraz tak się troszkę przymierzam do mycia okien, może bym troszkę rozruszała tego mojego lenia, co najpierw straszył a teraz matki nie słucha. Ale jeszcze sama nie wiem czy mi się chce myć te okna czy nie
-
Jupi-ja-jej! Ciaza donoszona! No, dziecko chooooodz do mamusi, zostały ostatnie 4 tabletki kwasu foliowego, a nie zamierzam iść już do apteki xD
Dziewczynki, myslalyscie może o przeniesieniu wątku po porodach na jakieś zamknięte forum? Tylko dla osób z pierwszej strony? Dużo wątków się poprzenosiło, jak pojawiła się o tym wiadomość, to nagle inne dziewczyny zaczęły się ujawniać...ona., Czarna_88, Sigma, Carolline, easymum lubią tę wiadomość
-
Hej,
u mnie tez dzis kiepska nocka, od 6 na nogach.
diatomka - ja mlodemu w takich sytuacjach podaje probiotyk dicoflor30 albo enterol250 3xdziennie az sytuacja bedzie opanowana. Zawsze dziala. Rzecz jasna, otwieram kapsulke i wysypuje zawartosc do niewielkiej ilosci wody. Mlody nie da rady polknac takiej tabletki.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
moka89 wrote:Jupi-ja-jej! Ciaza donoszona! No, dziecko chooooodz do mamusi, zostały ostatnie 4 tabletki kwasu foliowego, a nie zamierzam iść już do apteki xD
Dziewczynki, myslalyscie może o przeniesieniu wątku po porodach na jakieś zamknięte forum? Tylko dla osób z pierwszej strony? Dużo wątków się poprzenosiło, jak pojawiła się o tym wiadomość, to nagle inne dziewczyny zaczęły się ujawniać..
Ja jestem jak najbardziej za!
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
A to my - 35+0
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 09:34
ceska, agatka196, bento, Czarna_88, Gusiak, kasig, la_lenka, diatomka, karolcia87, adzia, Kasiarzynka, snoopy_etka, chabasse, paula2013, easymum, magdalenkaihelenka, Anitka201, Lady Savage, monaaa85, moodliszka lubią tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Witam,
Ja dziś pospałam jak nigdy
Odnośnie szczepionek, my szczepiliśmy 5 w 1, ale odpuściliśmy rota, pneumo i meningokoki. Syn zachorował na rota pierwszy raz jak miał 4 lata, ale przechodził bardzo łagodnie, z nami było gorzej... ja nawet w szpitalu wylądowałam. Pediatra syna uważa, że gdy jest starsze rodzeństwo, lub gdy dziecko idzie do żłobka warto szczepić, tak więc teraz pewnie skorzystamy.
diatomka Życzę dużo zdrówka dla Syna. Jeżeli jakaś duża biegunka polecam podawać również Orsalit.
Lady Super, że już w domu jesteście. Napisz jak sobie radzicie, Zuzia już się uspokoiła?
Lilla My Piękny brzuszek!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 09:39